Neuscorrectie kosten

Bent u niet tevreden over uw neus? Wij helpen u graag door uw neus te corrigeren met fillers. Bij deze neuscorrectie zonder operatie is het mogelijk om een knobbeltje op of een deuk in uw neus te verminderen.

Wat kost een neuscorrectie met fillers?

Bij Betan Clinics kost een neuscorrectie met fillers slechts €450. Wij injecteren bij een neuscorrectie nooit meer dan een spuit (1.0mL) met hyaluronzuur filler. Dit zorgt voor een subtiel en natuurlijk resultaat.

Neuscorrectie behandeling met fillers

Stoort u zich aan de vorm of grootte van uw neus? Dan helpen wij u graag met een filler behandeling van de neus. In veel gevallen kan deze behandeling met fillers een goede oplossing voor u zijn. Vaak geeft een behandeling met fillers hetzelfde resultaat als een operatie, maar dan zonder snijden, zonder narcose en zonder zwelling. De behandeling duurt gemiddeld 10 minuten en is vrijwel pijnloos. Na een neuscorrectie met hyaluronzuur fillers kunt u direct weer dagelijkse activiteiten oppakken. Enkel direct zwaar sporten en een bezoekje aan de sauna of zonnebank wordt de eerste 24 uur afgeraden.

Waarom kiezen voor fillers in de neus?

Tijdens een neuscorrectie bij Betan Clinics kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op uw neus worden aangepakt met fillers. Wij gebruiken uitsluitend niet-permanente hyaluronzuur fillers van A-klasse merken. De natuurlijke fillers die we gebruiken zijn wetenschappelijk bewezen veilig en effectief. Een bobbel in de neusbrug of een kromme neusrug op subtiele wijze corrigeren met fillers is voor onze dubbel gekwalificeerde plastisch chirurg een eenvoudige behandeling. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Het effect van de fillers houdt ongeveer een jaar aan.

Wilt u een vrijblijvend consult?

Heeft u vragen over de neuscorrectie behandeling met fillers? Dan kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvend consult inplannen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 050-2113876. Tijdens het consult nemen we alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

De voordelen van Betan Clinics

dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van alle beroepsverenigingen

Bekend van