Team

Over dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Plastisch chirurg

Bij Betan Clinics is Dr. Tanaydin werkzaam, een ervaren plastisch chirurg met een specialisatie in esthetische behandelingen. Dr. Tanaydin heeft een indrukwekkend en uitgebreid C.V. opgebouwd dat een juiste afspiegeling is van de uitzonderlijke kwaliteit en expertise die u mag verwachten van Betan Clinics.

Dr. Volkan Tanaydin is een ervaren esthetisch plastisch chirurg. Met zijn ruime ervaring heeft hij zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van ooglidcorrecties, botox- en fillerbehandelingen, peelings en huidverjonging. Dr. Volkan Tanaydin heeft in zijn loopbaan samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Taiwan en Brazilië. In het Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro (Brazilië) heeft hij ruime ervaring opgedaan in innoverende, state-of-the-art behandeltechnieken op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals ooglidcorrecties, borst- en bilvergrotingen en facelifts. Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp littekenbehandeling. In het binnen- en buitenland houdt hij regelmatig voordrachten. Tevens onderwijst Dr. Volkan Tanaydin artsen op het gebied van botox en fillers. Zijn motto luidt:

“Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.”

Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Over Emili Dhahriya

Huidtherapeut

Emili is een ervaren huidtherapeute met een diepgaande passie voor huidverbetering. Haar gedegen opleiding en uitgebreide praktijkervaring hebben haar in staat gesteld om expert te worden in het opstellen en uitvoeren van diverse behandelplannen. Deze expertise maakt haar een waardevolle kracht in het veld van de huidtherapie.

Bij Betan Clinics kunt u rekenen op Emili’s specialisaties, waaronder het werken met chemische peelings, juiste huidverzorging, licht- en laserapparatuur, (Radio Frequente) microneedling, en gezicht- en haarboosters. Haar bekwaamheid in het trainen van andere huidtherapeuten draagt bij aan de constante verbetering van onze klinische dienstverlening.

Wat Betan Clinics onderscheidt, is Emili’s holistische benadering. Ze streeft ernaar dat iedereen zich goed voelt in zijn of haar huid. Emili luistert zorgvuldig naar uw wensen en behoeften, wat resulteert in op maat gemaakte, holistische behandelplannen. Haar toewijding aan multidisciplinaire samenwerking is een meerwaarde die u terugziet in de hoogwaardige zorg die Betan Clinics levert. Emili’s motto weerspiegelt haar diepgaande ervaring in huidverbeterende behandelingen:

“De cliënt is de ervaringsdeskundige op het gebied van zijn of haar huidaandoeningen. Een goede behandeling begint met het nauwkeurig luisteren naar de wensen van de cliënt om zo tot een holistisch behandelplan te komen.”

Bij Betan Clinics is ons doel niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen en uw huid in optimale conditie te brengen.

Huidtherapeut Emili is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van