BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS & VIDEO'S Maandag t/m zondag tot 22:00 bereikbaar: 050-2113876 info@betanclinics.nl
  • NL
  • EN
  • DE
Logo
MENU

Botox behandeling Sneek

  • Behandeling met veilige botuline toxine
  • Uitgevoerd door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg
  • Effectieve anti-aging behandeling
  • Natuurlijke resultaten: less is more

In Sneek een botoxbehandeling ondergaan? Bij Betan Clinics – dé high-end kwaliteitskliniek van Noord-Nederland – ben je aan het juiste adres voor botox, fillers en kleine chirurgische ingrepen. Botox is een van de populairste en meest ingezette injectables tegen rimpels. De stof, die voluit botuline toxine heet, werkt als een spierverslapper en zorgt er zo voor dat rimpels tijdelijk minder of niet meer zichtbaar zijn. In dit artikel zetten we op een rij wat botox precies is, hoe het middel werkt, wat de toepassingen van botox zijn en ook gaan we in op onze visie op botox en fillers.

Wat is botox?
Botox is een afkorting van botuline toxine, zoals de stof voluit heet. Botox is afkomstig van de bacterie clostridium botulinum en wordt voor cosmetische doeleinden zeer verdund toegediend. Hierdoor is een botoxbehandeling bij Betan Clinics te allen tijde veilig en verantwoord.

Hoe werkt botox?
Zonder botox zorgen zenuwprikkels ervoor dat de spieren in je gezicht aangespannen kunnen worden. Botuline toxine blokkeert de prikkeltoevoer, waardoor de prikkels niet meer naar de spieren kunnen worden gestuurd. Hierdoor is het aanspannen van de spieren tijdelijk niet of minder goed mogelijk. Het gevolg hiervan is dat de huid rustiger wordt en rimpels zachter lijken of zelfs helemaal verdwijnen. Het effect van botox is tijdelijk: een botox behandeling houdt doorgaans drie tot zes maanden. Hierna is een vervolgbehandeling mogelijk.

Altijd een gratis botoxconsult bij Betan Clinics in Sneek
Een botoxbehandeling in Sneek gaat altijd gepaard met een gratis, vrijblijvend consult voorafgaand aan de ingreep. Tijdens deze afspraak vertelt de plastisch chirurg wat botox voor jou kan betekenen, luistert hij naar je wensen en behoeften en legt hij je een behandeladvies voor. Ook kun je tijdens het consult vragen stellen over botox en de behandeling. Ben je overtuigd en wil je de botox behandeling gelijk laten uitvoeren? Dat kan. Natuurlijk is het ook geen probleem om bedenktijd te nemen en de afspraak op een later moment in te plannen.

Zo werkt een botox behandeling bij Betan Clinics in Sneek
Bij Betan Clinics zorgen we er altijd voor dat een botoxbehandeling snel en prettig verloopt. Hoewel de tijd in de behandelstoel kort is, hechten wij waarde aan een zo fijne en pijnloos mogelijke behandeling. Omdat het injecteren an sich vrijwel geen pijn doet, is een verdoving niet nodig. Met een zeer fijne naald wordt de botox in de huid geïnjecteerd. Hier voel je weinig van: het gevoel is te vergelijken met speldenprikjes. Een botoxbehandeling duurt tussen de vijf en vijftien minuten – afhankelijk van het aantal zones dat je laat behandelen. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar hier zie je dezelfde dag vaak al niets meer van.

Een natuurlijk resultaat met botox
Botox moet naar onze mening bijdragen aan een fris, jeugdig uiterlijk en je natuurlijke schoonheid benadrukken. Om dit resultaat te bereiken, geloven wij in het motto less is more. Bij Betan Clinics werkt dubbelgecertificeerd plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin. Hij heeft jarenlange ervaring met het toedienen van botox en is van mening dat een subtiele dosering botuline toxine tot de mooiste, meest natuurlijke resultaten leidt. Hoe subtieler de dosering, hoe natuurlijker het eindresultaat en hoe minder zichtbaar het is dat je ‘iets’ aan jezelf hebt laten doen. Wanneer je een botox behandeling bij Betan Clinics in Sneek laat uitvoeren, ben je absoluut verzekerd van een subtiel resultaat, waarbij we rekening houden met de eigen anatomie en gezichtsuitdrukkingen. Wil je meer lezen over onze visie op botox? In dit blogartikel lees je er alles over.

Botox tegen rimpels, migraine, overmatig zweten en tandenknarsen
Botuline toxine is heel effectief tegen rimpels en fijne lijntjes. Bij Betan Clinics voeren we dan ook regelmatig anti-rimpelbehandelingen met botox uit. Maar er is meer mogelijk. Botox kan namelijk succesvol worden ingezet bij problemen als migraine, overmatig transpireren en tandenknarsen. Op het gebied van rimpelbestrijding onderscheiden we verschillende ingrepen. Zo kan je een botoxbehandeling specifiek voor voorhoofdsrimpels ondergaan, is er een behandeling die lachrimpels aanpakt en kunnen we met botox kraaienpootjes verzachten. Alle mogelijkheden van botox staan hier voor je op een rij.

Wat kost botox in Sneek?
De prijs van botox gaat per zone. Met een zone bedoelen we een gebied van het gezicht, zoals het voorhoofd of de kraaienpootjes. De prijs van één zone botox is € 185, twee zones kosten € 345 en drie zones zijn € 475. Ook bieden we in Sneek mini-botox (ook wel baby botox) aan. Dit is een lagere dosering (gelijk aan 0,5 zone) die geschikt is wanneer je preventief rimpels wilt bestrijden of een zeer subtiel resultaat wenst. De prijs van mini-botox in Sneek is € 95. Dr. Volkan Tanaydin is ervan overtuigd dat een subtiele dosering voor het natuurlijkste resultaat zorgt. Hij is voorstander van het uitgangspunt less is more, waarbij hij altijd adviseert iets minder te doseren dan over the top te gaan. Woon je in (de buurt van) Sneek en ben je benieuwd wat botox voor jou kan doen? Kom gerust eens langs in onze kliniek of laat ons je telefonisch, per mail of WhatsApp meer vertellen over botuline toxine.

whatsapp Boek uw afspraak