Ooglidcorrectie Groningen

Wat zijn fillers?

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg

  •  

    Veilige ingreep

  •  

    De hoogste kwaliteit

  •  

    Weer een opgewekte, frisse uitstraling

Bij Betan Clinics in Groningen ben je op de juiste plek voor een veilige, hoogkwalitatieve ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden biedt uitkomst wanneer je last hebt van zware, hangende oogleden. Overtollige huid boven de ogen kan je zicht belemmeren en je bovendien een vermoeide of zelfs norse uitstraling geven. In onze high-end kliniek in Groningen kun je terecht voor een ooglidcorrectie die je weer een frisse, opgewekte uitstraling geeft.

Waarom een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden zijn veelal het gevolg van ouder worden. Naarmate de tijd vordert, gaat de huid meer ‘hangen’. Bij de ogen resulteert dit in hangende oogleden. De spieren rondom de ogen verslappen, waardoor je te maken krijgt met een ophoping van huid. Dit kan een vermoeide blik geven, of zelfs een norse uitstraling. Ook kunnen hangende oogleden voor hoofdpijn zorgen. Een ooglidcorrectie kan dit probleem verhelpen. Gemiddeld ondergaat 1 op de 7 volwassenen een keer een ooglidcorrectie.

Hoe werkt een ooglidcorrectie in Groningen?

Voordat de plastisch chirurg tot de ooglidcorrectie overgaat, worden de oogleden plaatselijk verdoofd met kleine injectief. Dit kan gevoelig zijn, maar doet geen in principe geen pijn. Na het verdorven wordt de te verwijderen huid afgetekend. Zo kan de plastisch chirurg inschatten hoeveel huid er verwijderd moet worden. Dit gebeurt in de plooi van de huid, zodat het litteken niet te zien is na de behandeling. In sommige gevallen wordt er niet alleen overtollige huid verwijderd, maar ook een teveel aan vet of een stukje van de oogkringspier.

Wat kost een ooglidcorrectie in Groningen?

Bij Betan Clinics in Groningen is een bovenooglidcorrectie mogelijk vanaf € 850, inclusief consult en controle. In de meeste gevallen wordt een ooglidcorrectie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een uitzondering wordt soms gemaakt wanneer je erg veel last hebt van overhangende oogleden. Wanneer de pupil voor meer dan de helft wordt bedekt met overhangende huid, kan je in aanmerking komen voor een vergoeding van de ooglidcorrectie.

Kies voor kwaliteit

De stap om een ooglidcorrectie te ondergaan, zet je niet zomaar. Wanneer je een ooglidcorrectie overweegt, is het raadzaam altijd voor kwaliteit te gaan. Hierbij kies je natuurlijk voor een kundige plastisch chirurg. Bij Betan Clinics is dr. Volkan Tanaydin werkzaam, een dubbelgekwalificeerd, hoogopgeleide plastisch chirurg met zowel Nederlandse als Europese certificaten. Dr. Volkan Tanaydin staat garant voor een hoogkwalitatieve ooglidcorrectie in Groningen en omgeving. Je vindt onze klinieken ook in Leeuwarden, Emmen, Sneek en Hoogeveen.

Meer weten over een ooglidcorrectie in Groningen of een persoonlijk advies? Neem contact met ons op door te bellen naar 050 211 3 876 of een mail te sturen naar info@betanclinics.nl.

De voordelen van Betan Clinics

dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van alle beroepsverenigingen

Bekend van