Kwaliteit & veiligheid

In Nederland en België kunnen mensen tegenwoordig bij talloze klinieken terecht voor chirurgische en niet-chirurgische behandelingen. Het is daarom niet eenvoudig om de juiste kliniek en de juiste arts te vinden bij wie u zich 100% vertrouwd voelt en bij wie elke dag opnieuw gestreefd wordt naar maximale kwaliteit en veiligheid. Elke kliniek, groot of klein, zal u ervan overtuigen dat u op de juiste plek bent beland. Niet vreemd, maar dit maakt de keuze voor een kliniek of behandelend arts des te lastiger.

Kwaliteit en veiligheid gaan boven alles en dienen altijd de eerste zorg te zijn. Klanten beoordelen een kliniek meestal op waardevolle factoren zoals vriendelijkheid, communicatie en efficiëntie, maar voor Betan Clinics zijn kwaliteit en veiligheid de belangrijkste criteria die 24/7 en 365 dagen per jaar  geëvalueerd worden.

Wij van Betan Clinics zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en veiligheid daadwerkelijk te voelen en te beleven moeten zijn vanaf het eerste contactmoment met de secretaresse tot de laatste controle na een behandeling. Zelfs daarna vinden wij het belangrijk dat u altijd onbezorgd en contact met ons moet kunt opnemen. Goede kwaliteit en veiligheid kunnen alleen geborgd worden als er ervaren artsen werkzaam zijn die:

  • te allen tijde u op nummer één zetten en u als naaste mens behandelen
  • vakbekwaam zijn en elke behandeling met toewijding uitvoeren
  • hoffelijk en bewogen zijn, en voortdurend goede service verlenen
  • op kritische en doordachte wijze weloverwogen keuzes maken

 

Dr. Volkan Tanaydin is plastisch chirurg bij Betan Clinics die u deze kwaliteit en veiligheid biedt en er alles aan doet om u een vertrouwd en zorgeloos gevoel te geven. Voor meer informatie over de plastisch chirurg, verwijzen wij u naar onze pagina ‘Team‘.

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van