BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Ooglidcorrectie Hoogeveen

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • Veilige ingreep
  • De hoogste kwaliteit
  • Weer een opgewekte, frisse uitstraling

Een ooglidcorrectie is een ingreep waar je je hele leven plezier van houdt. De populaire ingreep wordt steeds vaker ondergaan: ruim 1 op de 7 volwassenen kiest op een moment in zijn of haar leven voor een ooglidcorrectie. Ben je op zoek naar een kwalitatieve kliniek voor een ooglidcorrectie in Hoogeveen? Dan ben je aan het juiste adres bij Betan Clinics. In onze high-end kliniek zijn we gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties. Door overtollige huid te verwijderen, creëren we een open, frisse blik. Dit doen we volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Waarom een ooglidcorrectie?
Wie last van zware, overhangende oogleden heeft, ziet er vaak nors of vermoeid uit. Ook kunnen hangende oogleden je zicht belemmeren en voor hoofdpijn zorgen. Met een ooglidcorrectie zijn deze problemen relatief eenvoudig op te lossen. Door de hangende, verslapte huid van de oogleden weg te snijden, creëer je een open blik en een frissere uitstraling. Helaas zijn hangende oogleden niet te voorkomen. Dit probleem gaat gepaard met huidveroudering, een proces dat ontstaat doordat de collageen- en elastinevezels in de huid afnemen. Dat de huid van de oogleden verslapt en meer gaat ‘hangen’, is daardoor een gegeven. Een bovenooglidcorrectie verhelpt dit probleem.

Hoe werkt een ooglidcorrectie in Hoogeveen?
Voordat de daadwerkelijke ooglidcorrectie plaatsvindt, wordt de huid van de oogleden verdoofd en afgetekend. De verdoving zorgt ervoor dat je niks van de ingreep voelt. Middels enkele kleine injecties wordt verdovingsvloeistof ingespoten, waarna het aftekenen kan beginnen. Alleen door de huid nauwkeurig af te tekenen, weet de chirurg precies hoeveel huid hij dient te verwijderen en op welke plekken. Na het aftekenen kan de ooglidcorrectie beginnen. De overtollige huid wordt voorzichtig weggesnede, alsmede in sommige gevallen overtollig vet of een stukje van de spier. Dit zorgt voor een frisse blik en een mooie, open uitstraling. Eventueel kan je een ooglidcorrectie uitbreiden met het behandelen van de fronsrimpel of een wenkbrauwlift. Deze ingrepen versterken het effect.

Wat kost een ooglidcorrectie in Hoogeveen?
Bij Betan Clinics in Hoogeveen kan je vanaf € 850 terecht voor een bovenooglidcorrectie, inclusief consult en controle. Helaas worden de meeste ooglidcorrectie niet vergoed via je zorgverzekering. Dit is pas het geval wanneer je overhangende oogleden voor een zeer beperkt zicht zorgen: ruim de helft van je pupil moet bedekt zijn met huid om voor vergoeding in aanmerking te komen. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de precieze voorwaarden; niet iedere verzekering hanteert dezelfde voorwaarden.

Kies voor kwaliteit
Het kan best een drempel zijn om een ooglidcorrectie te ondergaan. Ook al is de ingreep eenvoudig en pijnloos: je gaat toch onder het mes. Voor het mooiste resultaat en de veiligste ingreep is het raadzaam altijd voor een kwaliteitskliniek te kiezen. Bij high-end klinieken werken vaak hoogopgeleide, gekwalificeerde plastisch chirurgen die weten wat ze doen. Zo ook bij Betan Clinics in Hoogeveen, waar dr. Volkan Tanaydin werkzaam is. Hij is dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg met een doctorale titel en jarenlange (internationale) ervaring. Dr. Tanaydin staat binnen Betan Clinics voor kwaliteit, hygiëne, veiligheid en de allerbeste, meest natuurlijke resultaten. Naast Hoogeveen werkt dr. Tanaydin ook in Groningen, Leeuwarden, Emmen en Sneek.

Neem gerust contact met ons op als je meer wil weten over een ooglidcorrectie in Hoogeveen en omgeving. Mail, bel of WhatsApp ons voor advies of om een afspraak te maken voor een gratis, eerste consult.

whatsapp Boek uw afspraak