Filosofie

Betan Clinics balie Groningen
Trappenhuis Groningen
Behandelkamer Groningen
Vrouw op kantoor

Impressie van onze vestigingen

Betan Clinics is een toonaangevende kliniek in Groningen, Leeuwarden, Sneek en Zwolle waar men terecht kan voor diverse chirurgische en niet-chirurgische, esthetische behandelingen van het lichaam en het aangezicht.

Elke behandeling is een nieuwe uitdaging

Betan Clinics is een high-end kliniek waar de plastisch chirurg door zijn uitgebreide expertise gewend is om op een zeer hoog en uitdagend niveau te werken. Dit kenmerkt zich doordat hij elke behandeling (groot of klein) met maximale toewijding en oog voor detail uitvoert.

Nieuwste behandelingen voor het beste resultaat

Geen enkele behandeling is hetzelfde. De plastisch chirurg is voortdurend op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken en past deze toe in de praktijk. Dit resulteert in unieke en tevreden resultaten die voldoen aan het verwachtingspatroon van de cliënt of zelfs het verwachtingspatroon overtreffen.

Het is begrijpelijk dat veel mensen de stap niet durven te zetten om een esthetische behandeling te ondergaan. Men vreest dat het uiterlijk te veel zal veranderen en dat het opvalt voor anderen. Dit idee wordt met name veroorzaakt door de typische beelden van celebrities in de media die er bewust voor gekozen hebben om meerdere, intensieve behandelingen te ondergaan. Dit is een werkwijze waar Betan Clinics juist niet naar streeft. Een subtiel en natuurlijk resultaat is bij elke behandeling ons streven.

Alleen natuurlijk ogende resultaten. Oftewel: less is more!

Bij Betan Clinics ligt de nadruk juist op het verkrijgen van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg zal elke behandeling subtiel en verfijnd uitvoeren. De eigen unieke anatomie, gelaatsuitdrukkingen en contouren blijven behouden. Alleen de accenten worden benadrukt die een gezicht fris en jeugdig maken.

Maak subtiele indruk op de mensen om u heen

Het streven is dat het uiterlijk er zodanig stralend uitziet dat anderen geen idee hebben van de behandeling. Cliënten krijgen vaak op de werkvloer, bij vrienden of op de sportschool complimenten over hun frisse uiterlijk, maar de omgeving ziet niet dat er een botuline toxine-, fillerbehandeling of ooglidcorrectie heeft plaatsgevonden.

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van