BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU
betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Wilt u uw wallen laten wegwerken? Ontdek de verschillende manieren!

Door wallen en rimpels onder de ogen ziet u er vermoeider en ouder uit dan u bent en dus wilt u deze graag wegwerken. Hiervoor hebben de gecertificeerde, hoogopgeleide plastisch chirurgen van Betan Clinics verschillende oplossingen. Wallen wegwerken en het behandelen van rimpels onder de ogen kan met fillers van bijvoorbeeld hyaluronzuur. Onze deskundige artsen bekijken uw persoonlijke situatie zorgvuldig en voorzien u van een eerlijk advies. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare en veilige behandeling ondergaat. Want uw veiligheid en gezondheid staat bij ons voorop.

Wallen en rimpels onder de ogen wegwerken kan eenvoudig met fillers

Er zijn verschillende manieren voor het wegwerken van rimpels en wallen onder de ogen, maar aangezien wij werken met veilige, oplosbare fillers zijn deze van tijdelijke aard. Wanneer u uw wallen bijvoorbeeld laat wegwerken met fillers, zult u de behandeling na verloop van tijd moeten herhalen. Ook kan de behandeling gecombineerd worden met bijvoorbeeld een bovenooglidcorrectie of het opvullen van de jukbeenderen. Hoe lang u profijt heeft van de behandeling? Dat verschilt van persoon tot persoon maar is vrijwel altijd minimaal 1 jaar en zijn er zelfs gevallen bekend van meer dan 5 jaar. Om u een indicatie te geven, bekijkt een van onze plastisch chirurgen uw situatie graag persoonlijk. Op deze manier kunnen wij u voorzien van een persoonlijk advies, zodat wij u zo professioneel mogelijk kunnen behandelen.

Maak een afspraak voor een intake

Om te bekijken welke behandeling voor u het beste werkt, nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek op een van onze locaties in Groningen, Emmen, Leeuwarden of Heerenveen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0)50 211 3 876. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@betanclinics.nl. Wij zullen uw huid en de probleemgebieden dan goed bekijken en beoordelen hoe wij de rimpels onder uw ogen en de wallen kunnen wegwerken.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een behandeling tegen wallen onder de ogen bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een behandeling tegen wallen onder de ogen bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen wallen onder de ogen alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een behandeling tegen wallen onder de ogen is € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een behandeling tegen wallen onder de ogen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak