MENU CLOSE
Search:
BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S
|
Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876
|
Zoeken:
Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.6

Een non-invasieve neuscorrectie met fillers

De neus is een opvallend onderdeel van het gezicht. Helaas zijn veel mensen niet tevreden met hun neus. Zo vinden sommigen dat deze te groot is of scheef staat. Vroeger werd de neus vaak operatief gecorrigeerd. Dat is tegenwoordig in bepaalde gevallen niet meer nodig, wat veel voordelen met zich meebrengt. Zo is een neusoperatie veel ingrijpender dan een neuscorrectie met fillers. Men moet onder narcose en is veel langer bezig met herstellen. Dat is bij een het corrigeren van een neus zonder operatie niet het geval. Betan Clinics maakt gebruik van fillers voor neuscorrectie. De kans op complicaties is daarbij veel kleiner dan bij een neusoperatie, en u heeft vrijwel geen herstelperiode nodig. Met fillers kan de neusbrug worden gecorrigeerd, of krommingen en deukjes in en om uw neus worden gecorrigeerd. Ook kan het voorkomen dat de neuspunt door ouderdom gezakt is. Dit is goed te behandelen met een spierverslapper. Zowel met fillers als spierverslappers is het effect groot, maar de behandeling relatief eenvoudig.

Maak vandaag nog uw afspraak

Geïnteresseerd in een vrijblijvend consult over de voordelen van een fillerbehandeling?  Wij staan u graag te woord over alle aspecten van de behandeling. Belt u naar +31 (0)50 211 3 876 of stuur ons een e-mail op info@betanclinics.nl.

Voor en Na foto’s

profhilo behandeling groningen emmen leeuwarden heerenveen profhilo behandeling gezicht groningen emmen leeuwarden heerenveen
profhilo behandeling nek groningen emmen leeuwarden heerenveen profhilo behandeling hand handen groningen emmen leeuwarden heerenveen
Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult
Maak online een afspraak
Stel direct uw
vraag via Whatsapp
Whatsapp met ons
Informeer nu naar
de mogelijkheden
+31(0)502113876
Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een neuscorrectie met fillers bij Betan Clinics?

 • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
 • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
 • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
 • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
 • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
 • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
 • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)
 • Zeldzaam Dubbelgekwalificeerd Estetisch Plastisch Chirurg en Apotheker
 • Nederlands én Europees gecertificeerd
 • Doctoraat titel (PhD)
 • Fellowship in beroemde Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro, Brazilie
 • Ruime ervaring door brede casuïstiek
 • Focus op kwaliteit, veiligheid en nazorg
 • Vooruitstrevend maar ook eerlijk en duidelijk over haalbaarheid van resultaat
Dr. Volkan Tanaydin
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTanaydin, V. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat kost een neuscorrectie met fillers bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een neuscorrectie door fillers alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een neuscorrectie door fillers is al mogelijk vanaf € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een neuscorrectie door fillers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult
Maak online een afspraak
Stel direct uw
vraag via Whatsapp
Whatsapp met ons
Informeer nu naar
de mogelijkheden
+31(0)502113876
Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Wat vinden anderen van een neuscorrectie met fillers bij Betan Clinics?

Heel tevreden met het resultaat, geen klachten gehad na de behandeling. Fijne arts die aandachtig luistert, ik kon al mijn vragen stellen.
Ik ben behandeld door dr. Tanaydin, heel open en vriendelijke man. Tevreden hoe ik behandeld ben.
Ik wist niet dat mijn bobbel op de neus met een filler behandeld kan worden… na een intakegesprek toch maar de stap gezet om te behandelen. Het resultaat is prima, ik ben blij! Ik ben betan clinics aanbevelen.
whatsapp Boek uw afspraak whatsapp Boek uw afspraak