Lip Fillers voor en na

Steeds meer vrouwen weten de weg naar Betan Clinics te vinden voor een fillerbehandeling van de lippen. Lipfillers zijn populairder dan ooit. Niet zo gek: fillers in de lippen zorgen voor het subtiel opvullen van de lippen, wat vaak een jeugdiger aangezicht geeft. Vóór het ondergaan van lipfillers is er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Ook laten we in dit artikel enkele voor- en nafoto’s van een lipfillerbehandeling zien.

Vóór de lip fillers: welk resultaat wens je?

Overweeg je een fillerbehandeling van de lippen en wil je voor een consult komen? Dan is het handig als je van tevoren nadenkt over wat je precies anders wilt aan je lippen. Wens je een vollere bovenlip? Of mag het accent juist op de lipranden liggen? En wil je een subtiel resultaat of mogen de lippen wat meer opvallen? Wanneer je je wensen goed kan verwoorden, kan de plastisch chirurg van Betan Clinics goed met je meedenken en je zo gedegen adviseren. Geef vooral ook aan wat je níet wil; dit zorgt ervoor dat de arts de behandeling zoveel mogelijk naar volle tevredenheid kan uitvoeren. In dit blogartikel staan meer zaken waar je rekening mee dient te houden voordat je een fillerbehandeling van de lippen overweegt.

Vóór de lip fillers: het consult

Voordat de daadwerkelijke ingreep plaatsvindt, kom je voor een consult. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult neemt de arts je wensen en behoeften door en krijg je uitgebreid de tijd al je vragen over lipfillers te stellen. Het consult kan ook digitaal plaatsvinden, via videobellen. Besluit je de fillerbehandeling door te zetten? Dan kan dit vaak direct, of op zeer korte termijn. Voor lipfillers kun je terecht in onze klinieken in Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen of Sneek.

De fillerbehandeling

Een fillerbehandeling van de lippen kan plaatsvinden zonder verdoving. Hoewel de mond een gevoelige zone is, wordt een fillerbehandeling doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Dit komt omdat wij injecteren met een zeer fijne naald. Door met een dunne naald te werken, voel je de injecties amper. Nog een voordeel van een dunne naald is dat je na de behandeling weinig last hebt van zwellingen en blauwe plekjes. Dit kan met een grotere naald nog weleens voorkomen. Het effect van de filler behandeling is direct te zien.

Na de fillerbehandeling

Na de lipvergroting kun je je dagelijkse werkzaamheden weer hervatten, maar het is goed om met een aantal zaken rekening te houden. Zo raden we af op de dag van de behandeling alcohol te drinken, is het verstandig om gedurende een week niet in de volle zon te gaan zitten en om de eerste week niet naar de sauna of het zwembad te gaan. Onderga de eerste twee weken ook geen behandeling bij de schoonheidsspecialist. Lippenstift dragen kan enkele uren na de behandeling weer.

Voor en Na foto’s

Voor & Na foto's
Voor & Na foto's
Voor & Na foto's

Bel ons

050 21 138 76

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

Na het lippen opvullen niet tevreden?

Bij Betan Clinics maken we gebruik van hyaluronzuurfillers, fillers op basis van water en lichaamseigen hyaluron. Het voordeel hiervan is dat de lipvergroting ongedaan kan worden gemaakt indien je onverhoopt niet tevreden bent met de lipfillers. De plastisch chirurg injecteert de stof hyaluronidase in de lippen, een middel dat de hyaluronzuur oplost. Hierdoor verdwijnt het effect van de fillerbehandeling vrijwel direct en heb je je lippen zoals vóór het opvullen van de lippen terug.

Subtiel lippen opvullen bij Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, uitvoerend plastisch chirurg bij Betan Clinics, streeft bij het opvullen van de lippen te allen tijde voor een natuurlijk en subtiel resultaat. Hij past voor te hoge doseringen filler om te grote lippen (zogenoemde duck lips) te voorkomen. Zijn motto? Less is more. Dr. Tanaydin voert al jarenlang lipvergrotingen uit en is ervan overtuigd dat een minimale dosering fillers voor de mooiste, subtiele resultaten zorgen. Bij het toedienen van lipfillers kijkt hij naar je gezicht en de natuurlijke contouren, om daar het behandeladvies en de dosering op aan te passen. Woon je in (de buurt van) Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen of Sneek en wil je weten of een lipvergroting iets voor je is? Of ben je er al uit en wil je de fillerbehandeling door ons laten uitvoeren? Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak kun je je vragen over lipfillers stellen en beoordeelt de plastisch chirurg of je in aanmerking komt voor een lipvergroting. Wist je dat het consult ook digitaal kan plaatsvinden? Dr. Volkan Tanaydin doet regelmatig videoconsults, een digitaal consult via videobellen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen, mailen of een appje te sturen.

De voordelen van Betan Clinics

dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van alle beroepsverenigingen

Bekend van