BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Team

betanclinics volkan

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

Dubbelgekwalificeerd esthetisch plastisch chirurg & apotheker

ebopras-logo

Bij Betan Clinics is Dr. Tanaydin werkzaam, een ervaren plastisch chirurg met een specialisatie in esthetische behandelingen. Dr. Tanaydin heeft een indrukwekkend en uitgebreid C.V. opgebouwd dat een juiste afspiegeling is van de uitzonderlijke kwaliteit en expertise die u mag verwachten van Betan Clinics.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTanaydin, V. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Dr. Volkan Tanaydin is dubbelgekwalificeerd esthetisch plastisch chirurg en apotheker. Met zijn ruime ervaring heeft hij zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van ooglidcorrecties, botox- en fillerbehandelingen, peelings en huidverjonging. Dr. Volkan Tanaydin heeft in zijn loopbaan samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Taiwan en Brazilië. In het Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro (Brazilië) heeft hij ruime ervaring opgedaan in innoverende, state-of-the-art behandeltechnieken op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals ooglidcorrecties, borst- en bilvergrotingen en facelifts. Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp littekenbehandeling. In het binnen- en buitenland houdt hij regelmatig voordrachten. Tevens onderwijst Dr. Volkan Tanaydin artsen op het gebied van botox en fillers. Zijn motto luidt:

“Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.”

Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

whatsapp Boek uw afspraak