Een natuurlijk resultaat met botox en fillers

natuurlijk resultaat met botox en fillers

Wilden we tien jaar geleden nog zo strak mogelijk door het leven; tegenwoordig staat een natuurlijk resultaat voorop wanneer we voor een botox- of fillerbehandeling gaan. Gelukkig, want dat is precies waar we bij Betan Clinics voor staan: een zo puur en natuurlijk mogelijk resultaat. Bij ons zijn injectables maatwerk, en daar zijn we trots op.

Less is more

Ons motto: less is more. Als plastisch chirurg vind ik het een uitdaging om subtiliteit te creëren in de behandelingen die ik uitvoer. Ik luister naar je wensen, kijk naar de vorm van je gezicht en de gezichtscontouren en pas daar het behandelplan op aan.

Bij een botox- of fillerbehandeling is het de kunst om vooral je natuurlijke jeugdigheid te accentueren, waarbij de eigen unieke anatomie, gelaatsuitdrukkingen en contouren behouden blijven. Dit typeert Betan Clinics en is een van de redenen dat onze klanten trouw zijn aan de kliniek en regelmatig terugkomen voor een herhaalbehandeling.

Cor (48) is zo’n trouwe klant. “Ik kom nu zo’n twee jaar met heel veel plezier bij Betan Clinics. Naast de persoonlijke aandacht en het oog voor detail van de plastisch chirurg, ben ik heel erg te spreken over het natuurlijke resultaat. Ik gebruik botox voor mijn voorhoofdsrimpels en heb mijn ingevallen wangen en neuslippenplooi laten opvullen. Mijn collega’s zeiden dat ik er stralend uitzie, maar volgens mij heeft niemand door dat ik ‘iets heb laten doen’. Precies wat ik wenste!”

Een behandeling hoeft niet zichtbaar te zijn

Waar het een decennium geleden nog een trend was om een cosmetische ingreep zo zichtbaar mogelijk te laten zijn, is er nu een duidelijke kanteling gaande. Een ingreep met botox of fillers moet je vooral een jeugdigere uitstraling geven – zónder dat direct zichtbaar is dat je fronsrimpels hebt laten opvullen of kraaienpootjes hebt willen verdoezelen.

Ons streven is jou een zo fris mogelijke uitstraling geven, waarbij het niet direct opvalt dat er botox of een filler is gebruikt. Bij Betan Clinics kiezen we daarom liever voor een te lage dan een te hoge dosering botox of fillers. Dit voorkomt een onnatuurlijk resultaat waarbij direct opvalt dat je plastische chirurgie hebt ondergaan. Een subtiele, natuurlijke uitstraling is ons streven bij botox- en fillerbehandelingen.

Een vermoeide uitstraling tegengaan

Naarmate de jaren vorderen, neemt de hoeveelheid elastine en collageen in de huid af. Hierdoor treedt volumeverlies op, met hangende mondhoekenmarionetlijnen en/of een (diepere) neus- lippenplooi tot gevolg. Deze tekenen van huidveroudering kunnen je er ouder en somberder doen uitzien dan je daadwerkelijk bent. Gelukkig zijn ze relatief makkelijk en snel te verhelpen middels een eenvoudige ingreep met botox of fillers.

Bang voor een te heftig of onnatuurlijk resultaat hoef je niet te zijn: als plastisch chirurg begrijp ik dat je liever niet wil dat je omgeving ziet dat je een ingreep hebt ondergaan. Ook bij het tegengaan van rimpels rondom de mond en hangende mondhoeken is ons streven een zo subtiel mogelijk resultaat, waarbij je er vooral fitter, jonger en minder droevig uitziet.

Wil je meer weten over onze filosofie en visie op cosmetische chirurgie? Lees hier over onze filosofie of maak direct een afspraak voor een consult, waar we je graag meer vertellen over onze werkwijze.

Advies?

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest