Slappe huid hals

Wanneer je ouder wordt, is dat vaak niet alleen in het gezicht, maar ook in de hals te zien. Er ontstaan dan slappe halslijnen. Dit heeft met ouderdom te maken, maar halsrimpels worden ook erger door blootstelling aan zonlicht. Daarnaast zorgt ook spanning in de spieren dat er sneller slappe halslijnen ontstaan. Als je last hebt van een slappe huid in je hals, kun je kiezen voor verschillende behandelingen. Zo kunnen zowel fillers als spierverslappers de slappe halslijnen verminderen. Deze middelen helpen onder andere bij een huidoverschot, uitgezakte huidplooien en een hangende en slappe huid. Als je hier last van hebt, kun je dus gerust eens informeren bij Betan Clinics naar de mogelijkheden voor een filler of spierverslapper behandeling.

Het consult

Als je genoeg hebt van je halsrimpels, kun je contact opnemen met Betan Clinics. Er wordt dan eerst een consult ingepland. Vooraf aan dit consult ontvang je een medische vragenlijst die je digitaal kunt invullen. Zorg dat je dit al voor het consult hebt gedaan, zodat de plastisch chirurg de resultaten met je kan bespreken. Daarnaast zal hij je meer vertellen over de behandeling van de slappe halslijnen. Na het consult weet je wat je precies kunt verwachten. Ook word je geïnformeerd over de nazorg, het te verwachten resultaat en de mogelijke risico’s. Betan Clinics zorgt ervoor dat je een weloverwogen keuze kunt maken. Neem na het consult nog even de tijd om goed na te denken. Als je definitief besluit je slappe halslijnen te laten behandelen door de plastisch chirurgen van Betan Clinics, dan word je gevraagd om de behandelovereenkomst te ondertekenen. Daarna worden foto’s van je hals gemaakt. Deze zullen na de behandeling worden vergeleken met de nieuwe foto’s, zodat je goed kunt zien of de ingreep geslaagd is. Deze foto’s zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, tenzij je hier nadrukkelijk en schriftelijk toestemming voor geeft.

Behandeling bij slappe halslijnen

Zoals eerder aangegeven kun je slappe halslijnen laten behandelen met zowel fillers als spierverslappers. Fillers worden gebruikt om een tekort aan hyaluronzuur aan te vullen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt dat de huid soepel blijft. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Hierdoor zal de huid slapper worden. Dit resulteert uiteindelijk in rimpels. De fillers die Betan Clinics gebruikt, zijn gemaakt van water en een gel van hyaluronzuur. Door deze te injecteren wordt het tekort aan hyaluronzuur dus weer aangevuld. De plastisch chirurg injecteert de fillers met een zeer dunne naald in de slappe halslijnen. Ondanks dat de naald dun is, kan dit wat gevoelig zijn. Daarom gebruiken wij vaak een verdovingsmiddel, lidocaïne. De behandeling zal in totaal 15 tot 30 minuten duren. Een andere mogelijkheid is een slappe halslijnen behandeling met een spierverslapper. Het wordt in een spier geïnjecteerd om deze te ontspannen. Daardoor zullen rimpels wegtrekken. De spierverslapper wordt in dit geval in de spieren van de hals geïnjecteerd. Daardoor zullen deze ontspannen. De huid wordt strakker en egaler. De slappe huid van de hals is verdwenen. Een behandeling met een spierverslapper is vrijwel pijnloos en duurt zeer kort. De plastisch chirurg is er slechts 5 tot 10 minuten mee bezig.

Na de behandeling

Als je slappe halslijnen zijn behandeld met fillers of spierverslappers, zal de huid rood en gezwollen zijn. Dit duurt slechts enkele uren. Soms kun je ook nog last hebben van blauwe plekken. Dat is vooral het geval na een behandeling met fillers. Deze blauwe plekken verdwijnen na enkele dagen. Je kunt ze eventueel camoufleren met make-up. Let er wel op dat je dit nog niet de dag van de behandeling doet. Daarnaast zijn er een aantal activiteiten die je na de behandeling beter niet kunt uitvoeren. Zo wordt aangeraden na een behandeling met spierverslappers de eerste uren niet te liggen of te bukken. Ook wordt sporten afgeraden in de eerste week. Daarnaast mag je zowel na een filler als spierverslapper behandeling de eerste 2 weken geen gebruik maken van een zonnebank of sauna en is het verstandig de zon zoveel mogelijk te vermijden. Verder kun je je dagelijkse werkzaamheden gewoon uitvoeren.

Het resultaat

Zowel fillers als spierverslappers zorgen voor het verdwijnen van slappe halslijnen. Het resultaat bij een spierverslapper laat echter iets langer op zich wachten. Gemiddeld duurt het ongeveer 2 weken voordat het effect goed zichtbaar is. De spierverslapper is dan volledig ingewerkt. De huid van je hals is daardoor strakker. Het resultaat blijft 3 tot 4 maanden. Daarna is de spierverslapper volledig uitgewerkt en kun je terugkeren voor een nieuwe behandeling. Na een behandeling met fillers is het resultaat direct te zien. Het duurt vervolgens 12 tot 18 maanden voordat de fillers zijn uitgewerkt. Je kunt daarna de slappe halslijnen opnieuw laten behandelen.

De risico’s

Een behandeling met fillers of spierverslappers levert weinig risico’s op. Betan Clinics maakt gebruik van fillers die 100% natuurlijk zijn en volledig in het lichaam kunnen worden afgebroken. Daardoor zijn ze niet schadelijk voor je lijf. Na enkele maanden zijn de fillers volledig uit je lichaam verdwenen. Er zijn slechts zeer beperkte gevallen bekend waarbij complicaties ontstaan. Ook een spierverslapper zorgt zelden voor problemen. In enkele gevallen kunnen er infecties of een allergische reactie ontstaan. Dit komt echter zelden voor. De kans op complicaties is zeer klein als je kiest voor een behandeling bij Betan Clinics. De plastisch chirurgen hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Bovendien maken we gebruik van fillers en spierverslappers van bekende fabrikanten die bekend staan om hun betrouwbare en uitstekende producten. Hierdoor is de kans op complicaties bij een behandeling van slappe halslijnen zeer klein. Mocht je toch nog twijfels hebben, dan kun je deze vooraf altijd bespreken met de plastisch chirurg tijdens het consult.

Waarom kiezen voor een behandeling tegen slappe halslijnen bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een behandeling tegen slappe halslijnen bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen slappe halslijnen alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een behandeling tegen slappe halslijnen is al mogelijk vanaf € 350,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een behandeling tegen slappe halslijnen? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van