BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Neuscorrectie met fillers door een ervaren Plastisch Chirurg

Neuscorrectie met fillers biedt uitkomst als u een van de velen bent die zich stoort aan oneffenheden van uw neus. Behandeling met deze fillers van hyaluronzuur is onze methode bij voorkeur voor iedere neuscorrectie. Met de filler kan een knobbel in de neusbrug of een kromme neusrug verholpen worden. Een neuscorrectie met fillers heeft als voordeel dat u niet geopereerd hoeft te worden. U hoeft dus niet onder narcose en er is geen sprake van een litteken. Na de behandeling bent u vrijwel direct weer toonbaar voor anderen. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt ruim een jaar aan. Benieuwd? Bel of Whatsapp met ons of boek uw gratis consult.

Hangende_oogleden

Een non-invasieve neuscorrectie met fillers

De neus is een opvallend onderdeel van het gezicht. Helaas zijn veel mensen niet tevreden met hun neus. Zo vinden sommigen dat deze te groot is of scheef staat. Vroeger werd de neus vaak operatief gecorrigeerd. Dat is tegenwoordig in bepaalde gevallen niet meer nodig, wat veel voordelen met zich meebrengt. Zo is een neusoperatie veel ingrijpender dan een neuscorrectie met fillers. Men moet onder narcose en is veel langer bezig met herstellen. Dat is bij een het corrigeren van een neus zonder operatie niet het geval. Betan Clinics maakt gebruik van fillers voor neuscorrectie. De kans op complicaties is daarbij veel kleiner dan bij een neusoperatie, en u heeft vrijwel geen herstelperiode nodig. Met fillers kan de neusbrug worden gecorrigeerd, of krommingen en deukjes in en om uw neus worden gecorrigeerd. Ook kan het voorkomen dat de neuspunt door ouderdom gezakt is. Dit is goed te behandelen met een spierverslapper. Zowel met fillers als spierverslappers is het effect groot, maar de behandeling relatief eenvoudig.

Maak vandaag nog uw afspraak

Geïnteresseerd in een vrijblijvend consult over de voordelen van een fillerbehandeling?  Wij staan u graag te woord over alle aspecten van de behandeling. Belt u naar +31 (0)50 211 3 876 of stuur ons een e-mail op info@betanclinics.nl.

Voor en Na foto’s

Neuscorrectie
neuscorrectie
neuscorrectie
neuscorrectie

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een neuscorrectie met fillers bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een neuscorrectie met fillers bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een neuscorrectie door fillers alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een neuscorrectie door fillers is al mogelijk vanaf € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een neuscorrectie door fillers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Wat vinden anderen van een neuscorrectie met fillers bij Betan Clinics?

Auke

Heel tevreden met het resultaat, geen klachten gehad na de behandeling. Fijne arts die aandachtig luistert, ik kon al mijn vragen stellen.

Lisanne

Ik ben behandeld door dr. Tanaydin, heel open en vriendelijke man. Tevreden hoe ik behandeld ben.

Robert

Ik wist niet dat mijn bobbel op de neus met een filler behandeld kan worden… na een intakegesprek toch maar de stap gezet om te behandelen. Het resultaat is prima, ik ben blij! Ik ben betan clinics aanbevelen.

whatsapp Boek uw afspraak