Filosofie

Betan Clinics balie Groningen
Trappenhuis Groningen
Behandelkamer Groningen
Vrouw op kantoor

Impressie van onze vestigingen

De Filosofie van Betan Clinics:
Gracieus Ouder Worden en Less is More

Bij Betan Clinics streven we naar esthetische resultaten die niet alleen mooi zijn, maar ook natuurlijk en tijdloos. Onze plastisch chirurg, die een conservatieve benadering hanteert, is toegewijd aan het bieden van subtiele en elegante verbeteringen die passen bij de unieke kenmerken van elke patiënt. In deze blog willen we onze filosofie en aanpak met je delen, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Onze Esthetische Filosofie

Betan Clinics is een toonaangevende kliniek in Groningen, Leeuwarden, Sneek en Zwolle, waar men terecht kan voor diverse chirurgische en niet-chirurgische, esthetische behandelingen van het lichaam en het aangezicht. We geloven dat schoonheid voortkomt uit een combinatie van evenwicht, proportie en natuurlijke uitstraling. We richten ons op behandelingen die de bestaande schoonheid van onze patiënten accentueren en versterken, zonder overdrijving of onnatuurlijke resultaten. Onze filosofie richt zich op tijdloze esthetiek die duurzaam is en een natuurlijke uitstraling behoudt. We houden vast aan het principe van “less is more” en geloven dat gracieus ouder worden de sleutel is tot blijvende schoonheid.

Elke Behandeling is een Nieuwe Uitdaging

Betan Clinics is een high-end kliniek waar de plastisch chirurg door zijn uitgebreide expertise gewend is om op een zeer hoog en uitdagend niveau te werken. Dit kenmerkt zich doordat hij elke behandeling (groot of klein) met maximale toewijding en oog voor detail uitvoert. Geen enkele behandeling is hetzelfde. De plastisch chirurg is voortdurend op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken en past deze toe in de praktijk. Dit resulteert in unieke en tevreden resultaten die voldoen aan het verwachtingspatroon van de cliënt of zelfs het verwachtingspatroon overtreffen.

Het Consultatieproces​

Een van de pijlers van onze aanpak is het consultatieproces. Wij beginnen altijd met een uitgebreide consultatie om de wensen en verwachtingen van onze patiënten te begrijpen. Tijdens deze consultatie beoordelen we of de gewenste ingreep aansluit bij onze esthetische visie en medische standaarden. Als conservatieve plastisch chirurg doe ik niet mee aan trendgevoelige ingrepen zoals cat eyes, bilvergrotingen of faceliften op jonge leeftijd. Ik behandel mijn patiënten alsof het mijn eigen moeder of dochter zou zijn, en daarom kies ik alleen voor behandelingen die ik ook voor mijn eigen familie zou overwegen. Ons doel is om behandelingen aan te bieden die zowel esthetisch verantwoord als veilig zijn. Voor meer extreme of trendgevoelige ingrepen adviseren we patiënten om een andere kliniek te overwegen die beter bij hun specifieke wensen past.

Nieuwste Behandelingen voor het Beste Resultaat

Het is begrijpelijk dat veel mensen de stap niet durven te zetten om een esthetische behandeling te ondergaan. Men vreest dat het uiterlijk te veel zal veranderen en dat het opvalt voor anderen. Dit idee wordt met name veroorzaakt door de typische beelden van celebrities in de media die er bewust voor gekozen hebben om meerdere, intensieve behandelingen te ondergaan. Dit is een werkwijze waar Betan Clinics juist niet naar streeft. Een subtiel en natuurlijk resultaat is bij elke behandeling ons streven.

Gezondheid en Veiligheid Voorop

Bij Betan Clinics hechten we groot belang aan de gezondheid en veiligheid van onze patiënten. We voeren alleen behandelingen uit die we medisch en ethisch verantwoord achten. Dit betekent dat we soms moeten besluiten om bepaalde ingrepen niet uit te voeren, als we vinden dat deze onveilig of ongeschikt zijn voor de patiënt. We volgen altijd de hoogste normen van zorg en professionaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je in goede handen bent.

Alleen Natuurlijk Ogende Resultaten​

Bij Betan Clinics ligt de nadruk juist op het verkrijgen van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg zal elke behandeling subtiel en verfijnd uitvoeren. De eigen unieke anatomie, gelaatsuitdrukkingen en contouren blijven behouden. Alleen de accenten worden benadrukt die een gezicht fris en jeugdig maken. Ons streven is dat het uiterlijk er zodanig stralend uitziet dat anderen geen idee hebben van de behandeling. Cliënten krijgen vaak op de werkvloer, bij vrienden of op de sportschool complimenten over hun frisse uiterlijk, maar de omgeving ziet niet dat er een botuline toxine-, fillerbehandeling of ooglidcorrectie heeft plaatsgevonden.

Waarom Kiezen Voor Betan Clinics?

Als je op zoek bent naar een kliniek die zich richt op natuurlijke en tijdloze esthetiek, ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en we zijn toegewijd aan het bieden van behandelingen die aansluiten bij jouw individuele kenmerken en behoeften. Onze conservatieve benadering verzekert je van resultaten die je natuurlijke schoonheid versterken zonder overdrijving. Onze plastisch chirurg staat klaar om je te begeleiden op je esthetische reis, met de hoogste normen van professionaliteit en zorg.

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van