Kincorrectie

Er zijn vele redenen om voor een kincorrectie te kiezen. Ben u niet helemaal tevreden met uw kin? Is uw kin bijvoorbeeld te kort, of juist te lang? Of heeft u sinds u ouder bent geworden last van putjes en rimpeltjes op uw kin? Er kan veel aan de hand zijn met de kin. Sommige mensen vinden zelfs dat hun kin niet helemaal past bij de rest van het gezicht. Dat kan ook pas op latere leeftijd ontstaan.

Eenvoudig een kincorrectie met een fillerbehandeling

Als u de contouren van uw kin wilt veranderen, is een kincorrectie met een filler de oplossing. Als  het continu aanspannen van de spieren in uw kin rimpels en putjes veroorzaakt kan een spierverslapper het probleem verhelpen. Bij geen van beide opties hoeft u geopereerd te worden. Wij maken bij een kincorrectie meestal gebruik van een kin filler. Enkel als de oneffenheden in uw kin worden veroorzaakt door een spier zal onze chirurg ervoor kiezen om deze te behandelen met een spierverslapper.

Neem vandaag nog contact op voor uw afspraak

Bij Betan Clinics plannen wij voor iedere behandeling eerst een consult met u in. Wanneer er een kincorrectie met een spierverslapper of fillers wordt uitgevoerd, zal eerst een consult plaatsvinden. Hierin wordt onder andere gesproken over jouw wensen, de behandelmogelijkheden en nog veel meer. Een digitale, medische vragenlijst zal u worden toegestuurd. Deze dient u voor het consult in te vullen zodat de plastisch chirurg de resultaten met u kan bespreken. Ook zal hij u uitleg geven over de behandelmethodes, het resultaat, de nazorg en eventuele risico’s. Voor het inplannen van uw consult kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)50 211 3 876. Uiteraard zijn wij ook via e-mail bereikbaar. Bericht per e-mail kunt u sturen naar info@betanclinics.nl.

Ben je niet helemaal tevreden met je kin? Is jouw kin bijvoorbeeld te kort of juist te lang? Of heb je sinds je ouder bent geworden last van putjes en rimpeltjes op je kin? Er kan veel aan de hand zijn met je kin. Soms vinden mensen dat hun kin niet helemaal past bij de rest van het gezicht. Dat kan ook pas op latere leeftijd ontstaan. Als je iets wilt veranderen aan de contour van je kin, is een kincorrectie met een filler een oplossing. Je hoeft dan niet te worden geopereerd. Het kan ook zijn dat er rimpels of putjes in je kin zijn ontstaan door het continu aanspannen van de spier in je kin. In dat geval kan een spierverslapper het probleem verhelpen.

Voordat er een kincorrectie met een spierverslapper of fillers wordt uitgevoerd, zal eerst een consult plaatsvinden, waarin onder andere wordt gesproken over jouw wensen, de behandelmogelijkheden en nog veel meer. Je krijgt vooraf thuis een digitale, medische vragenlijst toegestuurd. Het is belangrijk dat je deze voor het consult al invult. Zo kan de plastisch chirurg de resultaten ervan met je bespreken tijdens het consult. De lijst laat onder andere zien of je wel of niet in aanmerking komt voor de kin behandeling.

Als alles in orde is, zal de plastisch chirurg je meer vertellen over de kincorrectie. Hij zal uitleggen over de verschillende behandelmethodes, het resultaat, de nazorg en mogelijke risico’s. Het is belangrijk dat je goed beseft wat een kin behandeling inhoudt, voordat je besluit deze wel of niet uit te voeren.

Kies jij ervoor om een kincorrectie te laten uitvoeren? Dan zul je eerst een behandelingsovereenkomst tekenen. Vervolgens zal de plastisch chirurg foto’s maken van je kin. Na de kin behandeling zullen opnieuw foto’s worden gemaakt. Deze worden vergeleken met de foto’s vóór de behandeling. Zo kan je goed zien wat het effect van de kin filler of de spierverslapper is. Deze foto’s worden uiteraard niet voor andere doeleinden gebruikt.

Meestal zal bij een kincorrectie gebruik worden gemaakt van een kin filler. Betan Clinics maakt veelal gebruik van fillers die bestaan uit water en een gel van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt al van nature in je lichaam voor. Het is de stof die ervoor zorgt dat je huid soepel en elastisch blijft. De aanmaak van hyaluronzuur neemt af naarmate je ouder wordt. Dat is ook te zien aan je kin. Er verschijnen rimpels en putjes. Daarnaast kan het zo zijn dat je altijd al een korte kin hebt gehad.

Door fillers met hyaluronzuur te injecteren in de kin, zal de huid steviger worden. Dit kan de contouren van je kin in grote mate verbeteren. De kin filler wordt geïnjecteerd met een dunne naald. Dit gebeurt op verschillende plekken in de kin. De plastisch chirurg masseert vervolgens de huid, zodat de fillers zich goed verspreiden. In totaal zal hij gemiddeld 15 tot 30 minuten bezig zijn met een kincorrectie. Als de oneffenheden in de kin worden veroorzaakt door de spier in je kin, wordt soms gekozen om deze te behandelen met een spierverslapper in plaats van fillers. Deze ingreep duurt minder lang. Gemiddeld zal de plastisch chirurg al binnen 5 minuten klaar zijn met dit type kincorrectie. Je voelt er vrijwel niets van. De spierverslapper wordt geïnjecteerd in je kin met een dunne naald. De plastisch chirurg zal enkele prikjes zetten in je kin, waardoor de spier ontspant. Daardoor zullen de rimpels en putjes in je kin wegtrekken.

Wanneer de kin met een filler behandeld wordt, zal de huid verdoofd worden. Na de behandeling kunnen enkele rode plekken en zwellingen ontstaan. Deze verdwijnen vaak nog dezelfde dag. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze zullen na enkele dagen wegtrekken.

Het hyaluronzuur heeft meestal nog circa 2 weken nodig om volledig opgenomen te worden in het weefsel. Daardoor kan de huid eerst nog wat onregelmatig uitzien. Na 2 weken is dit als het goed is helemaal verdwenen.

Na een kincorrectie met een spierverslapper zul je wat langer moeten wachten op het resultaat. Gemiddeld duurt het 1 à 2 weken voordat je dit kunt zien. De huid van je kin ziet er dan egaal en soepel uit. Voor beide behandelingen geldt dat je gedurende de eerste 2 weken na een kincorrectie de zon moet vermijden. Ga je wel in de zon? Smeer je dan altijd goed in met een zonnebrandcrème met een hoge zonnebrandfactor. Daarnaast wordt ook afgeraden naar de sauna te gaan of gebruik te maken van de zonnebank. Vermijd de eerste 2 weken ook schoonheidsbehandelingen, zoals een scrub of peeling.

Zowel bij een behandeling met spierverslappers als met fillers zal de huid soepeler en egaler uitzien. De kin oogt jeugdiger. Het resultaat is niet blijvend. Gemiddeld duurt het 12 tot 18 maanden voordat de filler is afgebroken door het lichaam. Als na 2 weken tijdens de controle blijkt dat de filler nog niet goed is verspreid en de huid nog wat onregelmatig is, kan dit meteen worden gecorrigeerd. Houd er bij fillers altijd rekenen mee dat de resultaten verschillen per persoon. Na een kincorrectie met een spierverslapper zal het resultaat gemiddeld 3 tot 4 maanden aanhouden. Je kunt er voor kiezen om terug te keren voor een nieuwe behandeling.

Een kincorrectie met fillers of spierverslappers levert weinig risico’s op. Wanneer gebruik wordt gemaakt van fillers met hyaluronzuur zijn weinig complicaties die kunnen optreden. Het is een veilige stof die gemakkelijk door het lichaam kan worden afgebroken en 100% natuurlijk is. Plastisch chirurgen over de hele wereld maken gebruik van de fillers die onze plastisch chirurgen van Betan Clinics gebruiken. Ook de spierverslappers die de plastisch chirurgen van Betan Clinics gebruiken, zijn van de beste kwaliteit en uiterst veilig. Ze zijn afkomstig van betrouwbare fabrikanten en werden wereldwijd al miljoenen keren gebruikt bij tal van behandelingen. Ook hiervoor geldt dat de kans op complicaties bijna nihil is. Uiteraard worden de mogelijke risico’s altijd duidelijk besproken tijdens het consult, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor een kincorrectie bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een kincorrectie bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een kincorrectie alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een kincorrectie is al mogelijk vanaf € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over kincorrectie? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van