MENU CLOSE
Search:
BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S
|
Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876
|
Zoeken:
Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.6

Neusrimpels, ook wel bunny lines genoemd, zijn rimpels naast de neus die ontstaan bij het optrekken van de neus, bij lachen of bij het dichtknijpen van de ogen. Sommige mensen hebben hier weinig last van, maar er zijn ook mensen die hier erg veel last van hebben en die zich hier erg aan storen. Hoe ouder mensen worden, hoe meer ze doorgaans last krijgen van bunny lines. Genetische aanleg is van invloed op het ontstaan van rimpels rondom de neus, maar ook een sterke mimiek kan neusrimpels veroorzaken. Gelukkig is de behandeling van bunny lines bij Betan Clinics zeer eenvoudig.

Bekijk al onze behandelingen

Hoe kunnen bunny lines worden behandeld?

Bunny lines, oftewel neusrimpels, zijn eenvoudig te behandelen. Dit gebeurt meestal met spierontspanners, maar ook met een fillerbehandeling kunnen bunny lines worden behandeld. De behandeling duurt niet lang, vaak is het in 5 tot 10 minuten klaar. De spierverslapper wordt met een zeer dunne naald geïnjecteerd in de spiertjes aan de zijkanten van de neus. U zult de prikjes wel voelen, maar de pijn is vrijwel nihil. Epileren of harsen doet bijvoorbeeld meer pijn. Hierdoor is een verdoving ook niet nodig. Door het injecteren van de spierverslapper zullen de spieren rondom de neus ontspannen, waardoor ook de wangen minder ingevallen zullen ogen. Hierdoor zullen de neusrimpels verdwijnen. De gezichtsuitdrukking zal niet veranderen. Na de behandeling van uw bunny lines kunt u direct weer naar huis. U zult weinig klachten ondervinden na de behandeling. Wel kan de huid rood en wat gezwollen zijn. Dit trekt meestal na enkele uren weg. Het is belangrijk dat u de eerste 12 uur na de ingreep geen make-up draagt op de behandelde huid en dat u geen alcohol drinkt. Ook kunt u beter niet gaan zonnen, ook niet onder de zonnebank. Zo krijgt u het beste resultaat van de behandeling van uw bunny lines.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de behandeling van neusrimpels, of wilt u uw bunny lines laten verwijderen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via +31 (0)50 211 3 876. Of stuur uw vragen naar info@betanclinics.nl.

;
;
Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult
Maak online een afspraak
Stel direct uw
vraag via Whatsapp
Whatsapp met ons
Informeer nu naar
de mogelijkheden
+31(0)502113876
Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een behandeling tegen neusrimpels / bunny lines bij Betan Clinics?

 • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
 • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
 • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
 • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
 • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
 • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
 • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)
 • Zeldzaam Dubbelgekwalificeerd Estetisch Plastisch Chirurg en Apotheker
 • Nederlands én Europees gecertificeerd
 • Doctoraat titel (PhD)
 • Fellowship in beroemde Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro, Brazilie
 • Ruime ervaring door brede casuïstiek
 • Focus op kwaliteit, veiligheid en nazorg
 • Vooruitstrevend maar ook eerlijk en duidelijk over haalbaarheid van resultaat
Dr. Volkan Tanaydin
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTanaydin, V. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat kost een behandeling tegen neusrimpels / bunny lines bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen neusrimpels / bunny lines alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een behandeling tegen neusrimpels / bunny lines is al mogelijk vanaf € 95,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een behandeling tegen neusrimpels / bunny lines? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult
Maak online een afspraak
Stel direct uw
vraag via Whatsapp
Whatsapp met ons
Informeer nu naar
de mogelijkheden
+31(0)502113876
Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar
whatsapp Boek uw afspraak