BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Lachrimpels

Veel lachen is gezond, maar helaas brengt het ook ontsierende lachrimpels met zich mee. Het gaat dan niet alleen om kraaienpootjes, maar ook om andere rimpels onder uw ogen of rondom uw mond. In veel gevallen worden de fijne rimpels onder de ogen als lachrimpels gezien, maar vaak zijn er meer rimpels zichtbaar bij het lachen. Al deze rimpels worden veroorzaakt door het samentrekken van spieren. In het geval van rimpels onder de ogen en kraaienpootjes rond het oog is de sluitspier rond je ooglid de boosdoener. Daarnaast worden deze rimpels ook veroorzaakt doordat uw huid dunner wordt. Ouderdom speelt dus ook mee.

Eenvoudig lachrimpels laten behandelen

Gelukkig kunnen lachrimpels rond de mond en het oog zeer goed worden behandeld. Bij Betan Clinics verwijderen wij lachrimpels met behulp van een spierverslapper en/of fillers. Deze natuurlijke producten zorgen niet voor complicaties en worden door het lichaam zelf afgebroken. Bij Betan Clinics gebruiken wij altijd spierverslappers en tijdelijke fillers van bekende en betrouwbare fabrikanten. Zo weten we zeker dat de spierverslapper die gebruikt wordt effectief en veilig is.

Plan uw vrijblijvend consult in

Heeft u interesse in een behandeling van uw lachrimpels? Betan Clinics nodigt u graag uit voor een gratis consult. Deze afspraak dient om u te informeren over alle aspecten van de behandeling. Wij zullen u vooraf aan het consult vragen om een digitale enquête in te vullen. Op basis van uw antwoorden op deze medische vragen kan onze plastisch chirurg bepalen of de behandeling bij u veilig uitgevoerd kan worden. Voor het inplannen van uw consult kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)50 211 3 876. Ook kunt u ons een e-mail sturen, naar info@betanclinics.nl.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een behandeling tegen lachrimpels bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een behandeling tegen lachrimpels bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen lachrimpels alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een behandeling tegen lachrimpels is al mogelijk vanaf € 95- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over behandeling tegen lachrimpels? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak