Behandelingen

Behandelingen van rimpels & volumeverlies

Je kunt de tijd niet terugdraaien, maar toch wil je op een natuurlijke manier mooi ouder worden. Je wilt zo goed en lang mogelijk een frisse uitstraling behouden zonder storende rimpels, plooien of ingevallen gezichtscontouren. Maar hoe bereik je dat? Gelukkig is het tegenwoordig in veel gevallen niet meer nodig om een operatie te ondergaan om mooi ouder te worden. Met injectables (spierontspanners en fillers) kunnen veel ongemakken effectief en naar tevredenheid behandeld worden. Een behandeling met injectables is bij uitstek de nummer één oplossing om rimpels te verzachten en volumeverlies tegen te gaan.

Bij Betan Clinics kunt u terecht voor diverse chirurgische en niet chirurgische, esthetische behandelingen van het aanzicht en lichaam. Denk hierbij aan filler- en behandelingen, maar ook ooglidcorrecties. Hieronder is een overzicht te zien van behandelingen die we uitvoeren. Klik op een behandeling voor meer informatie over de desbetreffende behandeling.

Zoek uw behandeling​

Vind de behandeling die volledig bij uw wensen aansluit

RF microneedling

Wilt u graag wat doen aan uw huid zoals het behandelen van slappe huid, rimpels, grove poriën, littekens of wilt u uw huid weer glad maken? Met RF microneedling is

Bekijk behandeling

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van