Onderkin weghalen: wat zijn de opties?

Onderkin weghalen

Een onderkin kan je behoorlijk onzeker maken. Ook kan een onderkin je algehele uitstraling naar beneden halen, omdat een dubbele kin je misschien ouder of voller doet lijken dan je bent. Binnen de plastische en cosmetische chirurgie zijn er verschillende behandelingen van de onderkin mogelijk. In dit artikel passeren verschillende ingrepen de revue en lichten we toe hoe wij bij Betan Clinics een onderkin verwijderen.

De oorzaak van een dubbele kin

Een onderkin wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door huidveroudering. Het verouderingsproces van de huid gaat gepaard met een afname van elastine en collageen. Hierdoor
gaat de huid wat verzakken en ontstaat er een dubbele kin. Ook mensen met overgewicht hebben vaak een onderkin, door een teveel aan vet in de huid. Wat de oorzaak van je onderkin ook is: dit probleem kan met de juiste ingreep verholpen worden – zelfs zonder operatie.

Halslift, Kybella (Belkyra) en cryolipolyse

Definitief afrekenen met je onderkin kan door te kiezen voor een halslift. Bij deze ingrijpende ingreep
wordt er een sneetje achter de oren gemaakt en trekt de plastisch chirurg de halsspieren strakker. Hierdoor krijgt de hals een lift en verdwijnt in de meeste gevallen de onderkin. Een relatief nieuwe behandeling is Kybella (in Europa ook wel Belkyra genoemd). Tijdens deze ingreep wordt een vloeistof in de kin gespoten die vetten afbreekt en zo de onderkin doet verdwijnen. Een groot nadeel van Kybella is dat er meerdere behandelingen nodig zijn en de ingreep pijnlijk is. Nog een optie voor het verwijderen van de onderkin is cryolipolyse. Deze behandeling is gericht op het bevriezen van vetcellen, waardoor ze worden afgebroken. De halslift, Kybella en cryolipolyse zijn stuk voor stuk ingrepen die vrij ingrijpend zijn en bovendien risico’s op complicaties laten zien. Daarom kiezen wij liever voor een behandeling dat veiliger en doeltreffender is. Lees er hieronder meer over.

Onderkin verwijderen bij Betan Clinics

Bij Betan Clinics kiezen we voor een veilige en doeltreffende behandeling van de onderkin. Middels liposuctie wordt het teveel aan vet bij de kin weggezogen. Hierdoor verdwijnt de onderkin vrijwel gelijk. Het resultaat is blijvend, de ingreep kent zeer weinig risico’s en de tevredenheid bij cliënten is erg hoog. Een liposuctiebehandeling levert een strakkere, mooie gestroomlijnde kin op en rekent af met een dubbele kin.

Kincorrectie met fillers

Heb je in mindere mate last van je onderkin, maar wil je wel graag de contouren van je kin veranderen? Dan is een kincorrectie met fillers een goed alternatief. Bij Betan Clinics kunnen we met fillers de vorm van de kin corrigeren en zo de gezichtscontouren in balans brengen. Wanneer de kin langer wordt gemaakt, lijkt de onderkin in veel gevallen optisch kleiner. Een liposuctiebehandeling wordt hiermee overbodig. Of we in jouw geval liposuctie of een kincorrectie met fillers aanbevelen, kunnen we bepalen tijdens een gratis eerste consult. Tijdens dit consult bespreken we je wensen en geven we je een eerlijk advies. Hierna kan eventueel de afspraak voor het verwijderen van de
onderkin worden ingepland.

Vrijblijvend advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

Rimpels leeftijd
Rimpelbehandelingen

Rimpels leeftijd

Vorige week verscheen de film ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ met actrice Meryl Streep

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest