Fronsrimpel

Stoort u zich aan uw fronsrimpel? Bij Betan Clinics zijn we gespecialiseerd in behandelingen met botox of fillers om uw fronsrimpel te verminderen. Met een relatief kleine ingreep kunnen wij uw fronsrimpels verminderen voor een zachte, vriendelijke uitstraling. Een subtiel en natuurlijk ogend resultaat staat bij ons altijd centraal. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u ook van uw fronsrimpel af?

Veel mensen hebben er last van: een fronsrimpel. Hierdoor kunt u nogal zorgelijk kijken , of van mensen de vraag krijgen of u boos bent. Dat is iets dat u natuurlijk niet wilt. Gelukkig is er aan een fronsrimpel eenvoudig iets te doen. Deze rimpels kunnen uitstekend worden behandeld met spierverslappers en fillers. Op deze manier krijgt u uw zachte, vriendelijke uitstraling weer terug. En dit zonder uitgebreide ingreep.

Hoe kan een fronsrimpel worden bestreden?

Door de fronsrimpel en de rimpels op uw voorhoofd te behandelen met een spierverslapper en/of filler verdwijnt de rimpel op een eenvoudige manier. Ook kraaienpootjes kunnen op deze manier behandeld worden. Er is meestal geen operatie voor nodig, in tegenstelling tot bij een bovenooglidcorrectie. Meestal wordt er eerst geprobeerd de fronsrimpel te behandelen door het inspuiten van een spierverslapper. Hiervoor gebruikt Betan Clinics alleen middelen van gerenommeerde en betrouwbare fabrikanten. De spierverslapper wordt ingebracht met een zeer dunne naald, waardoor u bijna niets zult voelen van de behandeling. De verslapper zal verhinderen dat zenuwen een signaal afgeven naar de behandelde spier, zodat deze niet meer wordt aangespannen. Op die manier verdwijnt uw fronsrimpel als sneeuw voor de zon. Dit kan ook worden bereikt met een filler die de rimpel opvult, maar hiermee bereikt u een tijdelijk effect. Wel zijn de fillers die wij gebruiken volledig biologisch afbreekbaar.

Behandeling door gecertificeerde artsen

Wanneer u zich laat behandelen door de plastisch chirurgen van Betan Clinics, kiest u voor een behandeling door Nederlands en Europees gecertificeerde artsen. Onze artsen zijn hoogopgeleid en weten wat ze doen. Of u nu kiest voor het behandelen van uw fronsrimpel met een filler of met spierverslappers, bij Betan Clinics kiest u in alle gevallen voor het beste. Laat u goed voorlichten voordat u een behandeling ondergaat door te bellen naar +31 (0)50 211 3 876 of een e-mail te sturen naar info@betanclinics.nl.

Heb je last van een fronsrimpel? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen hebben last van fronsrimpels. Deze kunnen op verschillende manieren ontstaan. Ze ontstaan, zoals de naam al verraadt, vaak door veelvuldig fronsen. Dat doe je bijvoorbeeld wanneer je boos bent of geconcentreerd bezig bent. Dit is echter niet de enige oorzaak. Fronsrimpels kunnen ook ontstaan door zonschade, roken en erfelijkheid. Ongeacht de oorzaak van je fronsrimpel is er een eenvoudige behandeling om deze te verwijderen. Hiervoor gebruiken de plastisch chirurgen van Betan Clinics een spierverslapper en fillers. De fronsrimpel verminderen of zelfs verwijderen is het doel van deze behandeling. Zo krijg je weer een zachte uitstraling en zul je niet langer te horen krijgen dat je er boos uitziet.

Als je graag je fronsrimpel zou laten behandelen, kun je eerst een consult aanvragen bij Betan Clinics. Je kunt dan je wensen aangeven en samen met de plastisch chirurg kijken wat de mogelijkheden zijn. Alle vragen over de behandeling, het verwachte resultaat, de risico’s en eventuele nazorg worden beantwoord. Vooraf aan het consult ontvang je een digitale vragenlijst met medische vragen. Zo kan de plastisch chirurg je gezondheidstoestand beoordelen. Bij het consult zullen de resultaten worden besproken. Besluit je de behandeling te laten uitvoeren? Dan ontvang je een behandelovereenkomst. Lees deze goed door en onderteken hem vervolgens digitaal. Er zullen ook foto’s worden gemaakt, zodat het resultaat kan worden beoordeeld. Deze worden opgeslagen in je medisch dossier en worden verder niet vrijgegeven.

Een fronsrimpel behandelen gebeurt met een spierverslapper en/of fillers. Het is een eenvoudige ingreep en er is dus geen operatieve behandeling nodig. In de meeste gevallen kan de fronsrimpel goed behandeld worden met een spierverslapper. Betan Clinics gebruikt alleen spierverslappers van gerenommeerde en betrouwbare fabrikanten. Bij een behandeling met een spierverslapper krijg je een injectie met een zeer fijne naald. Dit voel je vrijwel niet. Er wordt dan ook niet verdoofd. De plastisch chirurg spuit een kleine hoeveelheid spierverslapper in de spier en dit zorgt er vervolgens voor dat de zenuwen geen signaal meer sturen naar de spieren. Zo kunnen de spieren zich niet meer aanspannen en verdwijnen rimpels. Een fronsrimpel verwijderen is op die manier relatief eenvoudig. Meestal duurt de behandeling 5 tot 10 minuten. Je zult vervolgens nog enkele uren last hebben van een rode en gezwollen huid. Dit doet verder geen pijn. Een fronsrimpel verminderen kan ook met behulp van fillers. De plastisch chirurg gebruikt hiervoor geavanceerde fillers van betrouwbare merken die slechts tijdelijk effectief zijn. Ze bevatten hyaluronzuur dat zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Er zijn geen dierlijke bestanddelen gebruikt en de fillers zijn 100% biologische afbreekbaar. Daardoor zullen ze ook zelden voor allergische reacties zorgen. De fillers helpen de fronsrimpel te verwijderen en zorgen voor een egale huid. De plastisch chirurg zal de filler injecteren met een dunne naald of canule. Je wordt verdoofd met het verdovingsmiddel lidocaïne, omdat de injecties anders wat gevoelig kunnen zijn. De filler wordt in stappen geïnjecteerd en gemiddeld duurt een behandeling 15 tot 30 minuten. Ook na deze behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn.

Een fronsrimpel behandelen met een spierverslapper of fillers leidt vaak tot een wat rode en opgezwollen huid. In beide gevallen zal dit binnen enkele uren weer wegtrekken. Bij fillers kan een blauwe plek ontstaan. Deze verdwijnt na enkele dagen. Een fronsrimpel verminderen levert verder geen pijn op. Het wordt aangeraden om de eerste paar uren na een behandeling het hoofd zoveel mogelijk recht te houden. Ga dus bijvoorbeeld de eerste 2 à 4 uur nog niet liggen of veelvuldig bukken. Anders kan de spierverslapper uitzakken naar andere gezichtsdelen. Ga daarnaast dezelfde dag niet sporten.

Een fronsrimpel verwijderen door middel van een spierverslapper heeft een goed, duidelijk zichtbaar resultaat. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een behandeling met een spierverslapper. Het resultaat is meestal pas na enkele dagen zichtbaar. In sommige gevallen kan het tot 2 weken duren voordat de fronsrimpel volledig weg is. Bij de meeste mensen blijft resultaat tot 3 à 4 maanden na de behandeling. Als je vaker de fronsrimpel laat behandelen, zal het effect langer blijven. Je zult dan tot 6 maanden na de behandeling geen last meer hebben van fronsrimpels. Heb je gekozen voor fillers? In dat geval is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar en is het effect van langere duur. Gemiddeld zul je 12 tot 18 maanden minder tot geen fronsrimpels hebben. Daarna heb je de keuze of je opnieuw behandeld wilt worden met een filler of een spierverslapper.

Het verwijderen van een fronsrimpel is een relatief kleine ingreep. Er kan dan ook weinig fout gaan. Zo geeft een spierverslapper vrijwel nooit bijwerkingen. Soms kan een allergische reactie ontstaan. Ook komt het in 1 tot 2% van de behandelingen voor dat er natuurlijke antistoffen worden aangemaakt en er daardoor een minimaal effect is. Ook een behandeling met fillers brengt weinig tot geen risico’s met zich mee. Betan Clinics maakt geen gebruik van permanente fillers. Deze zijn in Nederland verboden, omdat deze niet in het lichaam kunnen worden afgebroken. Hierdoor kunnen vervelende complicaties ontstaan. Gelukkig is dit bij de fillers die de plastisch chirurgen van Betan Clinics gebruiken niet mogelijk. Ze zijn niet-permanent en kunnen in het lichaam volledig worden afgebroken. Je hoeft dus niet te vrezen dat er iets misgaat. Let wel op: voor bepaalde mensen bestaan wel risico’s. Zij mogen geen spierverslapper- of fillerbehandeling ondergaan. Het gaat hier om zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of mensen die een spier- of zenuwaandoening hebben. Wanneer jij niet in één van deze categorieën valt, kun je met een gerust hart kiezen voor een behandeling met een spierverslapper en/of fillers om je fronsrimpel te laten verwijderen.

Waarom kiezen voor een fronsrimpel behandeling bij Betan Clinics?

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Hoogste kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veilligheid staan altijd voorop

Nieuwste technieken

De nieuwste, geavanceerde behandeltechnieken voor het beste resultaat.

Een ervaren plastisch chirurg

Bij Betan Clinics werkt een ervaren plastisch chirurg met een hoge, academische titel. De plastisch chirurg garandeert 100% aandacht en oog voor detail.

Natuurlijke resultaten

Less is more: behoud van natuurlijke resultaten. De plastisch chirurg stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit bij uw wensen en een natuurlijk resultaat oplevert.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar bij klachten na de ingreep

Avond en weekend

Behandelingen ook in avond en in weekend

Consult

Altijd een 30 minuten consult. Thuis ontvangt u vooraf een digitale, medische vragenlijst, zodat de plastisch chirurg tijdens het consult alle tijd heeft om uw vragen en wensen te bespreken.

Wat kost een fronsrimpel behandeling bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics worden een fronsrimpel behandeling alleen uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk injectables. Een fronsrimpelbehandeling (baby-botox) is mogelijk vanaf € 95,- inclusief consult en controle. Een volledige fronsrimpelbehandeling is € 185,-. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een fronsrimpel behandeling? Neem dan geheel contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

Mail ons

info@betanclinics.nl

App ons

050 21 138 76

Bezoek ons

Bekijk onze vestigingen

De voordelen van Betan Clinics

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big nummer: 59910764601

Lid van beroepsverenigingen

Bekend van