BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Ooglidcorrectie Heerenveen

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • Veilige ingreep
  • De hoogste kwaliteit
  • Weer een opgewekte, frisse uitstraling

Op zoek naar een kliniek voor een ooglidcorrectie in Heerenveen? Op nog geen half uur rijden van Heerenveen vind je Betan Clinics, een high-end kliniek met locaties in onder meer Sneek en Leeuwarden. Betan Clinics is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en voert deze naar grote tevredenheid en volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaarden uit. Een ooglidcorrectie is een goede keuze wanneer je een einde wil maken aan zware, overhangende oogleden. Je vindt onze klinieken ook in Groningen, Emmen en Hoogeveen.

Waarom een ooglidcorrectie?
Steeds meer mensen maken de keuze voor een ooglidcorrectie. Geen gekke keuze, want deze relatief eenvoudige en pijnloze ingreep maakt in korte tijd definitief een einde aan overhangende, zwareoogleden. Een ooglidcorrectie maakt daarnaast een einde aan een norse, vermoeide blik. Na de ooglidcorrectie zul je merken dat je uitstraling weer open en fris is. Zware, hangende oogleden hebben te maken met huidveroudering; een proces dat we niet kunnen tegengaan en voorkomen. Omdat de huid minder elastisch wordt, gaat de huid meer ‘hangen’. Rondom de ogen resulteert dit in overhangende oogleden.

Hoe werkt een ooglidcorrectie in omgeving Heerenveen?
Een ooglidcorrectie bij Betan Clinics wordt voorafgegaan aan een consult. Tijdens deze eerste afspraak bespreken we je wensen, heb je de mogelijkheid vragen te stellen en geven we je een kundig en eerlijk advies. De daadwerkelijke ingreep start altijd met het aftekenen van de huid, zodat de plastisch chirurg precies ziet waar hij huid moet weghalen en hoeveel huid hij moet verwijderen. Ook wordt de huid nauwkeurig verdoofd, zodat je de ooglidcorrectie zonder pijn doorstaat. Het enige wat je voelt, zijn de kleine verdovingsinjecties. Tijdens de ingreep verwijdert de plastisch chirurg het teveel aan huid dat voor de hangende oogleden zorgt. Daarnaast kan hij ervoor kiezen een stukje van de oogkringspier of wat vet weg te halen. Samen resulteert dit in een frisse, open blik. Desgewenst kan je de ooglidcorrectie combineren met een botoxbehandeling van de fronsrimpel of met een wenkbrauwlift.

Wat kost een ooglidcorrectie in omgeving Heerenveen?
De prijs voor een ooglidcorrectie bij Betan Clinics is vanaf € 850. Het eerste consult en een nacontrole zijn dan inbegrepen. Eventueel kan je in aanmerking komen voor vergoeding van de ooglidcorrectie. Dit is het geval wanneer de overhangende huid je pupil voor meer dan de helft bedekt. Hierdoor is je zicht zodanig belemmerd dat de ingreep een meer medisch dan esthetisch doel heeft. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden; dit is voor iedere verzekering anders.

Kies voor kwaliteit
Niet iedere cosmetisch arts of plastisch chirurg kan ooglidcorrecties uitvoeren. Een ooglidcorrectie is een secure ingreep die vakmanschap en oog voor detail vergt. Bij Betan Clinics zijn we erin gespecialiseerd. Onze plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin heeft zowel Nederlandse als Europese certificaten en heeft jarenlange (internationale) ervaring. Hiermee staat hij garant voor een hoogkwalitatieve, veilige en betrouwbare ooglidcorrectie. Dr. Tanaydin streeft altijd naar hetmooiste, natuurlijke resultaat. Kies je voor Betan Clinics dan kies je voor een state-of-the-art ooglidcorrectie.

Heb je nog vragen over het uitvoeren van een ooglidcorrectie en wil je weten wat de mogelijkheden bij ons zijn? We zijn via de mail, WhatsApp en telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Stel ze gerust, we helpen je graag!

whatsapp Boek uw afspraak