Wallen wegwerken met fillers

wallen wegwerken

Wallen en donkere kringen onder de ogen laten je er vermoeider uitzien dan je misschien bent. Een vervelend probleem, vooral wanneer je je wel uitgeslapen vóelt. Gelukkig zijn wallen en donkere kringen in de meeste gevallen goed te behandelen, zelfs zonder chirurgische ingreep. In dit artikel lees je er alles over de inzet van fillers bij wallen.

Wat zijn wallen?

Wallen zijn vet- of vochtophopingen onder de ogen. In sommige gevallen is de aanwezigheid van wallen genetisch bepaald, in andere gevallen is volumeverlies de oorzaak. Naarmate de jaren vorderen, wordt de huid minder elastisch en gaat de huid wat ‘verzakken’. Hierdoor worden de traangootjes – het ‘geultje’ dat van de binnenste ooghoek richting het midden van de wang loopt – dieper, met wallen en donkere kringen als gevolg.

Het verschil tussen wallen en kringen

Wallen worden vaak ten onrechte verward met kringen. Donkere kringen zijn zichtbare blauwe of grijze verkleuringen onder het oog en vaak het gevolg van erfelijkheid. Na een nacht slecht slapen, zetten de bloedvaten onder de ogen uit, waardoor donkere kringen extra opvallen. Met wallen worden vet- en/of vochtophopingen onder het oog bedoeld. Sommige mensen hebben van nature wallen, bij anderen ontstaan wallen met de jaren, door huidveroudering.

Traangoot behandeling

Wallen wegwerken hoeft vaak niet met een operatie. Een populaire behandeling die een einde kan maken, is een traangootbehandeling. Bij deze anti-wallenbehandeling spuit de plastisch chirurg een hyaluronzuurfiller in de traangootjes, waardoor dit gebied van binnenuit wordt opgevuld. Direct na de behandeling zijn wallen minder zichtbaar of zelfs helemaal verdwenen. Het resultaat is onder meer afhankelijk van je huidconditie en leeftijd. Maar niet alleen bij diepe traangoten is een fillerbehandeling een goede optie: ook bij wallen waar sprake is van (beperkte) vocht- en vetophopingen kunnen fillers een uitkomst zijn. In onze kliniek informeren we je er graag over.

Wanneer zijn fillers géén optie bij wallen?

Bij overmatig vetweefsel of overtollige huid onder de ogen is een behandeling met fillers geen oplossing voor wallen. Fillers hebben met name effect wanneer de wallen zijn ontstaan door volumeverlies en in mindere mate bij genetisch bepaalde wallen. In dit laatste geval zijn het vaak (extreme) vetophopingen die wallen veroorzaken. Voor dit probleem adviseren wij een onderooglidcorrectie, waarbij het overschot aan huid en vet chirurgisch wordt verwijderd. Een persoonlijk consult bij Betan Clinics kan uitwijzen wat voor jou de beste optie. Vaak is er met fillers meer mogelijk dan je aanvankelijk denkt, namelijk wallen wegwerken.

Fillerbehandeling tegen wallen een groot succes

Bij Betan Clinics voeren we al jaren fillerbehandelingen tegen wallen uit. En met succes! De resultaten van het behandelen van de traangootjes met fillers zijn geweldig, de kans op complicaties is klein en de tevredenheid onder onze cliënten is zeer hoog. Dit komt mede door de zichtbaarheid van het resultaat: direct na behandeling zijn de wallen al verminderd. Na twee weken is het resultaat het meest optimaal. Dit houdt vervolgens een jaar, maar regelmatig vernemen wij dat cliënten veel langer plezier hebben van de behandeling.

> Lees hier meer over traangoot fillers

Lijkt een traangootbehandeling met fillers jou iets? Of wil je meer informatie over huidverjonging? Neem gerust contact met ons op!

wallen wegwerken voor en na

wallen wegwerken fillers
fillers wallen
wallen wegwerken met fillers

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest