BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Behandeling voor rimpels op uw bovenlip

Veel mensen krijgen, wanneer ze ouder worden, last van rimpels op de bovenlip. Deze rimpels worden ook vaak een plooirokje of rokerslijntjes genoemd. Ze ontstaan door het gebruik van uw mondspieren. Wanneer u rookt, gebruikt u deze vaker. U spant de spieren immers telkens aan wanneer u inhaleert. Zo ontstaan bij rokers de rimpels op de bovenlip vaak sneller dan bij degenen die nooit hebben gerookt.

Ongewenste rimpels op de bovenlip behandelen

Toch komen deze rimpels ook regelmatig voor bij niet-rokers. Zo kunnen ze ook ontstaan door blootstelling aan de zon of wanneer u een sterke gezichtsuitdrukking heeft. Het ontstaan van een plooirokje is bovendien erfelijk bepaald. In dat geval heeft u helaas genetische aanleg voor rimpels op uw bovenlip. Na verloop van tijd kunnen rimpels op de bovenlip veranderen in kleine littekens. Deze zijn lastiger te verwijderen. Daarom is het verstandig om op tijd de rimpels op uw bovenlip te behandelen. Vaak worden voor deze behandeling fillers gebruikt. Rimpels verminderen is op deze manier eenvoudig en snel gebeurd. Daarnaast wordt ook nog wel eens gebruik gemaakt van een spierverslapper om rimpels op de bovenlip te verminderen.

Een vrijblijvend consult bij Betan Clinics

Bij Betan Clinics geven wij u altijd meer informatie voor de behandeling. Daarom plannen wij eerst een gratis consult met u in. Hier nemen wij de behandeling met u door en bespreken het door u gewenste resultaat. Zo kan onze plastisch chirurg gericht uw fillerbehandeling uitvoeren. Wilt u meer weten? Belt u dan naar +31 (0)50 211 3 876, of e-mail ons op info@betanclinics.nl.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een behandeling tegen rimpels bovenlip bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een behandeling tegen rimpels bovenlip bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen rimpels bovenlip alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een behandeling tegen rimpels bovenlip is al mogelijk vanaf € 95,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een behandeling tegen rimpels bovenlip? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak