BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.6

Lippen opvullen

Vollere, jonger uitziende lippen met fillers

Lippen opvullen, bijvoorbeeld met behulp van lipfillers, wordt alsmaar populairder. Volle lippen vormen immers een schoonheidsideaal, met name bij vrouwen. Volle lippen zien er vaak aantrekkelijk uit en geven je ook nog eens een jeugdige uitstraling. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lippen. In dat geval kun je je lippen laten opvullen.

Lippen opvullen om veroudering tegen te gaan

Ook als jij op jongere leeftijd wel vollere lippen had, kan soms een lipcorrectie op oudere leeftijd nodig zijn. Naarmate je ouder wordt, neemt het volume van je lippen af. Daardoor worden je lippen dunner en valt het lippenrood soms naar binnen. Zo krijg je een streng uitziende mond. Ook in dat geval kun je je lippen opvullen met behulp van lipfillers. Met deze lipfillers krijg je natuurlijke, vollere lippen. Omdat deze gemaakt zijn van natuurlijke bestanddelen is er bij gebruik van deze fillers weinig risico op grote complicaties. Het lichaam breekt deze gedurende de tijd vanzelf af.

Maak uw afspraak vandaag nog

Lippen opvullen met lipfillers herstelt het contour en volume, en kan bovendien asymmetrische lippen herstellen. Het resultaat is een jeugdige, frisse uitstraling die u jaren jonger doet lijken. Bij Betan Clinics nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden en procedures. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, en kunt u met een gerust hart aan het behandelingstraject beginnen. Geïnteresseerd? Belt u dan naar +31 (0)50 211 3 876. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar op info@betanclinics.nl.

Voor en Na foto’s

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor lippen opvullen bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost lippen opvullen bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt lippen opvullen alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Lippen opvullen is al mogelijk vanaf € 450- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over lippen opvullen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak