Profhilo

profhilo behandelingHeb je last van een verslapte huid of wil je af van fijne lijntjes of diepere rimpels? Kies voor de nieuwste trend op het gebied van huidverjonging: Profhilo®. Deze nieuwe rimpelbehandeling op basis van hyaluronzuur verstrakt de huid en laat je huid er jonger, gladder en stralender uitzien. Fijne lijntjes en rimpels vallen minder op en de huid oogt zichtbaar jonger. Profhilo® kan worden toegepast in het gezicht, hals, decolleté en op de handen. In tegenstelling tot ‘gewone’ hyaluronzuurfillers bevat Profhilo® geen chemische toevoegingen. Het product is 100% natuurlijk.

Het consult voor een Profhilo-behandeling

Iedere Profhilo®-behandeling wordt voorafgegaan door een consult. Ook als je nog twijfelt. Voorafgaand aan het consult ontvang je een digitale vragenlijst, welke je thuis invult en aan ons retourneert. Tijdens het consult neemt de plastisch chirurg de vragenlijst met je door, kun je vragen stellen en krijg je een eerlijk advies. Ook de eventuele risico’s van de behandeling worden met je doorgenomen. Natuurlijk hoef je niet terplekke te beslissen of je de Profhilo®-behandeling wil ondergaan; je krijgt bij Betan Clinics ruime bedenktijd. Wanneer je besluit de behandeling door te zetten, stellen we een persoonlijk behandelplan en een behandelovereenkomst op. Hierna maakt de plastisch chirurg foto’s van je gezicht, zodat deze later kunnen worden vergeleken met het resultaat ná de behandeling.

Profhilo®: een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur

Profhilo® helpt de huid verstevigen en voedt de dermale cellen. Voor deze anti-rimpelbehandeling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige hyaluronzuur, welke niet-permanent, biologisch afbreekbaar en betrouwbaar is. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en ervoor zorgt dat de huid vocht kan vasthouden.

Naarmate de jaren vorderen, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hierdoor wordt de huid droger, met fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping als gevolg. Door de huid op vijf plekken per gezichtshelft te injecteren met Profhilo®, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere, gladdere huid met aanzienlijk minder rimpels. Profhilo® verbetert de huidstructuur, maakt de huid steviger, hydrateert en geeft een liftend effect.

Het grootste verschil met een fillerbehandeling is dat deze vorm van huidverbetering ervoor zorgt dat de verouderde huid opnieuw wordt gevormd. Huidveroudering wordt als het ware een halt toegeroepen. Profhilo® is de best mogelijke preventieve behandeling tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

Na de behandeling

Direct na de behandeling zijn kleine bultjes waar te nemen op de plekken waar is geïnjecteerd. Deze bultjes verdwijnen vrijwel altijd binnen 24 uur. Ook blauwe plekken kunnen voorkomen, al is dit sporadisch. Mocht dit het geval zijn, dan zijn de blauw plekken eenvoudig te camoufleren met make-up. Hou er na een Profhilo®-behandeling rekening mee dat je tot 12 uur na de behandeling geen inspanning verricht (sporten, fysiek werk). De eerste 24 uur kun je alcohol en de zon het beste vermijden. Wacht 48 uur met saunabezoek, massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist.

Wat is het resultaat van een Profhilo behandeling?

Een Profhilo®-behandeling maakt de huid zichtbaar soepeler en strakker. Dit geldt voor het gezicht, maar ook de hals, decolleté en handen. De eerste resultaten zijn na twee tot vier weken zichtbaar. Om het resultaat te intensiveren, adviseren wij een tweede behandeling die idealiter na een maand plaatsvindt. In de weken na deze behandelingen doet het hyaluronzuur verder haar werk: de stof hydrateert en stimuleert de huid van binnenuit. Hierdoor wordt de huid naar verloop van tijd nog egaler en stralender. Het resultaat van de Profhilo®-behandeling houdt vervolgens zes tot twaalf maanden aan, afhankelijk van je leeftijd en huid. Hierna kun je eventueel opnieuw een Profhilo®-behandeling ondergaan. Je plastisch chirurg kan je hierover adviseren.

Voor en Na foto’s

Voor & Na foto's
Voor & Na foto's
Voor & Na foto's
Voor & Na foto's

De risico’s

Profhilo® is een zeer veilig behandeling waarbij zelden complicaties optreden. Direct na de behandeling kun je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken, maar deze verdwijnen snel; vaak al binnen een paar uur. Omdat bij Profhilo® gebruik wordt gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur treden er zelden allergische reacties op. Het natuurlijke hyaluronzuur wordt door het lichaam afgebroken en is na enkele maanden geheel uit het lichaam verdwenen. Hoewel Profhilo® een nieuwe behandeltechniek op het gebied van huidverbetering is, werd de techniek wereldwijd al meer dan 200.000 keer toegepast. Hierbij traden zelden complicaties op. Twijfel je of je huid geschikt is voor het ondergaan van een Profhilo®-behandeling? Bespreek dit gerust tijdens het consult. De plastisch chirurg kijkt uitgebreid naar jouw huid en geeft advies op maat.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of hals, decolleté of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Waarom kiezen voor een profhilo behandeling bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een profhilo behandeling bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics worden een profhilo behandeling alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. Een profhilo behandeling is € 350,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een fronsrimpel behandeling? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van