BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Ooglidcorrectie

Ervaren plastisch chirurg bij Betan Clinics in Groningen, Leeuwarden, Sneek, Hoogeveen en Zwolle

Hangende oogleden is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen, waarvoor gemiddeld 1 op de 7 volwassen mensen een keer een ooglidcorrectie ondergaat. Dit doen deze mensen, omdat zij last hebben van overtollige huid op de bovenoogleden. Naast dat het klachten kan geven van een zwaar gevoel boven de ogen of tranende ogen, hebben anderen vaak de indruk dat u voortdurend verdrietig of moe bent, terwijl u dit zelf helemaal niet ervaart. Een ooglidcorrectie kan in zulke gevallen uitkomst bieden. Het resultaat is dat anderen u er fris en opgewekt vinden uitzien en dat u beter in uw vel zit. Ondanks de kosten van een ooglidcorrectie zal de ingreep u veel waard zijn.

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie?

Wanneer u een ooglidcorrectie ondergaat, is dit meestal een bovenooglidcorrectie. Deze ingreep wordt gedaan door de beste plastisch chirurgen en gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Een bovenooglidcorrectie voor beide ogen is mogelijk vanaf € 850,-. Dit is inclusief consult en controle. Een bovenooglidcorrectie wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar. Alleen wanneer u veel hinder ondervindt van uw hangende oogleden, kan een bovenooglidcorrectie worden vergoed. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer minimaal 50% van uw pupil bedekt is met overhangende huid. Tegenwoordig wordt een bovenooglidcorrectie vaak gecombineerd met de behandeling van een fronsrimpel of rimpels onder de ogen voor een net iets frissere blik. Daarnaast voorkomt de behandeling van een fronsrimpel een verdere afzakking van de wenkbrauw en wordt op deze manier ook de oorzaak aangepakt. Indien er ook de wens is om de wenkbrauw te verhogen, kan er ook gekozen worden voor een combinatie met een wenkbrauwlift middels botox.  In dit geval heeft u dus helemaal geen kosten bij een bovenooglidcorrectie en kunt u wellicht direct iets laten doen aan een fronsrimpel of rimpels onder de ogen.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Een bovenooglidcorrectie begint met het plaatselijk verdoven van de oogleden met kleine injecties. Die zijn soms wat gevoelig, maar doen niet veel pijn. Vervolgens zal de chirurg aftekenen hoeveel huid er verwijderd moet worden. Daarna zal de overtollige huid worden weggesneden. Dit gebeurt altijd in de plooi van uw huid, zodat het litteken niet zichtbaar zal zijn na de ingreep. Behalve overtollige huid, wordt er soms ook een stukje van de oogkringspier verwijderd en wat overtollig vet.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u een ooglidcorrectie wilt ondergaan, kiest u uiteraard voor een kundige plastisch chirurg. Betan Clinics heeft alleen maar gecertificeerde en hoogopgeleide plastisch chirurgen in dienst. Zij hebben zowel de benodigde Nederlandse als Europese certificaten. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn voor een ooglidcorrectie? Bel dan naar 050-2113876. Of neem contact met ons op via info@betanclinics.nl.

Een overschot aan huid boven de ogen komt door veroudering. Veroudering zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid afneemt waardoor de huid meer hangt en de ogen gedeeltelijk kan bedekken. Teveel huid boven de ogen en hangende oogleden geven vaak een verdrietige of vermoeide indruk. Iets dat goed en snel te verhelpen is met een ooglidcorrectie (ook wel blepharoplastiek).

Waarom kiezen mensen voor een ooglidcorrectie? Er zijn tal van redenen waarom iemand een ooglidcorrectie wil ondergaan. In de meeste gevallen wordt gekozen voor de behandeling omdat het uiterlijk geen goede afspiegeling is van hoe men zich voelt. Je voelt je vrolijk, maar je komt somber of terneergeslagen over. Of je voelt je uitgerust en opgewekt, maar je komt vermoeid of uitgeput over. Onbewust hebben mensen in je omgeving direct een indruk over jouw humeur, omdat de oogopslag een van de belangrijkste fysieke kenmerken is van hoe iemand zich voelt. Tevens zijn er medische redenen voor een ooglidcorrectie. Het zicht kan fors belemmerd worden door de hangende oogleden waardoor men er hinder van ondervindt in de dagelijkse bezigheden, zoals autorijden of lezen. Men heeft het gevoel tegen het ooglid aan te kijken. Door het beperkte zich kunnen er ook hoofdpijnklachten of een zwaar gevoel boven de ogen ontstaan. Immers, de voorhoofdspieren spannen continu aan om de ogen open te houden.

 

U heeft uw hele leven profijt van de behandeling. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om een bovenooglidcorrectie uit te voeren. Dit betekent dat er een kleine snee in de plooi van het bovenste ooglid wordt gemaakt. Overtollige huid wordt weggehaald en soms wordt ervoor gekozen om tevens wat overtollig vet en een stukje spier weg te halen. Vervolgens wordt de kleine snee gehecht met een heel fijne hechtdraad en valt het litteken precies in de plooi, waardoor het litteken na genezing doorgaans niet meer zichtbaar is. De plastisch chirurgen beheersen de nieuwste chirurgische technieken en hebben ruime ervaring met ooglidcorrecties, zodat u verzekerd kunt zijn van een zo natuurlijk mogelijk resultaat en een frisse oogopslag.

U heeft uw hele leven profijt van de behandeling.
Op welke leeftijd kiezen mensen voor een ooglidcorrectie?

Zowel mannen als vrouwen laten meestal een ooglidcorrectie doen rond hun veertigste jaar. Tegenwoordig zien we ook steeds meer mensen van oudere leeftijd die een ooglidcorrectie ondergaan. Dat is niet gek, want we worden steeds ouder en we willen graag nog fit en vitaal blijven uitzien. In de ene familie komen hangende oogleden meer voor dan in de andere familie. Daarom wordt er soms voor gekozen om een ooglidcorrectie eerder dan het veertigste jaar uit te voeren. Dit hangt af van de mate van ernst, klachten en persoonlijke motivatie om de behandeling te ondergaan.

Iedere Profhilo®-behandeling wordt voorafgegaan door een gratis en vrijblijvend consult. Ook als je nog twijfelt. Voorafgaand aan het consult ontvang je een digitale vragenlijst, welke je thuis invult en aan ons retourneert. Tijdens het consult neemt de plastisch chirurg de vragenlijst met je door, kun je vragen stellen en krijg je een eerlijk advies. Ook de eventuele risico’s van de behandeling worden met je doorgenomen. Natuurlijk hoef je niet terplekke te beslissen of je de Profhilo®-behandeling wil ondergaan; je krijgt bij Betan Clinics ruime bedenktijd. Wanneer je besluit de behandeling door te zetten, stellen we een persoonlijk behandelplan en een behandelovereenkomst op. Hierna maakt de plastisch chirurg foto’s van je gezicht, zodat deze later kunnen worden vergeleken met het resultaat ná de behandeling.

Profhilo® helpt de huid verstevigen en voedt de dermale cellen. Voor deze anti-rimpelbehandeling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige hyaluronzuur, welke niet-permanent, biologisch afbreekbaar en betrouwbaar is. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en ervoor zorgt dat de huid vocht kan vasthouden. Naarmate de jaren vorderen, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hierdoor wordt de huid droger, met fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping als gevolg. Door de huid op vijf plekken per gezichtshelft te injecteren met Profhilo®, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere, gladdere huid met aanzienlijk minder rimpels. Profhilo® verbetert de huidstructuur, maakt de huid steviger, hydrateert en geeft een liftend effect. Het grootste verschil met een fillerbehandeling is dat deze vorm van huidverbetering ervoor zorgt dat de verouderde huid opnieuw wordt gevormd. Huidveroudering wordt als het ware een halt toegeroepen. Profhilo® is de best mogelijke preventieve behandeling tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

Direct na de behandeling zijn kleine bultjes waar te nemen op de plekken waar is geïnjecteerd. Deze bultjes verdwijnen vrijwel altijd binnen 24 uur. Ook blauwe plekken kunnen voorkomen, al is dit sporadisch. Mocht dit het geval zijn, dan zijn de blauw plekken eenvoudig te camoufleren met make-up. Hou er na een Profhilo®-behandeling rekening mee dat je tot 12 uur na de behandeling geen inspanning verricht (sporten, fysiek werk). De eerste 24 uur kun je alcohol en de zon het beste vermijden. Wacht 48 uur met saunabezoek, massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist.

Een Profhilo®-behandeling maakt de huid zichtbaar soepeler en strakker. Dit geldt voor het gezicht, maar ook de hals, decolleté en handen. De eerste resultaten zijn na twee tot vier weken zichtbaar. Om het resultaat te intensiveren, adviseren wij een tweede behandeling die idealiter na een maand plaatsvindt. In de weken na deze behandelingen doet het hyaluronzuur verder haar werk: de stof hydrateert en stimuleert de huid van binnenuit. Hierdoor wordt de huid naar verloop van tijd nog egaler en stralender. Het resultaat van de Profhilo®-behandeling houdt vervolgens zes tot twaalf maanden aan, afhankelijk van je leeftijd en huid. Hierna kun je eventueel opnieuw een Profhilo®-behandeling ondergaan. Je plastisch chirurg kan je hierover adviseren.

Profhilo® is een zeer veilig behandeling waarbij zelden complicaties optreden. Direct na de behandeling kun je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken, maar deze verdwijnen snel; vaak al binnen een paar uur. Omdat bij Profhilo® gebruik wordt gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur treden er zelden allergische reacties op. Het natuurlijke hyaluronzuur wordt door het lichaam afgebroken en is na enkele maanden geheel uit het lichaam verdwenen. Hoewel Profhilo® een nieuwe behandeltechniek op het gebied van huidverbetering is, werd de techniek wereldwijd al meer dan 200.000 keer toegepast. Hierbij traden zelden complicaties op. Twijfel je of je huid geschikt is voor het ondergaan van een Profhilo®-behandeling? Bespreek dit gerust tijdens het gratis consult. De plastisch chirurg kijkt uitgebreid naar jouw huid en geeft advies op maat.

Voor en Na foto’s

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

4in1-LOGO-2020
betanclinics volkan
4in1-LOGO-2020

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics worden een fronsrimpel behandeling alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een fronsrimpelbehandeling (baby-botox) is mogelijk vanaf € 95,- inclusief consult en controle. Een volledige fronsrimpelbehandeling is € 185,-. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een fronsrimpel behandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Wat vinden anderen van een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

Monique

Na lang wikken en wegen toch de stap gezet en achteraf heel tevreden! De operatie is goed gegaan, geen klachten. Roderik Ik had

Roderik

veel klachten voor de ingreep, met name hoofdpijn in de avond. Na de ingreep voelde ik me al vlot stukken beter. De arts had veel begrip, dat merkte ik goed.

Lisa

Dr. Tanaydin is een heel fijne en kundige plastisch chirurg. Hij nam alle tijd voor mijn vragen. Hij was niet opdringerig en liet de keuze voor een behandeling volledig aan mij over. Dat vond ik fijn. De operatie is goed gegaan. Emma Tevreden, kundige arts die alle tijd

Emma

neemt. Helaas moest afspraak 1 week verzet worden.

Martin

Ik heb duidelijke uitleg gekregen en ik werd goed voorbereid op de operatie. Het resultaat is precies zoals ik verwachtte. Wel betaald parkeren voor de kliniek. Linda Op aanraden van een vriendin bij Betan

Linda

Clinics terecht gekomen. Ik voelde me vertrouwd bij de arts. Blij met mijn ogen!

whatsapp Boek uw afspraak