BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Filler behandeling Groningen

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • Veilige ingreep
  • De hoogste kwaliteit
  • Weer een opgewekte, frisse uitstraling

Een filler is dé injectable om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Voor fillers in Groningen ben je bij Betan Clinics op de juiste plek. Onze high-end kliniek biedt kwalitatief hoogwaardige fillerbehandelingen aan waarbij een natuurlijk resultaat het uitgangspunt is. Een filler is een vulmiddel op basis van huideigen hyaluronzuur, waardoor een filler behandeling een natuurlijke huidverjongingsingreep is. In dit artikel leggen we je uit wat fillers precies zijn, wat de toepassingen van fillers zijn en hoe wij te werk gaan.

Wat zijn fillers?
Een filler is een vulmiddel op basis van water en hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in het lichaam en heeft als functie de huidcellen te beschermen en als een soort ‘stootkussen’ te werken. Door hyaluronzuur blijft de huid soepel, glad en elastisch. Naarmate de jaren vorderen, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit resulteert in een drogere huid en meer rimpels en lijntjes. Een filler vult de huid op en vult zo een tekort aan hyaluronzuur aan. Zodoende zorgen fillers voor meer volume, een beter gehydrateerde huid en dus een jeugdigere uitstraling. De fillers die wij in Groningen gebruiken, zijn 100% veilig, zuiver, ze bevatten geen dierlijke bestanddelen en geven zeer zelden allergische reacties op de huid. Na de behandeling voel je de filler niet zitten; het middel wordt heel goed opgenomen door de huid en gelijkmatig verdeeld.

Hoe werkt een fillerbehandeling in Groningen?
Een behandeling met fillers gaat fijne lijntjes, rimpels en volumeverlies effectief tegen. Bij Betan Clinics maken wij voor onze filler behandelingen gebruik van 100% veilige, niet-permanente en biologisch afbreekbare hyaluronzuurfillers. Deze fillers verminderen de zichtbaarheid van rimpels en vullen de gedeelten waar sprake is van volumeverlies op. Een filler wordt door middel van een flinterdunne naald in de huid geïnjecteerd. Draag je make-up? Dan wordt deze eerst grondig verwijderd. Afhankelijk van de behandeling die je ondergaat, vraagt de plastisch chirurg je te fronsen of te lachen. Zo kan hij goed beoordelen waar de rimpels zich bevinden of waar het volumeverlies hersteld dient te worden. In enkele stappen wordt de filler geïnjecteerd, waarbij het middel telkens in de huid wordt gemasseerd voor een egale verdeling. Het effect is direct zichtbaar: na een behandeling met fillers oogt de huid voller en gladder.

Een natuurlijk resultaat met fillers
Nederland kent talloze klinieken die botox en fillers aanbieden. Maar de ene fillerbehandeling is de andere niet. Bij Betan Clinics geloven wij in een natuurlijk resultaat met fillers. Wij zijn van mening dat een filler behandeling vooral niet te veel moet opvallen: je wil waarschijnlijk niet dat iedereen ziet dat je ‘iets’ aan je gezicht hebt laten doen. Met fillers kun je op subtiele wijze huidverbetering bewerkstelligen, waarbij het volume van de huid wordt hersteld en rimpels op natuurlijke wijze worden opgevuld. De hoeveelheid filler en de techniek die wij daarbij gebruiken, zijn leidend en zorgen voor deze subtiele resultaten. In dit artikel lees je meer over onze visie op fillers en botox.

De toepassingen van fillers in Groningen
Bij Betan Clinics in Groningen zijn we gespecialiseerd in verschillende ingrepen met fillers. Zo passen we fillers toe om volumeverlies te herstellen en rimpels op te vullen, maar kunnen we ook ingezaktejukbeenderen en ingevallen wangen behandelen, zijn fillers effectief bij een kincorrectie en afhangende mondhoeken, kunnen we een kaaklijn strakker maken met fillers, kunnen we er de neus-lippenplooi heel mooi mee opvullen en wordt een filler gebruikt voor het opvullen van de traangootjes, een zeer populaire behandeling om wallen tegen te gaan. Benieuwd naar alle toepassingen van fillers? Je vindt ze hier.

Wat kosten fillers in Groningen?
Het tarief van fillers gaat per milliliter. Wij hanteren voor fillers een prijs van € 450 per milliliter. Hoeveel milliliter nodig is, hangt af van de behandeling. Zo wordt voor het opvullen van rimpels vaak 1 ml gebruikt. Ook voor het behandelen van wallen door middel van het opvullen van de traangootjes is 1 ml meestal voldoende. Voor uitgebreidere ingrepen of voor meerdere behandelingen in één keer zal meer filler nodig zijn, maar wij gebruiken liever te weinig dan te veel filler. Dr. Volkan Tanaydin gelooft erin dat een overdaad aan fillers het resultaat van de fillerbehandeling niet ten goede komt. Hoeveel milliliter er in jouw geval gebruikt dient te worden, hangt af van je wensen en de mogelijkheden. De plastisch chirurg zal dit voorafgaand aan de behandeling met je bespreken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd wat fillers voor jouw huid kunnen doen? We leggen je graag meer uit tijdens een gratis, vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak zal de plastisch chirurg je wensen en behoeften met je doornemen en je van een eerlijk advies voorzien. Neem contact met ons op door te bellen naar 050 211 3 876 of een mail te sturen naar info@betanclinics.nl.

whatsapp Boek uw afspraak