Ooglidcorrectie bij Betan Clinics: Alles wat u moet weten

Voor en na foto van een ooglidcorrectie bij Betan Clinics.

Welkom bij Betan Clinics, uw vertrouwde adres voor esthetische en medische ooglidcorrecties. In deze uitgebreide gids duiken we diep in de wereld van ooglidcorrecties, waarbij we alles bespreken van de voordelen en soorten procedures tot het kiezen van de juiste kliniek.

Een ooglidcorrectie, ook wel bekend als een ‘ooglift’, is een populaire esthetische ingreep die kan helpen om een jeugdige en verfrissende uitstraling te herstellen. Of u nu overweegt om een ooglidcorrectie te ondergaan vanwege medische redenen zoals beperkt zicht door hangende oogleden, of puur voor cosmetische redenen zoals het verminderen van wallen en rimpels, deze gids is hier om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Betan Clinics begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Daarom benaderen we elke ooglidcorrectie met precisie, zorg en een persoonlijke touch. Laten we beginnen met het verkennen van de fascinerende wereld van ooglidcorrecties.

 

1. De geschiedenis van ooglidcorrecties

Ooglidcorrecties zijn niet nieuw. Ze worden al decennia lang uitgevoerd en hebben in de loop der jaren verschillende technologische en technische vooruitgang geboekt. Van de vroege technieken die in de jaren ’70 werden gebruikt, tot de geavanceerde procedures die vandaag de dag beschikbaar zijn, de reis van ooglidcorrecties is er een van innovatie en verfijning.

2. Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is niet alleen een esthetische keuze. Er zijn tal van redenen waarom mensen deze procedure overwegen:

 • Medische redenen: Overhangende oogleden kunnen het zicht beperken, wat kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en zelfs nekpijn. In sommige gevallen kan het zicht zo beperkt zijn dat dagelijkse activiteiten, zoals lezen of autorijden, moeilijk worden.
 • Cosmetische redenen: Naarmate we ouder worden, kunnen onze oogleden gaan hangen, wat kan resulteren in een vermoeide of oudere uitstraling. Een ooglidcorrectie kan helpen om jaren van het gezicht af te halen en een frissere, jeugdigere uitstraling te geven.

 

Getuigenis: “Na mijn ooglidcorrectie bij Betan Clinics voel ik me weer jong en fris. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!” – Mevrouw Okken

 

 

 

3. De psychologische voordelen van een ooglidcorrectie

Naast de fysieke voordelen, zijn er ook tal van psychologische voordelen verbonden aan een ooglidcorrectie. Patiënten melden vaak een toename van zelfvertrouwen en zelfbeeld na de procedure. Het gevoel er jonger en frisser uit te zien kan een positieve invloed hebben op hoe men zich voelt en hoe men zich presenteert in sociale en professionele situaties.

 

 

4. Verschillende soorten ooglidcorrecties:

Bij Betan Clinics bieden we verschillende soorten ooglidcorrecties aan:

 • Bovenooglidcorrectie: Deze procedure richt zich op het verwijderen van overtollige huid van de bovenoogleden. Het is een relatief eenvoudige ingreep die grote veranderingen in het gezicht kan brengen.
 • Onderooglidcorrectie: Hierbij wordt overtollige huid en vet onder de ogen verwijderd, wat helpt bij het verminderen van wallen. Dit kan helpen om een jongere en meer uitgeruste uitstraling te geven.
 • Correctie van de levatorspier: Deze procedure is voor mensen wiens oogleden hangen vanwege een zwakke levatorspier. Het is een gespecialiseerde procedure die helpt om het ooglid op te heffen en een opener, helderdere blik te geven.
 • Wenkbrauwcorrectie: Dit is voor mensen die hun wenkbrauwen willen liften voor een jeugdigere uitstraling. Het kan helpen om de ogen te openen en een frissere blik te geven.
 

 

 

5. Het proces van een ooglidcorrectie bij Betan Clinics:

Consultatie:

Bij uw eerste bezoek aan Betan Clinics zult u een uitgebreid consult hebben met onze plastisch chirurg. Hier bespreken we uw wensen en verwachtingen en bepalen we de beste procedure voor u. We zullen ook foto’s maken voor uw medische dossier en om voor-en-na vergelijkingen te maken.

De operatie:

De operatie zelf duurt meestal niet langer dan een half uur. U krijgt lokale verdoving, zodat u tijdens de procedure comfortabel bent. Onze chirurgen gebruiken de nieuwste technieken om littekens te minimaliseren en de beste resultaten te bereiken.

Nazorg en herstel:

Na de operatie krijgt u gedetailleerde instructies voor de nazorg. Het is normaal om wat zwelling of blauwe plekken te ervaren, maar dit zal snel verdwijnen. We zullen ook regelmatige follow-up afspraken maken om uw herstel te monitoren.

 

6. Risico's en complicaties

Zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s verbonden aan een ooglidcorrectie. Enkele van de mogelijke complicaties zijn infectie, bloeding, littekenvorming en asymmetrie. Bij Betan Clinics nemen we alle voorzorgsmaatregelen om deze risico’s te minimaliseren. Tijdens uw consultatie zullen we alle mogelijke risico’s en complicaties met u bespreken, zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

 

7. Waarom kiezen voor Betan Clinics?

Bij Betan Clinics zetten we ons in voor uitmuntendheid. Hier zijn enkele redenen waarom u ons zou moeten kiezen voor uw ooglidcorrectie:

 • Ervaring en expertise: Onze plastisch chirurg heeft jarenlange ervaring en is toegewijd aan het leveren van de beste resultaten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en onderzoeken om ervoor te zorgen dat onze patiënten de beste zorg krijgen.
 • Moderne faciliteiten: Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring voor al onze patiënten.
 • Tevreden klanten: We hebben honderden tevreden klanten die getuigen van onze kwaliteit en zorg. Onze voor-en-na foto’s laten de prachtige transformaties zien die mogelijk zijn met een ooglidcorrectie. (zie https://www.betanclinics.nl/ooglidcorrectie/bovenooglidcorrectie/)
 

8. Kosten en vergoeding:

De kosten van een ooglidcorrectie kunnen variëren afhankelijk van de specifieke procedure en uw individuele behoeften. Tijdens uw consultatie zullen we een gedetailleerde prijsopgave geven. 

 

9. Veelgestelde vragen over ooglidcorrectie:

 • Hoe lang duurt het herstel? Meestal duurt het herstel een tot twee weken. Gedurende deze tijd raden we aan om zware lichamelijke inspanning te vermijden en de instructies voor nazorg nauwgezet te volgen.
 • Wat zijn de risico’s? Zoals bij elke operatie zijn er risico’s, maar deze zijn minimaal en zullen tijdens het consult worden besproken. Onze plastisch chirurg is hoog opgeleid en ervaren, en we nemen alle voorzorgsmaatregelen om risico’s te minimaliseren.
 • Wanneer zie ik de definitieve resultaten? De meeste patiënten zien definitieve resultaten binnen twee tot drie maanden. Gedurende deze tijd zal de zwelling volledig verdwijnen en zullen de littekens vervagen.

Conclusie:

Een ooglidcorrectie kan een transformerende ervaring zijn, zowel fysiek als emotioneel. Bij Betan Clinics zijn we er om u te begeleiden bij elke stap van dit reis.

Klaar voor een frisse, jeugdige blik? Neem vandaag nog contact op met Betan Clinics voor een persoonlijk consult.

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest