Rimpels opvullen

Rimpels opvullen

Merkt u dat u meer rimpels krijgt, en wilt u deze opvullen? Bij Betan Clinics bieden wij een breed scala aan cosmetische ingrepen om uw huid weer te verjongen. Wij gaan met u in een consult door de mogelijkheden heen en geven u een advies op maat. Traangootjes, lachrimpels of fronsrimpels – wij hebben de behandeling om deze doeltreffend weg te werken!

Rimpels opvullen met tijdelijke fillers

Waarom kiezen voor een fillerbehandeling bij Betan Clinics? Wij geloven in het doen van enkel het strikt noodzakelijke; zo behoudt u uw natuurlijke mimiek en boekt u resultaat zonder dat dit opvalt. Ons team heeft ten alle tijden kwaliteit en veiligheid voorop staan; onze plastisch chirurgen hebben alleen een academische graad en titel, met vele jaren ervaring in het vakgebied.

Voor onze fillers gebruiken wij enkel A-merk producten van vertrouwde farmaceutische bedrijven. Betan Clinics maakt gebruik van de nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken op het gebied van cosmetische wetenschap. Wij bieden doeltreffend opvullen van rimpels, uitstekende nazorg en een eerlijk advies.

Vraag een consult aan

Naarmate uw huid veroudert zal deze steeds meer tekenen gaan vertonen van rimpels en lijnen. Een van de populairste behandelingen voor het opvullen van rimpels is het gebruik van een filler, oftewel een vulmiddel. Tegenwoordig gebruiken wij enkel tijdelijke fillers. Deze zijn volledig door het lichaam afbreekbaar, met hoogstens wat rode plekken die binnen enkele dagen wegtrekken. Zo bent u risicovrij voor 12 tot 18 maanden verzekerd van een prachtig resultaat! Ook geïnteresseerd in een frissere, jeugdige uitstraling? Belt u dan naar +31 (0)50 211 3 876, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@betanclinics.nl.

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest