Vivace RF Microneedling VS. VirtueRF RF Microneedling

Vivace biedt met microneedling al jaren een uitstekende oplossing om snel uw huid te herstellen. Zo kunnen ernstige huidverslapping, intense beschadiging door de zon en verregaande tekenen van veroudering worden tegengegaan en kan uw huid worden verbeterd door het strakker en frisser te maken. Niet voor niets is deze manier van huidbehandeling wereldwijd omarmd. Niet in de laatste plaats door de relatief korte hersteltijd; de roodheid na de behandeling trekt al na een tot twee dagen weg.

De nieuwe generatie RF microneedling

Sinds kort is er naast Vivace een vernieuwde en verbeterde versie: Virtue RF. Virtue RF brengt microneedling op een compleet ander niveau met de toevoeging van radiofrequente energie. Zo geeft een behandeling met Virtue RF meer activerende energie, is het meer gecontroleerd en biedt het vooral meer comfort. Daarmee is Virtue RF een stuk geavanceerder dan Vivace en zal het naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe standaard worden op het gebied van huidvernieuwing.

 

Hieronder een vergelijking tussen de twee behandelmethodes:

1. Type huidtherapie

De basistechniek van zowel Virtue RF als Vivace is collageen-inductietherapie. De huid wordt met microscopisch kleine naalden doorboord om zo uw huid op natuurlijke wijze aan het werk te zetten. Door zeer kleine wondjes te maken, wordt er een boost gegeven aan de productie van huid herstellend collageen.

Met radiofrequente microneedling wordt er echter iets extra’s toegevoegd. De speciale gouden naalden geven radiofrequente energie af aan uw huid zodat er warmte wordt toegevoegd. Hierdoor versnelt het huidcorrigerende proces aanzienlijk. Op deze manier produceren uw huidcellen sneller huidverbeterende eiwitten en enzymen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur.

Virtue RF is in staat om op efficiëntere wijze radiofrequente energie af te geven in vergelijking met Vivace. Deze RF energie is bovendien gepulseerd en biedt dus meer comfort. Zo kan er ook meer energie worden afgegeven per behandelde huidoppervlakte.

 

2. Aantal sessies

Het grote voordeel van Virtue RF is dat er minder sessies nodig zijn in vergelijking met Vivace. Door de toepassing van de geavanceerde gepulseerde radiofrequente technologie wordt het huidverjongingsproces aanzienlijk sneller vernieuwd. Hierdoor is Virtue RF een stuk krachtiger dan Vivace en daardoor efficiënter. Op deze manier boekt u dus sneller resultaat.

3. Veelzijdigheid

Doordat Virtue RF krachtiger is dan Vivace kunnen veel meer huidproblemen worden aangepakt. Zelfs ernstige huidverslapping, intense beschadiging door de zon, verregaande tekenen van veroudering, hevige acnélittekens, duidelijk zichtbare poriën en striae kunnen worden aangepakt met Virtue RF. Daarnaast kan radiofrequente microneedling van Virtue RF op bijna elk lichaamsdeel worden toegepast, terwijl het gebruik van Vivace zich voornamelijk beperkt tot het gezicht.

vivace virtuerf rf microneedling vergelijking gezichtsbehandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking decolleté behandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking rimpel behandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking gezichtsvlekken behandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking rimpels onder ogen wallen behandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking rimpels rondom mond rokerslijnen behandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking rimpels wang marionetlijnen behandeling betan clinics
vivace virtuerf rf microneedling vergelijking slappe huid arm lichaam behandeling betan clinics

4. Hersteltijd

Microneedling met Vivace staat bekend om de korte hersteltijd. Uw huid wordt rood na de behandeling maar deze roodheid trekt binnen een tot twee dagen weg. Hierdoor hoeft een huidbehandeling uw dagelijkse werkzaamheden niet te verbreken. Met Virtue RF is de hersteltijd zelfs nog korter. Door de toepassing van radiofrequentie energie is de behandeling zachter voor uw huid en hierdoor is de hersteltijd een stuk korter.

5. Resultaten

De praktijk laat zien dat radiofrequente microneedling van Virtue RF betere resultaten oplevert dan een RF microneedling van Vivace. Virtue RF blijkt een stuk effectiever en efficiënter om de productie van collageen te stimuleren. Hierdoor worden huidproblemen beter verholpen en herstelt de huid sneller.

Wilt u meer informatie over een RF microneedling behandeling met behulp van VirtueRF? Bekijk dan de mogelijkheden rondom onze behandelingen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876.

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest