Ingevallen jukbeenderen

Veel mensen met ingezakte jukbeenderen laten deze opvullen omdat jukbeenderen zeer bepalend zijn voor het uiterlijk en de uitstraling van het gezicht. Wanneer de jukbeenderen wat ingevallen zijn, kunt u een verouderde en vermoeide uitstraling krijgen. Gelukkig heeft Betan Clinics hier de oplossing voor. Deze kunnen worden opgevuld met fillers. Op deze manier krijgen uw jukbeenderen en eigenlijk uw hele gezicht een jongere uitstraling. Wij vertellen u graag meer over hoe u dit kunt bereiken.

Jukbeenderen opvullen

Jukbeenderen zijn zeer bepalend voor je uiterlijk. Veel mensen dromen dan ook van mooie jukbeenderen. Ben jij hier helaas niet mee gezegend? Of zijn jouw jukbeenderen door ouderdom ingezakt? Dan kun je ervoor kiezen om je jukbeenderen te laten opvullen. Door je jukbeenderen meer te accentueren krijg je een meer jeugdige uitstraling. Zo ontstaat de zogenaamde V-vorm in het gezicht, die ervoor zorgt dat je er jonger en minder vermoeid uitziet. De behandeling is vrij eenvoudig. Je hoeft niet geopereerd te worden. Bij Betan Clinics worden ingezakte jukbeenderen behandeld met fillers. Deze kunnen de jukbeenderen opvullen en zorgen zo voor een frisser uiterlijk.

Bij Betan Clinics kun je een consult inplannen. De plastisch chirurg zal dan meer vertellen over de behandeling van ingezakte jukbeenderen. Vooraf kun je thuis een digitale vragenlijst met medische vragen invullen. Het is belangrijk dat je dat al voor het consult hebt gedaan, zodat de plastisch chirurg de resultaten meteen kan bespreken. Dit zal dan ook eerst worden gedaan. Als uit de vragenlijst niet blijkt dat er voor jou risico’s zijn voor de behandeling, dan kan de behandeling verder worden toegelicht. De plastisch chirurg vertelt niet alleen hoe de behandeling van ingezakte jukbeenderen precies zal verlopen, maar hij zal je ook meer informatie geven over de nazorg, het resultaat, mogelijke risico’s en de kosten. Wil je daarna nog altijd je jukbeenderen opvullen? Dan kan de behandeling direct plaatsvinden of op een later moment worden ingepland. Je ontvangt een behandelovereenkomst die je eerst moet ondertekenen. Ook zullen er foto’s worden gemaakt die worden vergeleken met foto’s die na de behandeling worden gemaakt. Deze foto’s worden vertrouwelijk opgeslagen in jouw medisch dossier.

Voordat de plastisch chirurg begint, zullen de ingezakte jukbeenderen eerst worden verdoofd. Veelal wordt gebruik gemaakt van een verdovingscrème. De plastisch chirurg tekent enkele markeringen om de exacte injectieplaats te bepalen. Daarna kan de filler worden geïnjecteerd met een zeer dunne naald of met een canule. Betan Clinics gebruikt hiervoor fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt ook van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat de huid soepel blijft. Hoe ouder je wordt, hoe minder hyaluronzuur er wordt aangemaakt. Daardoor wordt je huid ook minder elastisch en dat is bijvoorbeeld te zien aan je ingezakte jukbeenderen. Dit tekort aan hyaluronzuur kan eenvoudig worden aangevuld door middel van een filler. De filler wordt, nadat de huid is verdoofd, met een dunne naald of canule geïnjecteerd in de ingezakte jukbeenderen. De plastisch chirurg zal op verschillende plekken injecteren en de huid masseren, zodat de filler egaal wordt verdeeld. De behandeling zal gemiddeld 20 tot 30 minuten duren.

Wanneer je ingezakte jukbeenderen zijn behandeld, zal de huid nog een beetje rood en opgezwollen zijn. Deze verschijnselen verdwijnen vanzelf binnen enkele uren. Het is ook mogelijk dat je last hebt van enkele blauwe plekken. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Probeer verder het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken de eerste 48 uur na de behandeling en masseer deze bijvoorbeeld niet. Na 2 weken zul je het optimale resultaat zien. In principe zul je weinig last ervaren na de behandeling, maar er zijn wel enkele activiteiten die je beter nog even kunt uitstellen. Zo is het verstandig om de eerste 2 weken niet te veel in de zon te komen en anders een goede zonnebrandcrème te gebruiken met een hoge SPF. Daarnaast wordt afgeraden onder de zonnebank te gaan en de sauna te bezoeken gedurende 2 weken. Wacht ook nog 2 weken met schoonheidsbehandelingen. Daarnaast kun je tot 24 uur na de behandeling nog niet sporten. Houd de eerste dag dan ook voldoende rust.

Als je ingezakte jukbeenderen zijn behandeld, moet je nog even afwachten tot het resultaat goed zichtbaar is. Dit duurt gemiddeld 2 weken. Daarna zien je jukbeenderen er steviger en voller uit. Dit geeft je een jongere uitstraling. Als je na 2 weken toch nog niet tevreden bent, kun je terugkeren voor een extra behandeling. Hoe lang het effect blijft, hangt af van het type filler waar je voor gekozen hebt. Een behandeling met hyaluronzuur fillers heeft een effect dat gemiddeld 12 tot 18 maanden blijft. Het middel wordt in de loop van die tijd afgebroken in het lichaam. Daarna kun je opnieuw je ingezakte jukbeenderen laten behandelen met fillers.

Het gebruik van fillers om je ingezakte jukbeenderen te behandelen is relatief veilig. Betan Clinics maakt gebruik van niet-permanente fillers, die vanzelf worden afgebroken in je lichaam. Daarnaast zijn ze 100% natuurlijk. Dit is dus absoluut niet schadelijk voor je lichaam, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij permanente fillers. Deze zijn daarom in Nederland tegenwoordig verboden. De fillers die Betan Clinics gebruikt voor het behandelen van ingezakte jukbeenderen zijn al reeds miljoenen keren gebruikt door tal van plastisch chirurgen over de hele wereld. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat het gebruik van deze middelen veilig is en dat er nauwelijks complicaties kunnen ontstaan bij het opvullen van jouw jukbeenderen.

Stel uw vragen aan ons

Wanneer u cosmetische ingrepen ondergaat, zoals het opvullen van de jukbeenderen, is het belangrijk dat u zich goed laat informeren, zodat u weet wat u kunt verwachten. Dit geldt ook wanneer u bijvoorbeeld rimpels onder de ogen wilt laten opvullen. Stel daarom al uw vragen door te bellen naar +31 (0)50 211 3 876. Een e-mail sturen mag ook, die mag naar info@betanclinics.nl.

Waarom kiezen voor een behandeling tegen ingevallen jukbeenderen bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost het laten opvullen van jukbeenderen?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen ingezakte jukbeenderen alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk hyaluronzuur fillers. Een behandeling tegen ingezakte jukbeenderen is al mogelijk vanaf € 450,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over behandeling tegen ingezakte jukbeenderen? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van