Wetenschap​

De medische zorg zoals we deze tegenwoordig kennen is niet van de ene op de andere dag tot stand gekomen. Ongeacht of de medische zorg geleverd wordt in een groot ziekenhuis of in een cosmetische kliniek, de patiënt of de klant moet ervan op aan kunnen dat de geleverde zorg kwalitatief goed en veilig is. Hoe bereik je dit? Door voortdurend en intensief de geleverde zorg te toetsen en af te wegen of het beter kan. Dit gebeurt meestal in de vorm van wetenschappelijk onderzoek. Door het verrichten van wetenschappelijk onderzoek kunnen talloze aspecten binnen de zorg getoetst en verbeterd worden. In een cosmetische kliniek zoals Betan Clinics kunt u bijvoorbeeld denken aan wetenschappelijke vraagstukken zoals:

  • Helpt koelen van de bovenoogleden na een bovenooglidcorrectie om zwelling en roodheid tegen te gaan?
  • Wat is de impact van een fillerbehandeling op de kwaliteit van leven?
  • Wat is de relatie tussen ervaring van de behandelend arts en het risico op complicaties na een fillerbehandeling?  

Om de beste kwaliteit en veiligheid in een cosmetische kliniek te leveren, is het noodzakelijk om voortdurend op de hoogte te zijn van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Bij Betan Clinics staat wetenschap daarom centraal en voert de plastisch chirurg enkel behandelingen uit die wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief zijn.

Daarnaast voeren de artsen van Betan Clinics zelf wetenschappelijk onderzoek uit naar diverse cosmetische behandelingen om antwoord te kunnen geven op belangrijke vraagstukken die tot op heden matig, nauwelijks of helemaal niet onderzocht zijn. Vanwege de hoge, academische achtergrond van uw plastisch chirurg van Betan Clinics is het verrichten van wetenschappelijk onderzoek een van de belangrijkste speerpunten om goede zorg te kunnen leveren.

Benieuwd naar de nieuwste, wetenschappelijke bevindingen op het gebied van cosmetische behandelingen? Hou dan onze blogs in de gaten of abonneer op onze nieuwsbrief.

Benieuwd wat Betan Clinics u te bieden heeft? Boek een consult.

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van