Hangende wenkbrauwen

Heeft u last van hangende wenkbrauwen? Dan geeft dit vaak een vermoeide uitstraling. Ook kunt u chagrijnige uitstraling van krijgen wanneer je wenkbrauwen een klein beetje omlaag hangen. Het kan zelfs medische klachten geven. Zo kunnen hangende wenkbrauwen in het ergste geval zorgen voor een beperkt gezichtsveld. Vaak gebeurt dit wanneer men ouder wordt. Lees hieronder meer over onze behandeling tegen hangende wenkbrauwen.

Naarmate je ouder wordt, gaan de wenkbrauwen meer hangen en hierdoor drukken ze op je oogleden. Een wenkbrauwlift met een spierverslapper of fillers kan in dit geval uitkomst bieden. Het zorgt voor een meer open, frisse uitstraling. Daarnaast zie je er na deze behandeling weer wat jonger uit. In veel gevallen is het dus het overwegen waard om hangende wenkbrauwen te behandelen.

Voordat wordt besloten of je in aanmerking komt voor een wenkbrauwlift met een spierverslapper of fillers, vindt er een consult plaats. Vooraf ontvang je een digitale vragenlijst met enkele medische vragen. Deze dien je thuis al in te vullen en op te sturen.

De plastisch chirurg kan de resultaten dan tijdens het consult met je bespreken. Als uit de vragenlijst geen obstakels naar voren komen voor de behandeling van jouw hangende wenkbrauwen, zal de behandeling worden besproken. De plastisch chirurg legt uit wat de ingreep precies inhoudt, maar vertelt je ook meer over het beoogde resultaat, de mogelijke risico’s en de nazorg.

Ben je er na dit gesprek zeker van dat je je hangende wenkbrauwen wilt laten liften met een spierverslapper of fillers? Dan zal de plastisch chirurg je vragen om digitaal een behandelovereenkomst te ondertekenen. Vervolgens maakt de plastisch chirurg foto’s van je hangende wenkbrauwen. Deze foto’s worden later vergeleken met foto’s die worden gemaakt na de behandeling. Zo kan de plastisch chirurg zien of de wenkbrauwlift geslaagd is.

Bij Betan Clinics kun je je hangende wenkbrauwen liften zonder operatie. Dit zorgt ervoor dat er veel minder kans op complicaties is en dat je ook minder lang hoeft te herstellen na de behandeling. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Ten eerste kun je kiezen voor de wenkbrauwlift met een spierverslapper.

Bij Betan Clinics kun je erop rekenen dat de plastisch chirurg alleen gebruik maakt van spierverslappers van betrouwbare fabrikanten. Het middel wordt met een fijne naald geïnjecteerd boven de hangende wenkbrauwen en in het voorhoofd. De plastisch chirurg injecteert ook bij je frons. Zo worden je hangende wenkbrauwen enkele millimeters gelift. De behandeling zal in totaal gemiddeld 10 tot 15 minuten in beslag nemen.

Er bestaat ook een optie om hangende wenkbrauwen te behandelen met fillers. Dit is bij Betan Clinics mogelijk met fillers bestaande uit hyaluronzuur of calciumfosfaat. Calciumfosfaat is een middel dat bijdraagt aan de vorming van de lichaamseigen stof collageen. Collageen zorgt voor een stevigere huid. Door deze fillers te injecteren ontstaat dus meer volume in de huid. Daarnaast kun je ook kiezen voor fillers met hyaluronzuur. Deze stof komt van nature in je lichaam voor en zorgt ervoor dat je huid soepel blijft. Als je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Daardoor ontstaan rimpels en fijne lijntjes. Door fillers kun je dit tekort weer aanvullen en ziet de huid er vitaler uit. Beide type fillers worden geïnjecteerd onder de hangende wenkbrauwen en in het voorhoofd. Op deze manier kun je hangende wenkbrauwen liften zonder operatie.

De huid rondom je wenkbrauwen zal na de behandeling met botox of fillers tijdelijk rood en wellicht iets gezwollen zijn. Dit trekt vaak nog dezelfde dag weg. Bij fillers komt het soms ook voor dat er een blauwe plek ontstaat. Deze zal na enkele dagen verdwenen zijn. Als alles goed is gegaan, zie je na de behandeling met Radiesse of hyaluronzuur meteen resultaat. Bij een behandeling met een spierverslapper zal dit resultaat vaak nog enkele dagen op zich laten wachten. Meestal is het resultaat optimaal nog ongeveer 2 weken. Je kunt dan langskomen voor een controleafspraak waarbij de plastisch chirurg checkt of alles er goed uitziet.

Als hangende wenkbrauwen worden gelift met een filler, zie je na een behandeling direct resultaat. Je hebt een meer open en jonge uitstraling en je gezichtsveld is vergroot. Gemiddeld zal dit resultaat nog 12 tot 18 maanden aanhouden. Na een behandeling met een spierverslapper moet je nog enkele dagen wachten tot je het resultaat ziet. Vervolgens blijft het resultaat aan voor 3 tot 4 maanden. Na deze tijd zal de spierverslapper volledig zijn afgebroken in je lichaam. Daarna kun je terugkomen voor een herhaling. Bij herhaald gebruik van een spierverslapper zal het resultaat langer aanhouden.

Het liften van hangende wenkbrauwen brengt weinig risico’s met zich mee. Sommige mensen zijn bang dat de hangende wenkbrauwen te veel gelift worden en dat hierdoor een verbaasde blik ontstaat. In de praktijk zal dit niet vóórkomen. Het liften van hangende wenkbrauwen met een spierverslapper of fillers wordt door de plastisch chirurgen op nauwkeurige wijze uitgevoerd. Dit levert een natuurlijk resultaat op, waarbij in de meeste gevallen niet te zien is dat je behandeld bent met spierverslappers of fillers. Daarnaast is de kans op complicaties zeer klein. Het kan gebeuren dat je allergisch reageert op een spierverslapper. Vanwege de kleine dosering die wordt gebruikt bij deze behandeling, is de kans hierop minimaal. Er zijn wel een aantal situaties waarin je geen gebruik mag maken van spierverslappers. Deze zijn verboden voor:

  • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
  • Mensen met een spier- of zenuwaandoening.


In deze gevallen is een behandeling van de wenkbrauwen met een spierverslapper geen optie. Betan Clinics gebruikt fillers van bekende en betrouwbare fabrikanten die al door miljoenen plastisch chirurgen wereldwijd zijn gebruikt bij diverse ingrepen. Bovendien zijn alle fillers bij Betan Clinics niet-permanent en dus worden ze volledig door je lichaam afgebroken. Bovendien zijn ze ook nog eens 100% natuurlijk. Daardoor ontstaan zelden complicaties bij het liften van de wenkbrauwen met fillers. In zeer uitzonderlijke gevallen kan er een hangend ooglid ontstaan dat binnen twee à drie weken weer verdwijnt. Als je nog twijfels hebt, dan kun je dat altijd aangeven tijdens het consult.

Waarom kiezen voor een behandeling tegen hangende wenkbrauwen bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een behandeling tegen hangende wenkbrauwen bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een behandeling tegen hangende wenkbrauwen alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een behandeling tegen hangende wenkbrauwen is al mogelijk vanaf € 95,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over behandeling tegen hangende wenkbrauwen? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van