NIEUW: Videoconsult met plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin bij Betan Clinics

videoconsult plastisch chirurg Betan Clinics

Voor al je vragen over rimpelbehandelingen, gezichtsverjonging en aangezichtschirurgie hoef je vanaf nu de deur niet meer uit. Betan Clinics, met klinieken in Groningen, Leeuwarden en Sneek, biedt vanaf nu een videoconsult aan: een online intake met onze plastisch chirurg die je vanachter je eigenlijk computer, tablet of telefoon kan doen. Tijdens het videoconsult krijg je de gelegenheid al je vragen bijvoorbeeld over botox, fillers en ooglidcorrectie te stellen en geeft de plastisch chirurg je een eerlijk advies. In dit blogartikel lees je meer over ons videoconsult en de voordelen van een digitale intake.

Videoconsult

Waarom een videoconsult?

Betan Clinics is gestart met videoconsults om het jou als (nieuwe) cliënt makkelijker te maken. Een videoconsult vindt plaats in je eigen omgeving, zonder daarvoor fysiek naar de kliniek te komen. Dit scheelt reistijd, eventuele parkeerkosten en tijd in de wachtkamer van de kliniek. Ook hoef je vanwege deze tijdbesparing (meestal) geen vrij te nemen van je werk; het consult duurt gemiddeld twintig tot dertig minuten. Een videoconsult is anoniem en laagdrempelig. We begrijpen heel goed dat het een drempel kan zijn om naar een cosmetische kliniek te stappen. Het video consult maakt onze kliniek voor plastische chirurgie op deze manier toegankelijker.

Hoe werkt het videoconsult?

Het videoconsult werkt op elke computer, maar ook via de tablet of smartphone. De enige vereisten die er zijn, is dat je een werkende internetverbinding hebt en een microfoon en camera, zodat de plastisch chirurg je kan horen en zien. Aparte software of installatie is niet nodig: de plastisch chirurg stuurt je per e-mail een link toe waarop je dient te klikken op het moment dat de afspraak plaatsvindt. Hierna kom je direct in het digitale consult terecht. Uiteraard is ons videoconsult 100% veilig. We voldoen aan de strengste richtlijnen in het kader van de privacywetgeving.

Al je vragen over botox, fillers en ooglidcorrectie

Bij Betan Clinics zijn we gespecialiseerd in huidverbetering en -verjonging met botox en fillers. Ook voeren we aangezichtschirurgie uit zoals ooglidcorrecties. Tijdens het video consult is er de gelegenheid tot het stellen van vragen over deze behandelingen. Wil je bijvoorbeeld weten hoe botox werkt, of fillers een oplossing zijn bij voorhoofdrimpels of wil je achterhalen of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie? Tijdens het videoconsult zit onze plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren. Na het consult kun je desgewenst direct een afspraak maken voor de daadwerkelijke behandeling. Deze behandeling kan plaatsvinden in onze kliniek in Groningen, Leeuwarden of Sneek.

Wil je een afspraak maken voor een videoconsult met dr. Tanaydin? Klik dan op het knopje ‘Boek uw afspraak’ en kies voor videoconsult. Heb je eerst nog een vraag over de digitale intake voor botox en fillers? Neem gerust contact met ons op via de mail, telefonisch of per WhatsApp. We hopen je snel (digitaal) te spreken!

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest