BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Ooglidcorrectie Zwolle

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • Veilige ingreep
  • De hoogste kwaliteit
  • Weer een opgewekte, frisse uitstraling

Op zoek naar een kwalitatieve kliniek voor het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie in de omgeving van Zwolle? Bij Betan Clinics zijn we gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties. Op nog geen half uur rijden van Zwolle vind je onze kliniek in Hoogeveen, waar wij volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden ooglidcorrecties uitvoeren. Ook is Betan Clinics gevestigd in Emmen, Sneek, Leeuwarden en Groningen: stuk voor stuk binnen een uur te bereiken vanaf Zwolle.

Waarom een ooglidcorrectie?
1 op de 7 volwassenen kiest op een moment in zijn of haar leven voor een bovenooglidcorrectie. Niet zo gek: met deze relatief eenvoudige en pijnloze ingreep kun je definitief een einde maken aan zware, overhangende oogleden. Hangende oogleden worden veroorzaakt door huidveroudering. Naarmate de jaren vorderen, neemt de elasticiteit van de huid sterk af. Hierdoor gaat de huid boven de ogen ‘hangen’. Overhangende oogleden kunnen je een nors, vermoeid of boos uiterlijk geven, maar ook zorgt het probleem regelmatig voor hoofdpijn en een belemmerd zicht. Door de hangende, verslapte huid van de oogleden te verwijderen, creëer je een open, frisse blik.

Hoe werkt een ooglidcorrectie in omgeving Zwolle?
Bij Betan Clinics in Groningen, Leeuwarden, Emmen, Sneek en Hoogeveen is dubbelgekwalificeerd dr. Volkan Tanaydin werkzaam. Hij begint iedere ooglidcorrectie met het verdoven van de oogleden en het aftekenen van de huid. Door de verdoving onderga je een pijnloze behandeling; je voelt alleen de verdovingsprikjes even. Het aftekenen zorgt ervoor dat dr. Tanaydin precies weet waar hij huid moet wegsnijden en hoeveel. Na het aftekenen vervolgt hij de behandeling met de daadwerkelijke ooglidcorrectie. De overtollige huid wordt weggesneden, en in sommige gevallen wordt ook overtollig vet of een stukje van de spier meegenomen. Deze werkwijze zorgt voor een frisse, open blik en een natuurlijk resultaat. In sommige gevallen adviseert dr. Tanaydin de ooglidcorrectie uit te breiden met het behandelen van de fronsrimpel of een wenkbrauwlift. Tijdens een gratis, eerste consult kan hij hier meer over vertellen.

Wat kost een ooglidcorrectie in omgeving Zwolle?
Betan Clinics hanteert voor een ooglidcorrectie in de omgeving van Zwolle een prijs vanaf € 850. Dit is inclusief consult en nacontrole. De zorgverzekeraar vergoedt een ooglidcorrectie in de meeste gevallen niet. Pas wanneer de overhangende oogleden voor minimaal 50% de pupil bedekken, kan je in aanmerking komen voor vergoeding van de ooglidcorrectie. Niet iedere verzekeringsmaatschappij hanteert dezelfde voorwaarden, laat je daarom vooraf goed informeren.

Kies voor kwaliteit
Wanneer je een ooglidcorrectie overweegt, is het sterk raadzaam voor kwaliteit te kiezen. Door een kliniek te kiezen die gespecialiseerd is in ooglidcorrecties en de ingreep laat uitvoeren door een gediplomeerd arts die verstand van zaken heeft, heb je de grootste kans op een blijvend, mooi en natuurlijk resultaat. Betan Clinics is een high-end kliniek waar kwaliteit, oog voor detail en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dr. Volkan Tanaydin heeft jarenlange (internationale) ervaring en heeft zowel Nederlanse als Europese certificaten. Hij voert al jaren naar grote tevredenheid ooglidcorrecties uit en mag deze ingreep met recht een van zijn specialiteiten noemen.

Woon je in Zwolle en ben je op zoek naar een kwalitatieve kliniek in de nabije omgeving? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. We helpen je graag!

whatsapp Boek uw afspraak