RF microneedling behandeling

Overweegt u een RF microneedling behandeling om uw huid strakker te maken en te verbeteren? Een RF microneedling behandeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van een slappe huid, rimpels, grove poriën of (acné-)littekens. Zelfs wanneer u last heeft van verregaande huidverslapping, ernstige huidbeschadiging door de zon of diepe tekenen van veroudering, kan een RF microneedling behandeling uitkomst bieden.

Voor wie is een RF microneedling behandeling geschikt?

Een RF microneedling behandeling is geschikt voor praktisch iedereen die iets wil doen aan zijn of haar huid. Of het nu gaat om preventie of om correctie om uw huid te regenereren, RF microneedling biedt uitkomst. Deze effectieve behandelmethode voor huidverjonging is geschikt bij zowel een lichte als donkere huid.

Het is wel van groot belang om vóór uw VirtueRF-behandeling met uw arts te overleggen over de vragen die u heeft. Uw arts kan dan vervolgens haarfijn inschatten wat de risico’s zijn en of uw specifieke huidtype of -probleem geschikt is voor een RF microneedling behandeling.

Hoe gaat een RF microneedling behandeling in zijn werk?

Met een RF microneedling behandeling worden uw huidcellen geactiveerd door microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken via speciale gouden naaldjes. In combinatie met radiofrequente energie wordt het natuurlijke huid corrigerende proces versneld. Uw huidcellen produceren door deze behandeling zelf huidverbeterende eiwitten en enzymen waaronder collageen, elastine en hyaluronzuur.

Door uw lichaam zelf aan het werk te zetten is de kans op succes nagenoeg 100%. Een behandeling duurt gemiddeld 40 minuten en direct na de behandeling maakt uw lichaam collageen en elastine aan om uw huid strakker en sterker te maken.

Na de RF microneedling behandeling

Na de behandeling wordt uw huid vrijwel direct rood en in uitzonderlijke gevallen kan het ook voorkomen dat uw huid licht zwelt of schilfert. Deze huidreactie is normaal en duurt niet langer dan twee dagen aan waardoor u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer kunt oppakken.

Het is afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan of er extra behandelsessies nodig zijn. In de meeste gevallen zijn twee tot vier behandelsessies voldoende. Deze worden met tussenpozen van vier tot zes weken ingepland.
Na vier tot zes weken kunt u het resultaat ook zelf zien maar sommigen zien al direct na de eerste behandeling dat hun huid strakker is geworden met een gezonde gloed. Wanneer u een blijvend resultaat wilt, bevelen wij aan om elke zes maanden een behandeling in te plannen.

rf microneedling vergelijking gezichtsbehandeling betan clinics
rf microneedling vergelijking rimpels rondom mond rokerslijnen behandeling betan clinics

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van een RF microneedling behandeling

Een natuurlijke huid corrigerende behandeling

Met een RF microneedling behandeling activeert u uw eigen huidcellen. Uw lichaam maakt zelf nieuwe eiwitten en enzymen aan waardoor de bloedsomloop in uw huid verbetert zodat uw huid sterker, gladder en voller wordt.

Meest vooruitstrevende manier van huidbehandeling

Een RF microneedling behandeling met behulp van VirtueRF is ongeëvenaard in Nederland. Betan Clinics past deze huid corrigerende methode als eerste toe in dit land en boekt verbluffende resultaten met deze techniek.

Snelle, effectieve methode voor huidregeneratie

Een RF microneedling behandeling zorgt ervoor dat uw huid snel en effectief vernieuwt. De behandeling is voor naast het gezicht ook mogelijk voor bijvoorbeeld uw hals en decolleté.

Zonder littekens of bijwerkingen

Na een behandeling blijven er geen littekens achter en er is ook totaal niet zichtbaar dat u behandeld bent. Wel ziet u binnen afzienbare tijd dat uw huid er gezonder, sterker en voller uitziet.

Veilig met nagenoeg geen risico’s

Er worden bij een RF microneedling behandeling geen synthetische middelen gebruikt. Uw huidcellen worden geactiveerd zodat uw lichaam het werk op natuurlijke wijze doet. Daarom wordt deze manier van huidcorrectie als zeer veilig beschouwd.

Nauwelijks verstoring van uw dagelijkse activiteiten

Na de behandeling zal uw huid een tot twee dagen rood zijn maar u kunt gewoon uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. U ondervindt daarna totaal geen last van het huidregeneratie proces dat onder de huid plaatsvindt.

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van