BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

betanclinics clinic business location

Kwaliteit en veiligheid door een ervaren Esthetisch Plastisch Chirurg

Dr. Volkan Tanaydin
Dubbelgekwalificeerd Esthetisch Plastisch Chirurg & Apotheker, MD, PhD, PharmD

zorgkaart

9.9/10.0

kliniekervaringen

9.1/10.0

5.0/5.0

9.9/10.0

Dubbelgekwalificeerd Plastisch Chirurg
Natuurlijke Resultaten
Nieuwste Behandelmethodes
Hoogste Kwaliteit en Veiligheid
Score Zorgkaart Nederland 9.9

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes krijgt u soms al rond uw dertigste levensjaar – gelukkig hebben wij de behandeling voor u! Deze kleine tekeningen worden ook wel lachrimpels genoemd, omdat ze vooral te zien zijn wanneer u lacht. Er ontstaan dan lijnen in de huid rondom uw ogen. Als u jonger bent trekken deze vanzelf weer weg, omdat uw huid dan nog erg elastisch is. Naarmate u ouder wordt, verliest de huid deze elasticiteit. Uiteindelijk zal men de lachrimpels, of kraaienpootjes, dan ook blijven zien. Overigens worden kraaienpootjes door meer dan alleen ouderdom veroorzaakt. Zo kunnen ze ook ontstaan doordat u veel met uw ogen knijpt, bijvoorbeeld wanneer u in de zon kijkt. Daarnaast zorgt ook roken voor het ontstaan van kraaienpootjes. Als je ze eenmaal hebt, kan er gemakkelijk iets aan worden gedaan.

Kraaienpootjes verhelpen met onze bewezen behandeling

De behandeling voor kraaienpootjes is vrijwel altijd een spierverslapper. Na een behandeling met dit middel zullen de kraaienpootjes verdwenen zijn en ziet de huid rondom je ogen er weer egaal uit. Dat geeft je meteen een jongere uitstraling. Wij gebruiken bij alle behandelingen spierverslappers van vertrouwde farmaceutische merken. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Spierverslappers worden met een fijne naald in de huid geïnjecteerd. Dit middel zorgt ervoor dat je zenuwen van de spieren rondom je ogen geen signalen meer afgeven. Daardoor span je deze niet meer aan, waardoor de kraaienpootjes vanzelf verdwijnen. Hoewel het enkele dagen duurt voor je het effect ziet, kost de behandeling zelf maar 5 á 10 minuten. Zodra de behandeling voltooid is, kunt u ook direct weer naar huis. In sommige gevallen, indien een behandeling met een spierverslapper niet de voorkeur heeft, kan er ook gekozen worden voor een behandeling van uw kraaienpootjes met natuurlijke hyaluronzuur fillers.

Maakt u vandaag nog uw afspraak

Kiest u ervoor om uw kraaienpootjes te laten behandelen bij Betan Clinics, dan maakt u eerst een afspraak voor een consult met onze ervaren plastisch chirurgen. Na het inplannen van dit consult ontvangt u van ons een digitale vragenlijst. Het is belangrijk dat u deze vragen reeds voor het consult heeft ingevuld en opgestuurd naar de plastisch chirurg. Naargelang uw antwoorden kan de plastisch chirurg u vertellen wat de behandeling precies inhoudt, het verloop van de nazorg, mogelijke risico’s en het beoogde resultaat. Graag uw consult inplannen? U kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)50 211 3 876. Contact kan uiteraard ook via e-mail, naar info@betanclinics.nl.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

Waarom kiezen voor een kraaienpootjes behandeling bij Betan Clinics?

  • Hoogste kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop
  • Een ervaren plastisch chirurg Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail
  • Gratis consult Altijd een gratis 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.
  • Nieuwste technieken De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.
  • Natuurlijke resultaten Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.
  • Avond en weekend Behandelingen ook in avond en in weekend
  • 24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

De plastisch chirurg van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

(Big nummer: 59910764601)

betanclinics volkan

BETAN CLINICS IS LID VAN ALLE BEROEPSVERENIGINGEN

4in1-LOGO-2020-upper

Betan Clinics in de pers

LINDA

Wat kost een kraaienpootjes behandeling bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een kraaienpootjes behandeling alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een kraaienpootjes behandeling is al mogelijk vanaf € 95- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over kraaienpootjes behandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Boek nu uw GRATIS
30 minuten consult

Stel direct uw
vraag via Whatsapp

Informeer nu naar
de mogelijkheden

Maandag t/m zondag tot 22:00 uur bereikbaar

whatsapp Boek uw afspraak