BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
 • NL
 • EN
 • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

PRP behandeling in Groningen, Leeuwarden en Emmen | 100% natuurlijke huidverjonging

Wil je aan huidverbetering en huidverjonging werken, maar zie je botox en fillers niet zitten? Dan is een PRP-behandeling wellicht iets voor jou. Bij deze 100% natuurlijke, veilige behandeling tegen huidveroudering wordt gebruik gemaakt van je eigen bloed. PRP staat voor platelet rich plasma, oftewel: (bloed)plaatjesrijk plasma. Bij PRP injecteert de plastisch chirurg je eigen bloed om de huid te verjongen en haarverlies tegen te gaan. Dit klinkt griezelig, maar een PRP-behandeling is alles behalve dat. De ingreep is volkomen veilig, de hersteltijd kort en de resultaten zijn erg goed.

Wanneer je een PRP-behandeling bij Betan Clinics overweegt, bieden we je eerst een gratis en vrijblijvend consult aan. Tijdens deze vrijblijvende afspraak krijg je de gelegenheid vragen te stellen en vertelt de plastisch chirurg uitgebreid over wat je kan verwachten van PRP. Voorafgaand aan het consult ontvang je een digitale vragenlijst, welke je thuis invult en aan ons retourneert. Tijdens het consult neemt de plastisch chirurg de vragenlijst met je door en krijg je een eerlijk advies. Je hoeft niet terplekke te beslissen of je door wil gaan met PRP; je krijgt een ruime bedenktijd. Besluit je PRP door te zetten, dan stellen we een persoonlijk behandelplan op en sturen we je een behandelovereenkomst toe. Pas na het tekenen van de behandelovereenkomst gaan we over tot behandelen. Vóór de PRP-behandeling en na de ingreep maakt de plastisch chirurg foto’s van je huid. Op deze manier is goed te vergelijken wat de resultaten van PRP zijn. Deze foto’s worden alleen opgeslagen in je medisch dossier en niet andere doeleinden gebruikt.

Bij een PRP-behandeling wordt de huid of hoofdhuid geïnjecteerd met eigen bloed. Om deze redenwordt PRP ook wel de vampire facelift genoemd. Toch is er niets engs aan PRP. Omdat er met eigen bloed – een lichaamseigen ‘stof’ dus – wordt gewerkt, is PRP 100% natuurlijk en veilig. Om debehandeling te kunnen uitvoeren, neemt de plastisch chirurg een kleine hoeveelheid bloed bij je af, uit de arm. Dit bloed wordt gecentrifugeerd en gefilterd. De witte en rode bloedcellen worden afgescheiden, zodat er alleen plasma met bloedplaatjes overblijven: de PRP. Dit plasma is erg waardevol voor de huid. Het is helend, werkt stimulerend en verjongend. Daarnaast bevat PRP factoren die de huid stimuleren beschadigd weefsel te herstellen. Hierdoor is PRP bijzonder effectief bij wondjes en acne, maar ook rimpels en fijne lijntjes.

PRP wordt ook ingezet tegen haarverlies. Het plaatjesrijk plasma voedt de haarzakjes, gaat haarverlies tegen en stimuleert de haargroei. Het resultaat is een vollere haardos en haar dat minder snel uitvalt. De PRP wordt met een dunne huid in de (hoofd)huid geïnjecteerd, tot net onder het huidoppervlak. Dit is nagenoeg pijnloos; je voelt alleen korte prikjes.
PRP is effectief bij:

 • rimpels en fijne lijntjes
 • grove poriën
 • volumeverlies en verslapping van de huid
 • een rode of droge huid
 • onregelmatige huidtextuur en teint
 • hyperpigmentatie
 • dun wordend haar

PRP is een populaire anti-agingbehandeling omdat het plaatjesrijk plasma de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine in de huid stimuleert. Ook de bloedcirculatie krijgt een boost, waardoor de huid direct stralender oogt.

Na een PRP-behandeling kan de huid op de plekken waar is geïnjecteerd wat gezwollen en rood worden. Bij een dunnere huid kunnen kleine blauwe plekken optreden, maar dit komt sporadisch voor. Mocht dit het geval zijn, dan zijn de blauwe plekken eenvoudig te camoufleren met make-up. De zwelling neemt doorgaans geleidelijk af in enkele dagen, afhankelijk van de hoeveelheid plasma die is ingespoten. Hierna blijft een gezonde blos over en krijg je een mooie glow. Het is verstandig om de eerste 24 uur na de PRP-behandeling fysieke inspanning te vermijden, uit de zon te blijven en geen make-up te dragen.

PRP laat zowel resultaten op korte als op de lange termijn zien. Kort na de behandeling zul je merken dat je teint frisser is en de huid soepeler aanvoelt. Maar de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron heeft tijd nodig, waardoor de echte resultaten iets langer op zich laten wachten. Na twee tot vier weken doet de PRP zijn verdere werk: het stimuleert de huid van binnenuit en maakt de huid gladder, steviger en egaler. Voor het beste resultaat raden we aan twee tot drie behandelingen te ondergaan, met tussenpozen van vier weken. Het resultaat van PRP houdt vervolgens een jaar.

Kom je bij Betan Clinics voor een PRP-behandeling tegen haarverlies? Dan adviseren wij vier tot vijf behandelingen op jaarbasis. De eerste twee behandelingen dienen om de maand plaats te vinden, de laatste behandelingen om de drie maanden.

PRP is een zeer veilige behandeling. De kans op complicaties is klein. Direct na de behandeling kan de huid gezwollen zijn en de huid iets rood kleuren; dit hoort bij de ingreep en is absoluut niet erg. Er is een kleine kans blauwe plekken. Omdat bij PRP gebruik wordt gemaakt van eigen bloed treden er zelden tot nooit allergische reacties op. Een PRP-behandeling is niet voor iedereen geschikt. Of je in aanmerking komt, is grotendeels afhankelijk van je gezondheid. Twijfel je of je huid geschikt is voor het ondergaan van een PRP-behandeling? Bespreek dit gerust tijdens het gratis consult. De plastisch chirurg kijkt naar jouw huid en geeft advies op maat.

Waarom kiezen voor een PRP behandeling bij Betan Clinics?

 • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
 • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
 • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
 • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
 • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
 • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
 • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak