Slappe kaaklijn

Heeft u er last van dat uw huid rondom uw kaaklijn slapper wordt? Vaak geeft dit een vermoeide uitstraling en doet dit uw ouder lijken. Met onze fillerbehandeling tegen een slappe kaaklijn krijgt u uw frisse en jeugdige uitstraling terug. Bij ons staat een subtiel, natuurlijk resultaat altijd centraal. Meer weten over deze behandeling? Lees hieronder verder of plan direct een consult.

Krijg uw jeugdige uitstraling weer terug met kaaklijn fillers

Met kaaklijn fillers kunt u een strakkere kaaklijn krijgen. Veel mensen die ouder worden, hebben er namelijk last van dat de huid rondom hun kaaklijn slapper wordt. Hierdoor kunt u uw jeugdige uitstraling verliezen en er vermoeider gaan uitzien. Met fillers kan een specialist van Betan Clinics ervoor zorgen dat u een strakkere kaaklijn krijgt en zo weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Een klein detail zoals het hebben van een strakkere kaaklijn kan voor een grote verandering zorgen.

De juiste kaaklijn behandeling met fillers voor iedereen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kaaklijn behandeling, nodigen wij u van harte uit voor een intakegesprek, zodat onze specialisten u goed kunnen informeren over de kaaklijn behandeling en de fillers die daarbij gebruikt worden. Dit zijn meestal natuurlijke, lichaamseigen middelen, waarmee er een strakkere kaaklijn wordt gerealiseerd. Na het inspuiten van de fillers, wat met een dunne naald gebeurt, wordt het behandelde gebied gemasseerd om het lichaamseigen product goed te verdelen over uw kaaklijn. Zo bereiken we het optimale resultaat en ziet u er weer jaren jonger uit. Dit alles met een relatief kleine ingreep, waarbij er heel weinig risico is op bijwerkingen.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u ook een strakkere kaaklijn laten realiseren door onze Nederlands en Europees gecertificeerde plastisch chirurgen, maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Dan bekijken we wat voor u de beste kaaklijn behandeling is en zullen wij u uitgebreid informeren over onze werkwijze, de behandeling en de uitgebreide nazorg. Zo ondergaat u de ingreep met een gerust hart. Heeft u vooraf vragen, of wilt u direct een intakegesprek inplannen, neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)50 211 3 876. Via e-mail bereikt u ons op info@betanclinics.nl.

Stoor jij je aan je slappe kaaklijn? Daar is nu iets aan te doen. Je kaaklijn verstevigen kan tegenwoordig eenvoudig door middel van een behandeling bij Betan Clinics. De kaaklijn verandert naarmate je ouder wordt. Ouderdom heeft niet alleen invloed op je huid, maar ook op je botstructuur. Dat is onder andere te zien bij je kaaklijn. Veel mensen vinden dit vervelend. Je kaak is immers zeer bepalend voor je uitstraling. Het geeft je gezicht een duidelijke vorm. Als je ouder wordt, wordt je kaakbot kleiner. Hierdoor ontstaan deukjes en huidkwabjes. Vaak zie je als eerste dat er zogenaamde hamsterwangen ontstaan. Daarna ontstaan ook deukjes midden op de kaaklijn en de kaakhoek bij je oor kan langzamerhand verdwijnen. Hoe breder en scherper je kaak, hoe minder snel dit zal gebeuren. Ben je helaas niet gezegend met een sterke kaaklijn, maar heb je juist een smalle en ronde kaaklijn, dan zul je over het algemeen sneller last krijgen van deukjes en huidkwabjes. De oplossing is dan vaak een behandeling met fillers. Zo kun je de kaaklijn verstevigen. Een strakkere kaaklijn is het resultaat. Het zal je een jongere en vitalere uitstraling geven.

Een behandeling van een slappe kaaklijn wordt niet zomaar uitgevoerd. Daarvoor zal altijd eerst een consult plaatsvinden. Voor het consult zul je eerst een medische vragenlijst invullen. Dit kun je digitaal doen. De plastisch chirurg zal de resultaten met je bespreken tijdens het consult. Ook zal hij je meer vertellen over de behandeling van je slappe kaaklijn. Je krijgt daarnaast meer informatie over het beoogde resultaat, de nazorg die nodig is en de mogelijke risico’s. Zo word je goed voorbereid op de behandeling. Het is belangrijk dat je goed weet wat je kunt verwachten. Als je graag je slappe kaaklijn laat behandelen, moet je eerst de behandelovereenkomst tekenen. Als je dit hebt gedaan, zal de plastisch chirurg foto’s van je kaaklijn maken. Na de behandeling zullen er opnieuw foto’s worden gemaakt. Deze gebruikt de plastisch chirurg om het resultaat te beoordelen. Deze foto’s worden niet gebruikt voor andere doeleinden, tenzij je hier nadrukkelijk en schriftelijk toestemming voor geeft.

Een slappe kaaklijn zal worden behandeld met fillers. Betan Clinics maakt gebruik van fillers van bekende en betrouwbare fabrikanten. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat de kwaliteit van de fillers optimaal is. De fillers bestaan uit water en een gel van hyaluronzuur. Deze stof is verantwoordelijk voor de elasticiteit van je huid. Het is een lichaamseigen stof die, naarmate je ouder wordt, minder door je lichaam wordt aangemaakt. Daardoor wordt de huid slapper. Zo verdwijnt dus bijvoorbeeld je verslapte kaaklijn. De fillers die Betan Clinics gebruikt, zorgen ervoor dat het tekort aan hyaluronzuur weer wordt aangevuld. Eerst wordt de huid gereinigd. Dit is belangrijk om de ingreep goed uit te kunnen voeren. De plastisch chirurg zal vervolgens de fillers injecteren met behulp van een zeer dunne naald. Het kan soms gevoelig zijn. De plastisch chirurg maakt daarom ook gebruik van een verdovingsmiddel, lidocaïne, dat zeer goed samengaat met fillers. De plastisch chirurg zal op verschillende plekken de fillers injecteren. Daarna masseert hij de huid, zodat de fillers zich goed verspreiden. Zo ontstaat een egaal resultaat. De slappe kaaklijn zal zichtbaar minder worden.

Een behandeling van een slappe kaaklijn met fillers is niet erg ingrijpend. Je zult na de behandeling last hebben van een rode en gezwollen huid. Dit verdwijnt binnen enkele uren. Soms komt het ook voor dat je blauwe plekken hebt op de behandelde huid. Dit trekt vanzelf weg binnen enkele dagen. Het is belangrijk om de eerste 2 weken niet in de zon te komen. Daarnaast wordt het ook afgeraden om gebruik te maken van de sauna of zonnebank. Verder kun je je dagelijkse activiteiten meteen na de ingreep weer oppakken. Je zult weinig last hebben van de fillers behandeling.

Het effect is in principe direct zichtbaar. Het kan echter nog 1 tot 2 weken duren voordat het resultaat optimaal is. Na deze periode zijn de zwellingen van de huid volledig verdwenen. De fillers helpen je kaaklijn verstevigen. Dit geeft je een jongere uitstraling. Deukjes en kwabjes zijn verdwenen. Het effect van fillers is slechts tijdelijk. Betan Clinics maakt namelijk altijd gebruik van niet-permanente fillers. Deze worden dus in de loop der tijd afgebroken in je lichaam. Gemiddeld duurt het 12 tot 18 maanden totdat het effect van fillers is uitgewerkt. Je kunt na 12 tot 18 maanden terugkeren naar Betan Clinics om je kaaklijn opnieuw te laten behandelen. Houd er bij een behandeling met fillers wel altijd rekening mee dat het resultaat van de ingreep verschilt per persoon. Iedereen reageert anders op niet-permanente en natuurlijke fillers. De werking is bijvoorbeeld afhankelijk van je leeftijd, de huidconditie en je levensstijl. De plastisch chirurg zal altijd tijdens het consult met je bespreken welk resultaat je kunt verwachten.

De kans op complicaties is zeer klein. Dat heeft ten eerste te maken met het type fillers die de plastisch chirurgen gebruiken. Dit zijn niet-permanente fillers. Ze worden binnen enkele maanden volledig in je lichaam afgebroken. Bij permanente fillers treden regelmatig vervelende complicaties op. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zorgen voor infecties of bobbeltjes in de huid. Dat zal bij niet-permanente fillers niet snel gebeuren. Bovendien zijn de fillers die Betan Clinics gebruikt 100% natuurlijk. Miljoenen plastisch chirurgen wereldwijd maken gebruik van dezelfde fillers en deze tonen doorgaans vrijwel geen complicaties. Dit zorgt ervoor, in combinatie met de jarenlange ervaring en kennis van de plastisch chirurgen van Betan Clinics, dat jij je geen zorgen hoeft te maken over complicaties bij een behandeling van je slappe kaaklijn met fillers.

Waarom kiezen voor een behandeling tegen slappe kaaklijn bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een behandeling tegen slappe kaaklijn bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen slappe kaaklijn alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een behandeling tegen slappe kaaklijn is al mogelijk vanaf € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een behandeling tegen slappe kaaklijn? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van