MENU CLOSE
Search:
BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S
|
Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876
|
Zoeken:
Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.6

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie?

Wanneer u een ooglidcorrectie ondergaat, is dit meestal een bovenooglidcorrectie. Deze ingreep wordt gedaan door de beste plastisch chirurgen en gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Een bovenooglidcorrectie voor beide ogen is mogelijk vanaf € 850,-. Dit is inclusief consult en controle. Een bovenooglidcorrectie wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar. Alleen wanneer u veel hinder ondervindt van uw hangende oogleden, kan een bovenooglidcorrectie worden vergoed. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer minimaal 50% van uw pupil bedekt is met overhangende huid. Tegenwoordig wordt een bovenooglidcorrectie vaak gecombineerd met de behandeling van een fronsrimpel of rimpels onder de ogen voor een net iets frissere blik. Daarnaast voorkomt de behandeling van een fronsrimpel een verdere afzakking van de wenkbrauw en wordt op deze manier ook de oorzaak aangepakt. Indien er ook de wens is om de wenkbrauw te verhogen, kan er ook gekozen worden voor een combinatie met een wenkbrauwlift middels botox.  In dit geval heeft u dus helemaal geen kosten bij een bovenooglidcorrectie en kunt u wellicht direct iets laten doen aan een fronsrimpel of rimpels onder de ogen.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Een bovenooglidcorrectie begint met het plaatselijk verdoven van de oogleden met kleine injecties. Die zijn soms wat gevoelig, maar doen niet veel pijn. Vervolgens zal de chirurg aftekenen hoeveel huid er verwijderd moet worden. Daarna zal de overtollige huid worden weggesneden. Dit gebeurt altijd in de plooi van uw huid, zodat het litteken niet zichtbaar zal zijn na de ingreep. Behalve overtollige huid, wordt er soms ook een stukje van de oogkringspier verwijderd en wat overtollig vet.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u een ooglidcorrectie wilt ondergaan, kiest u uiteraard voor een kundige plastisch chirurg. Betan Clinics heeft alleen maar gecertificeerde en hoogopgeleide plastisch chirurgen in dienst. Zij hebben zowel de benodigde Nederlandse als Europese certificaten. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn voor een ooglidcorrectie? Bel dan naar 050-2113876. Of neem contact met ons op via info@betanclinics.nl.

Voor en Na foto’s

ooglidcorrectie voor en na ooglidcorrectie resultaat
Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult
Maak online een afspraak
Stel direct uw
vraag via Whatsapp
Whatsapp met ons
Informeer nu naar
de mogelijkheden
050-2113876
Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

 • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
 • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
 • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
 • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
 • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
 • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
 • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)
 • Zeldzaam Dubbelgekwalificeerd Estetisch Plastisch Chirurg en Apotheker
 • Nederlands én Europees gecertificeerd
 • Doctoraat titel (PhD)
 • Fellowship in beroemde Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro, Brazilie
 • Ruime ervaring door brede casuïstiek
 • Focus op kwaliteit, veiligheid en nazorg
 • Vooruitstrevend maar ook eerlijk en duidelijk over haalbaarheid van resultaat
Dr. Volkan Tanaydin
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlzorgkaartnederlandTanaydin, V. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat kost een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

Met de uitgebreide ervaring van de plastisch chirurg en de beste materialen wordt een ooglidcorrectie bij Betan Clinics uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Een bovenooglidcorrectie voor beide ogen is mogelijk vanaf € 850,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

In de meeste gevallen wordt een ooglidcorrectie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Alleen bij zeer gevorderde gevallen van overhangende oogleden kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Heeft u vragen over de kosten of de vergoeding van een ooglidcorrectie, neem dan contact met ons op: stuur ons een Whatsapp bericht of bel naar 050-2113876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult
Maak online een afspraak
Stel direct uw
vraag via Whatsapp
Whatsapp met ons
Informeer nu naar
de mogelijkheden
050-2113876
Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Wat vinden anderen van een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

 Na lang wikken en wegen toch de stap gezet en achteraf heel tevreden! De operatie is goed gegaan, geen klachten.
 Ik had veel klachten voor de ingreep, met name hoofdpijn in de avond. Na de ingreep voelde ik me al vlot stukken beter. De arts had veel begrip, dat merkte ik goed.
 Dr. Tanaydin is een heel fijne en kundige plastisch chirurg. Hij nam alle tijd voor mijn vragen. Hij was niet opdringerig en liet de keuze voor een behandeling volledig aan mij over. Dat vond ik fijn. De operatie is goed gegaan.
 Tevreden, kundige arts die alle tijd neemt. Helaas moest afspraak 1 week verzet worden.
 Ik heb duidelijke uitleg gekregen en ik werd goed voorbereid op de operatie. Het resultaat is precies zoals ik verwachtte. Wel betaald parkeren voor de kliniek.
 Op aanraden van een vriendin bij Betan Clinics terecht gekomen. Ik voelde me vertrouwd bij de arts. Blij met mijn ogen!
whatsapp Boek uw afspraak whatsapp Boek uw afspraak