BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Filler behandeling Drachten

  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • 100% veilige en natuurlijke hyaluronzuurfillers
  • Natuurlijke resultaten: less is more

Op zoek naar een kwalitatieve kliniek voor botox en fillers in omgeving Drachten? In Groningen en Leeuwarden vind je Betan Clinics, op een half uur rijden van Drachten. Wij werken met hoogwaardige A-kwaliteit fillers en kunnen met deze injectable heel gericht tekenen van huidveroudering aanpakken, waaronder rimpels en volumeverlies. In dit artikel leggen we uit wat fillers zijn, wat de mogelijkheden zijn met fillers en we lichten onze werkwijze toe.

Wat zijn fillers?
Een filler is net als botox een injectable. Waar botox spierverslappend werkt en daardoor rimpels laat verdwijnen, is een filler een vulmiddel dat de huid van binnenuit voorziet van vocht, waardoor rimpels minder opvallen of zelfs helemaal verdwijnen. Een filler bestaat uit water en de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Hyaluronzuur werkt vochtbindend en zorgt zo in de huid voor hydratatie. Hierdoor wordt de huid als het ware opgevuld. Met fillers kunnen we volumeverlies aanpakken en diepere rimpels effectief behandelen. De fillers die wij bij Betan Clinics gebruiken, zijn veilig, niet-permanent, biologisch afbreekbaar en afkomstig van erkende fabrikanten. Een filler maakt de huid direct gladder, egaler en jeugdiger. Wanneer een filler goed wordt toegediend en in de huid wordt gemasseerd, wordt de vloeistof goed verdeeld door de huid en voel je de filler niet zitten.

Hoe werkt een fillerbehandeling in omgeving Drachten?
Een filler behandeling in omgeving Drachten gaat gepaard met een consult voorafgaand aan de behandeling. Tijdens het consult krijg je de kans je vragen te stellen en zal de arts je een kundig en eerlijk advies geven. Wil je na het consult nog even nadenken? Geen probleem. Wanneer je al wel zeker bent van de ingreep kan de fillerbehandeling desgewenst direct plaatsvinden. Om de behandeling zo pijnloos mogelijk door te komen, gebruiken wij een flinterdunne naald voor het injecteren van de filler. Dit is doorgaans niet pijnlijk, des te meer omdat we bij Betan Clinics een filler gebruiken die een verdovingsmiddel (lidocaïne) bevat. Alleen bij de echt gevoelige ingrepen, zoals het behandelen van rokerslijntjes rondom de mond, dienen we een extra verdoving toe. De meeste fillerbehandelingen duren maximaal een half uur. Hierna kun je je werkzaamheden weer hervatten. Na afloop kan de huid hoogstens wat rood en gezwollen zijn, maar dit trekt in de meest gevallen binnen een paar uur weg.

Een natuurlijk resultaat met fillers
Door met de juiste doseringen filler te werken en op de juiste plekken te injecteren, kun je met fillers heel mooie, natuurlijke resultaten boeken. Bij Betan Clinics in omgeving Drachten is dr. Volkan Tanaydin werkzaam. Hij gelooft in de filosofie less is more, waarbij hij altijd liever minder filler toedient dan te veel. Dr. Tanaydin heeft Nederlandse en Europese certificaten en jarenlange (internationale) ervaring in verschillende klinieken. Hij voert wekelijks tientallen botox- en fillerbehandelingen en andere chirurgische ingrepen uit en weet als geen ander hoe een fillerbehandeling eruit zou moeten zien. Dr. Tanaydin heeft oog voor detail en streeft naar niets minder dan topkwaliteit. Hij zorgt er bij iedere ingreep voor dat het resultaat natuurlijk en subtiel is, zodat niemand overduidelijk ziet dat je fillers in je gezicht hebt. Meer lezen over onze visie op fillers en botox? We hebben er een uitgebreid artikel over geschreven.

De toepassingen van fillers
Bij Betan Clinics voeren we verschillende ingrepen met fillers uit. Een anti-rimpelbehandeling is het populairst, maar ook is er veel vraag naar fillerbehandelingen die het volumeverlies in de huid herstellen en zo verschillende problemen kunnen verhelpen. Een andere veelvoorkomende ingreep is de traangootbehandeling, waarbij de filler in de traangootjes wordt geïnjecteerd om wallen minder te laten opvallen. Ook gebruiken we fillers bij de behandelingen van ingezakte jukbeenderen en ingevallen wangen, kunnen we met fillers een kincorrectie doen, is de vorm van de kaaklijn te beïnvloeden met fillers, kunnen we de neus-lippenplooi opvullen en zijn fillers geschikt voor het behandelen van afhangende mondhoeken. Benieuwd naar alle mogelijkheden met fillers? Je vindt ze hier.

Wat kosten fillers in omgeving Drachten?
De prijs voor fillers gaat per milliliter (ml). Bij Betan Clinics is dit € 450 per ml. Tijdens het vrijblijvende consult zal de plastisch chirurg je vertellen hoeveel filler in jouw geval nodig is, zodat je weet waar je aan toe bent. Voor de meeste anti-rimpelbehandelingen met fillers is 1 ml voldoende. Bij uitgebreidere of meerdere ingrepen tegelijk is meer product nodig. Maar ook hier geldt: less is more.

Woon je in de omgeving van Drachten en ben je nieuwsgierig naar wat fillers voor jou kunnen doen? Kom gerust eens langs in onze klinieken in Groningen of Leeuwarden. Maak telefonisch, via de mailof app een afspraak of loop eens binnen. De koffie staat klaar!

whatsapp Boek uw afspraak