BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU
betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Traangoot behandelen met tijdelijke filler

Onze behandeling van de traangoot met filler richt zich op de huid tussen uw ooghoek en het bovenste deel van uw wang. Deze maakt veranderingen door naarmate u ouder wordt. Zo worden uw traangootjes bijvoorbeeld dieper door ouderdom. U krijgt dan donkere kringen onder uw ogen, waardoor u er vermoeid kunt uitzien. Deze kringen ontstaan door verlies van volume in de huid.

Waarom een filler voor uw traangoot?

Maar hoe gebeurt dit precies? Bij het ouder worden zal het onderhuids bindweefsel bij de traangootjes dunner worden. De vetkussentjes rondom uw ogen komen naar voren, terwijl het onderhuids vet juist aan het verdwijnen is. Daarnaast wordt uw huid dunner en transparanter. Daardoor zijn donkere kringen zichtbaar. Dit zorgt er samen voor dat uw traangootjes dieper worden, wat een vermoeide en oudere uitstraling geeft. Overigens is ouderdom niet de enige mogelijke oorzaak. Traangootjes kunnen bijvoorbeeld ook dieper worden door vermoeidheid. Daarnaast spelen omgevingsfactoren en genen hierbij een belangrijke rol. Zo kan het zijn dat u van uzelf al een dunne huid onder uw ogen heeft. U zult dan eerder last krijgen van diepe traangootjes. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing. Een traangoot kunnen wij behandelen met een filler. Deze filler helpt uw traangoot opvullen, zodat u weer een frisse, jonge en uitgeruste uitstraling krijgt.

Betan Clinics: huidverjonging met een glimlach

Bij de gediplomeerde plastisch chirurgen van Betan Clinics wordt u altijd professioneel, veilig, en prettig geholpen. Voor meer informatie over een fillerbehandeling belt u naar +31 (0)50 211 3 876. E-mailen is uiteraard ook mogelijk. Uw e-mail kunt u sturen naar info@betanclinics.nl.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een traangootjes behandeling bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een traangootjes behandeling bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een traangootjes behandeling alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een traangootjes behandeling is € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een traangootjes behandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak