Team

Over dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Bij Betan Clinics is Dr. Tanaydin werkzaam, een ervaren plastisch chirurg met een specialisatie in esthetische behandelingen. Dr. Tanaydin heeft een indrukwekkend en uitgebreid C.V. opgebouwd dat een juiste afspiegeling is van de uitzonderlijke kwaliteit en expertise die u mag verwachten van Betan Clinics.

Dr. Volkan Tanaydin is een ervaren esthetisch plastisch chirurg. Met zijn ruime ervaring heeft hij zich als zeer bekwaam bewezen op het gebied van ooglidcorrecties, botox- en fillerbehandelingen, peelings en huidverjonging. Dr. Volkan Tanaydin heeft in zijn loopbaan samengewerkt met internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen uit Taiwan en Brazilië. In het Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro (Brazilië) heeft hij ruime ervaring opgedaan in innoverende, state-of-the-art behandeltechnieken op het gebied van botox, fillers, peelings en esthetische chirurgie zoals ooglidcorrecties, borst- en bilvergrotingen en facelifts. Dr. Volkan Tanaydin is gepromoveerd op het onderwerp littekenbehandeling. In het binnen- en buitenland houdt hij regelmatig voordrachten. Tevens onderwijst Dr. Volkan Tanaydin artsen op het gebied van botox en fillers. Zijn motto luidt:

“Mijn hoogste doel is om met oprecht advies, toewijding en oog voor detail elke cliënt naar tevredenheid te behandelen.”

Dr. Volkan Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

De voordelen van Betan Clinics

dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van