BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Ooglidcorrectie Assen

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • Veilige ingreep
  • De hoogste kwaliteit
  • Weer een opgewekte, frisse uitstraling

Voor een ooglidcorrectie in de buurt van Assen kan je terecht bij Betan Clinics. Wij hebben klinieken in onder meer Groningen, Emmen en Hoogeveen, alle drie op een half uur rijden van Assen. De plastisch chirurg van Betan Clinics voert al jaren ooglidcorrecties uit en doet dit volgens de allerhoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Hierdoor ben je bij Betan Clinics verzekerd van een kwalitatieve, veilige en uiterst betrouwbare ooglidcorrectie in Assen. Behalve in Groningen, Emmen en Hoogeveen vind je onze klinieken in Sneek en Leeuwarden.

Waarom een ooglidcorrectie?
Door de jaren heen gaat de huid rondom de ogen meer hangen. Dit heeft te maken met een afname van elastine en collageen en is een proces dat hoort bij huidveroudering. Doordat de huid meer gaat hangen, kan je last krijgen van zware, overhangende oogleden. Dit kan je een norse of vermoeide uitstraling geven, maar ook resulteren in hoofdpijn. Veel mensen zetten de stap richting een ooglidcorrectie; een ingreep die definitief een einde maakt aan overhangende oogleden en een vermoeide blik. Een ooglidcorrectie geeft je direct een frissere uitstraling en zorgt ervoor dat je zicht wordt geoptimaliseerd en eventuele hoofdpijn afneemt of verdwijnt.

Hoe werkt een ooglidcorrectie in omgeving Assen?
Bij Betan Clinics wordt iedere ingreep gecombineerd met een consult. Dit geldt ook voor een ooglidcorrectie. Tijdens deze afspraak bekijkt de plastisch chirurg je ogen, krijg je uitgebreid de kans vragen te stellen en word je voorzien van een eerlijk en deskundig advies. Besluit je de ooglidcorrectie bij ons te laten uitvoeren? Dan start de ingreep met het aftekenen van de huid en met een verdoving. Het aftekenen zorgt ervoor dat de arts precies ziet waar hij huid moet verwijderen en hoeveel. De verdovingsinjecties zorgen vervolgens voor een pijnloze ingreep. Tijdens de ooglidcorrectie wordt overtollige huid weggesneden en wordt er vaak vet aan de binnenzijde van de ooghoeken verwijderd. Dit geeft een open, frisse blik. Eventueel kan een ooglidcorrectie worden gecombineerd met een wenkbrauwlift of het behandelen van de fronsrimpel. De plastisch chirurg kan je hierover adviseren.

Wat kost een ooglidcorrectie in omgeving Assen?
Een ooglidcorrectie in de omgeving van Assen is bij Betan Clinics mogelijk vanaf € 850 inclusief consult vooraf en een nacontrole. Informeer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding van de ooglidcorrectie. In veel gevallen is dit niet mogelijk, maar er zijn uitzonderingen. Zo wordt een ooglidcorrectie vergoed wanneer je pupil voor minimaal 50% wordt bedekt met overhangende huid. Vraag bij je zorgverzekeraar naar de exacte voorwaarden.

Kies voor kwaliteit
Een ooglidcorrectie dient met veel zorg, oog voor detail en volgens de hoogste hygiënestandaarden te worden uitgevoerd. Bij Betan Clinics in de omgeving van Assen is dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin werkzaam. Hij voert al jarenlang ooglidcorrectie uit en staat voor niets minder dan kwaliteit en vakmanschap. De ooglidcorrecties bij Betan Clinics worden naar volle tevredenheid van al onze cliënten uitgevoerd. Een ooglidcorrectie in omgeving Assen is veilig, pijnloos en geeft de mooiste, natuurlijke resultaten. Wanneer je voor Betan Clinics kiest, kies je voor topkwaliteit.

Ben je je aan het oriënteren op een ooglidcorrectie in de buurt van Assen en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via de mail, WhatsApp, onze website of door te bellen naar +31 (0)50 211 3 876.

whatsapp Boek uw afspraak