Voor en Na: Onderooglidcorrectie

Links zijprofiel voor en na onderooglidcorrectie bij Betan Clinics

Bij Betan Clinics zijn we trots op het leveren van resultaten die niet alleen esthetisch verfijnd zijn, maar ook de natuurlijke schoonheid van onze cliënten versterken. Recent begeleidden we een dame naar een frissere, minder vermoeide uitstraling. Ze had last van aanzienlijke wallen, meer uitgesproken aan de rechterkant, en overhangende bovenoogleden bij vermoeidheid. Haar doel was deze vermoeide blik aanpakken, en daarvoor was ze bij ons op de juiste plek.

De behandeling begon met een subtiele correctie van de bovenoogleden, waarbij we overtollige huid zorgvuldig verwijderden. De incisie valt dan precies in de natuurlijke ooglidplooi, waardoor het litteken vrijwel onzichtbaar is en de cliënt haar natuurlijke uitstraling behoudt.

Daarna een onderooglidcorrectie met een incisie onder de wimperrand voor minimaal zichtbare littekens. Deze toegang stelde ons in staat om dieper te gaan en de oogkasrand vrij te maken en de vetwallen opnieuw te positioneren, in plaats van ze te verwijderen. We geven de voorkeur aan deze techniek omdat vet in het gezicht een essentiële rol speelt in het behouden van een jeugdige uitstraling naarmate we ouder worden. Door het vet te herpositioneren, creëren we een soepele overgang van de wang naar de onderoogleden, zonder dat de ogen er hol uitzien.

Enkele hechtingen versterkten het onderooglid en de wang, om hangende oogleden te voorkomen. De procedure, uitgevoerd onder lokale verdoving, duurde anderhalf uur.

Zes weken na de behandeling toonde de cliënt een aanzienlijke verbetering, ondanks enige resterende zwelling. De rechterwal is nog steeds iets uitgesprokener dan links, maar wel aanzienlijk verbeterd. Hiermee willen we juist een realistisch beeld schetsen, benadrukkend dat perfecte symmetrie vaak niet de realiteit is. 

De cliënt is uiterst tevreden met haar nieuwe uitstraling, en wij zijn dankbaar voor haar vertrouwen in ons.

Bij Betan Clinics bieden we een realistisch en eerlijk beeld van de mogelijkheden, met respect voor natuurlijke schoonheid.

Links zijprofiel voor en na onderooglidcorrectie bij Betan Clinics
Voor en na voorzijde foto van ooglidcorrectie resultaten.
Voor en na afbeelding van een rechterzijprofiel na een ooglidcorrectie

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest