Ingevallen wangen

Stoort u zich aan uw ingevallen wangen en wilt u graag een voller gezicht krijgen? Een behandeling met fillers bij Betan Clinics biedt uitkomst. Tijdens deze effectieve, veilige behandeling worden er tijdelijke fillers in uw wangen aangebracht. Dit resulteert in een voller gezicht. Wilt u meer weten over deze behandeling? Hieronder vind je meer informatie.

Ingevallen wangen verstevigen

Bij het ouder worden krijgen veel mensen last van een slapper wordende huid, met name in het gezicht, waardoor ingevallen wangen ontstaan. De huid maakt minder collageen aan, wat de huidverslapping veroorzaakt. Door het opvullen van de wangen met fillers zien deze er steviger uit en lijkt uw gezicht minder ingevallen. Hierdoor krijgt u uw jonge en frisse uitstraling weer terug.

Een effectieve behandeling van ingevallen wangen

Huidveroudering is echter niet het enige dat ingevallen wangen veroorzaakt. Ook wanneer u veel gewicht bent verloren of een stressvolle periode achter de rug heeft, kunnen uw wangen ingevallen zijn, waardoor het gehele gebied rondom de wangen wat kan gaan hangen. Gelukkig biedt Betan Clinics altijd de juiste behandeling. Om te bepalen wat de juiste behandeling voor u is, onderzoeken wij u eerst graag en voorzien u vervolgens van persoonlijk advies. Hiervoor nodigen wij u allereerst graag uit voor een intakegesprek.

Maak een afspraak om uw situatie te bekijken

Stoort u zich aan uw ingevallen wangen en zou u hier graag iets aan willen doen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek, zodat we uw situatie goed kunnen onderzoeken en u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0)50 211 3 876. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@betanclinics.nl.

Als je ouder wordt, wordt de huid van je gezicht slapper. Hierdoor ontstaan rimpels, maar ook je wangen vallen daardoor in. De huid van je wangen wordt slapper doordat minder collageen wordt aangemaakt. Daardoor zien ze er ingevallen uit. Steeds meer mensen laten op latere leeftijd dan ook hun ingevallen wangen opvullen. Volle wangen geven immers een jeugdige en frisse uitstraling. Overigens zijn er meer oorzaken voor ingevallen wangen. Zo kunnen ingevallen wangen ook ontstaan door gewichtsverlies of doordat je veel stress hebt ervaren. Het is belangrijk om vooraf aan de behandeling samen met de plastisch chirurg de oorzaken van ingevallen wangen vast te stellen. Worden je ingevallen wangen door ouderdom veroorzaakt en wil je er graag vanaf? Dan kan Betan Clinics je hierbij helpen. Door middel van een vrij eenvoudige ingreep zien je wangen er voor langere tijd weer voller uit.

Voor de behandeling zal eerst een consult plaatsvinden. Vooraf aan dit consult ontvang je digitaal een vragenlijst met medische vragen. Het is belangrijk dat je deze voor je afspraak met de plastisch chirurg invult, zodat tijdens het consult de resultaten kunnen worden besproken. Op basis daarvan kan worden gekeken of je wel of niet in aanmerking komt voor een behandeling van je ingevallen wangen. Als dit het geval is, zal de plastisch chirurg je meer vertellen over de behandeling, het beoogde resultaat en de eventuele risico’s. Je hoeft tijdens het consult nog niet meteen te beslissen of je de behandeling wilt laten uitvoeren. Hier kun je thuis rustig over nadenken. Wil je uiteindelijk je ingevallen wangen opvullen? Dan krijg je een behandelovereenkomst toegestuurd die je digitaal kunt ondertekenen. Daarna worden foto’s gemaakt, zodat je na de behandeling goed kunt vergelijken wat er veranderd is. Deze foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt en alleen in je medisch dossier opgeslagen.

Het opvullen van je ingevallen wangen gebeurt met behulp van fillers. Je hoeft dus niet geopereerd te worden. Betan Clinics maakt gebruik van meerdere soorten fillers. Deze staan allen bekend om het subtiele en egale resultaat. Ten eerste kan de plastisch chirurg gebruik maken van fillers op basis van water en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt en zorgt dat je huid soepel blijft. De productie neemt in de loop der jaren af, waardoor de huid minder elastisch wordt. Door hyaluronzuur fillers te injecteren wordt dit tekort weer aangevuld.

Vooraf aan de behandeling wordt eventuele make-up verwijderd en de huid gereinigd. Vervolgens zal de plastisch chirurg eerst het te behandelen gebied verdoven met het middel lidocaïne. Daarna worden de fillers met een dunne naald geïnjecteerd in je wangen. De plastisch chirurg zal op meerdere plekken injecteren voor het beste resultaat. Vervolgens masseert de plastisch chirurg de huid van het behandelde gebied, zodat de fillers gelijkmatig worden verdeeld. Je kunt ook kiezen voor een behandeling met Radiesse, bestaande uit water en calcium-hydroxylapatiet. Het middel stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Dankzij de dikke structuur wordt dit type filler vaak gebruikt om meer volume in het gezicht aan te brengen, bijvoorbeeld in de ingevallen wangen. Ook hierbij wordt je eerst verdoofd. Daarna wordt de Radiesse geïnjecteerd met een dunne naald op verschillende plekken in de wangen. In totaal zal de behandeling ongeveer 20 tot 30 minuten duren.

Na de behandeling heb je vaak weinig klachten. De huid zal eerst nog een beetje rood en gezwollen zijn, maar dit trekt nog dezelfde dag weg. Soms komt het bij fillers ook voor dat er enkele blauwe plekken op de behandelde huid ontstaan. Deze trekken binnen enkele dagen weg. Er wordt aangeraden om na de behandeling niet meteen make-up te gebruiken en ook zo min mogelijk je huid aan te raken. Vermijd daarnaast de zon, de sauna en zonnebank de eerste 2 weken. Het is bovendien verstandig om de eerste 24 uur actieve inspanningen te vermijden en geen alcohol of andere bloedverdunners te gebruiken. Ook is het af te raden om in de eerste 2 weken na het opvullen van je ingevallen wangen naar de schoonheidsspecialist te gaan. Verder kun je je normale dagelijkse bezigheden voortzetten.

Als de behandeling is uitgevoerd, zullen je wangen er voller uitzien. Dit zorgt voor een jongere en frissere uitstraling. Het resultaat van een behandeling van ingevallen wangen varieert afhankelijk van het type filler en hoe je lichaam reageert op de filler. Je kunt er op rekenen dat je wangen er gemiddeld 12 tot 18 maanden lang voller uitzien. Daarna kun je de huid opnieuw laten behandelen. Houd er rekening mee dat het resultaat per persoon kan verschillen, omdat iedereen anders reageert op niet-permanente fillers. De risico’s

Zoals bij elke ingreep bestaan ook bij een behandeling van ingevallen wangen mogelijke risico’s. De kans dat het fout gaat is echter zeer klein. Je hoeft niet bang te zijn dat je na de behandeling appelwangen hebt. Er wordt slechts een kleine hoeveelheid toegevoegd aan de ingevallen wangen voor een jongere en frissere uitstraling. De fillers die worden gebruikt brengen weinig risico’s met zich mee. In de eerste plaats zijn het geen permanente fillers. De fillers die Betan Clinics gebruikt zijn allemaal volledig afbreekbaar en daardoor niet schadelijk voor je lichaam. Daarnaast zijn ze 100% natuurlijk. De kans op allergische reacties is dan ook zeer klein. Wereldwijd maken miljoenen plastisch chirurgen gebruik van fillers met hyaluronzuur of Radiesse fillers en zijn er zelden complicaties.

Waarom kiezen voor een behandeling tegen ingevallen wangen bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een behandeling tegen ingevallen wangen bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen ingevallen wangen alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een behandeling tegen ingevallen wangen is al mogelijk vanaf € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over behandeling tegen ingevallen wangen? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van