Team

Over dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Bij Betan Clinics is Dr. Tanaydin werkzaam, een ervaren plastisch chirurg met een specialisatie in esthetische behandelingen. Dr. Tanaydin heeft een indrukwekkend en uitgebreid C.V. opgebouwd dat een juiste afspiegeling is van de uitzonderlijke kwaliteit en expertise die u mag verwachten van Betan Clinics.

Dr. Volkan Tanaydin is een ervaren esthetisch plastisch chirurg. Met zijn ruime ervaring heeft hij zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van ooglidcorrecties, botox- en fillerbehandelingen, peelings en huidverjonging. Dr. Volkan Tanaydin heeft in zijn loopbaan samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Taiwan en Brazilië. In het Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro (Brazilië) heeft hij ruime ervaring opgedaan in innoverende, state-of-the-art behandeltechnieken op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals ooglidcorrecties, borst- en bilvergrotingen en facelifts. Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp littekenbehandeling. In het binnen- en buitenland houdt hij regelmatig voordrachten. Tevens onderwijst Dr. Volkan Tanaydin artsen op het gebied van botox en fillers. Zijn motto luidt:

“Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.”

Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Over drs. R. Wolthuizen

Roos Wolthuizen - Cosmetisch arts KNMG

Drs. R. Wolthuizen is een ervaren cosmetisch arts, gespecialiseerd in behandelingen gericht op huidverbetering. Zij heeft zowel de universitaire opleiding Bewegingswetenschappen als Geneeskunde afgerond. Haar interesse in esthetische behandelingen is sterk gegroeid tijdens het schrijven van haar afstudeer scriptie op de afdeling plastische chirurgie. Na het behalen van haar artsen titel is zij aan het werk gegaan als arts assistent op de afdeling chirurgie en op de spoedeisende hulp. Vervolgens besloot zij zich te gaan specialiseren in esthetische behandelingen met botox, fillers, skinboosters, peelings en ‘energy based devices’ (EBD). Drs. R. Wolthuizen is NVCG gecertificeerd en draagt de beschermde en onderscheidende KNMG-titel. Kwaliteit en veiligheid staan centraal in haar werkwijze. Door frequente deelname aan zowel congressen als symposia streeft zij ten alle tijde naar de toepassing van de nieuwste, veiligste en meest effectieve behandeltechnieken binnen de cosmetische geneeskunde.

Drs. R. Wolthuizen: ‘’Het geeft mij de meeste voldoening om de tijd te nemen voor cliënten en hen te informeren over de cosmetische mogelijkheden, met uiteindelijk een professioneel en persoonlijk advies. Aandacht voor detail en subtiliteit vormen hierbij de essentie.’’

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Drs. Roos Wolthuizen, ervaren cosmetisch arts KNMG bij Betan Clinics

Roos Wolthuizen - Cosmetisch arts KNMG

BIG-nummer: 19924035701

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van